אני יודע שלא התכוונת למה שאמרת!

אני יודע שלא התכוונת למה שאמרת!

רני שלי אני יודע שאת כועסת אני יודע שאת פגועה ואני גם יודע שאני תינוק. אידיוט. אינפנטיל. אני מתחיל להבין שאת לא תדברי אתי לעולם, אבל את חייבת לדעת דבר אחד - אני באמת אוהב אותך! את הדבר היחיד האמיתי בחיים שלי! אני אבין אם לא תרצי לדבר אתי יותר, אבל אני יודע שאת כן מרגישה משהו! אני יודע שזה כן היה אמיתי גם בשבילך! אוהב אני

chen456

New member
../images/Emo99.gif ומה לגבי ננס? חחחח....אונגר

ג'וניור, רל דאגה היא עוד תסלח, אתה תראה...

shany17

New member
יש לך בכלל ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo86.gif

shany17

New member
אל דאגה כפירו'ש....../images/Emo24.gif../images/Emo86.gif

הכל יסתדר בניכם... מה שעלייך לעשות כרגע זה לא להמשיך להציק לה.. תן לה זמן.. בינתיים תשתנה, תמצא לעצמך חיים, ו..... תוכיח את עצמך

ayala 13

New member
כפיר תן לה זמן...

היא מנסה לעכל את זה.. היא באמת באמת אהבה אותך ואתה ממש פגעת בה
והכל בגלל דנה וטליה המכשפות האלה

כפירי יפה שלי

היא מתה עליך אוהבת אותך רוצה רק תשומת לב תעבור הלאה אמרתי לך יש עוד דגים בים עוד מעט היא תרדוף אחריך בספיד וחוץ מזה אל תלך עם דנה הזונה אחרי מה שעשתה תצא אם ... מישהי לא משנה מי אבל לא עם דנה ושרית בעעע

עכשיו נזכרת?!

אתה יודע שפגעת בה! וראסמי היא צודקת ! אתה סתם ילד שמנת . תתבגר כבר! תעשה משהו עם החיים שלך , אפילו שדיברת עם אחותך והיא הייתה צריכה אותך שניה אחריי שאמרת לה שתהיה שם בשבילה הלכת ! איזה בן אדם אתה?!<?!?!??!?! מגיע לך! הלוואי שרני תמצא מישהו יותר טוב (אממ כל אחד אחר בעולם הזה!)

אל תקשיבי להם רני

אני פונה אליך פה כי זה המקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאת עדיין נכנסת אליו. אני יודע שאת נכנסת לפה. גם אם את לא כותבת פה - את עדיין כאן. רני, אני אוהב אותך כפיר

רני תקשיבי לו בבקשה

הבן אדם רציני באמת תעני לו ותפסיקי לשחק אותה כבר כפירי תהיה עקשן אתה מזל טלה כמוני חולה עליך מתה עליך שרופה עליך

tomigirl

New member
וואי כפירוש איזה מאמ י אתה!

אם לא יצא לך עם רננה אני מוכנה להיות חברה שלך!

למעלה