אני יודע...

DoctorT

New member
אני יודע...

שאני לא מגיב פה כמעט בכלל... אבל אני עוקב יום יום אחרי הנכתב פה, ושמתי לב שאוחנה (אין לי מושג מה השם האמיתי) עושה פה "פינת היסטוריה" כל שבוע... אז אשמח אם תוכל למצוא לי 2 רשימות.. חבר שלי ביקש אותן "גררררר הייתי מבולבל קצת תראה.. בסוף שנות ה80 רשת ג' עשו 2 מצעדים, גם מצעד העשור וגם מצעד המילניום. שיר העשור שלהם היה Lambada ושיר המילניום אם הבנתי נכון היה Bohemian Raphsody של קווין. אני מחפש את הרשימות המלאות של המצעדים האלו כבר כמה שנים..." בתודה רבה... מראש! תומר...

א ו ח נ ה

New member
היי תומר

לצערי הרב גם אני מחפש את מצעד העשור של רשת ג' ואני מקווה שאני אשיג אותו בקרוב. לגבי מצעד המילניום, ניראה לי שיש טעות כי רשת ג' לא עוסקת במוזיקה לועזית כבר מ-1997, מה גם שממש לא זכור לי מצעד כזה...

DoctorT

New member
סבבה...

תודה רבה אחי!! ואת מצעד העשור (80) של גל"צ יש לך אולי?

א ו ח נ ה

New member
כן, אבל אתה יכול למצוא אותו

אם אני לא טועה בפורום של שנות ה-80 ניראה לי שיש שם לינק אליו מה שכן, הוא ממש אבל מ מ ש לא משקף את הלהיטים שבאמת הצליחו בישראל בעשור הזה. הכי הרבה הוא משקף את מה שהעורכים של גל"צ טחנו אז, ותגלה שהמון להיטים ענקיים לא נימצאים שם (בעיקר להיטי יורופופ שבאופן תמוה לא נימצאים ברשימה).

DoctorT

New member
האמת...

הייתה לי כבר הרשימה... וכן אני יודע על מה אתה מדבר... הפעם הם דיי פישלו שם במערכת.. הרגע הייתי בפורום של שנות ה80 ולא מצאתי, אם תוכל לפרסם לינק אני אשמ אם לא, לא נורא.. תודה רבה בכל זאת!

DoctorT

New member
מצאתי...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=498&art_id=43 שוב תודה.. בכל מקרה! :)

למעלה