אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל קוראים אותו הרבה ואני צריך לקבל החלטה. מדובר על אינטרנט סיבים, האם יש למישהו ניסיון, החברות.רק מנסיון אישי

boriska1

Well-known member
קיבלתי הצעות של פרטנר, בזק וסלקום. האם יש למישהו ניסיון? או הוט שאני עומד לקבל הצעה

אשמח לקבל ביקורת על החברות הנ"ל

em28

Well-known member
קודם כל יש פורום די פעיל של רשתות ופס רחב.
מה זה קיבלת הצעות ? כל החברות מחוברות אצלכם ?

בגדול בזק וסלקום משתמשות באותו סיב - המחירים שלהן הכי יקרים, הן גובות על התקנה (בזק) או דורשות התחייבות (סלקום), ועושות בעיות בשימוש בציוד פרטי.

פרטנר והוט, כל אחת בנפרד, ושתיהן יחד דרך מיזם FHI זולות משמעותית ואפשר לסגור איתן ללא דמי התקנה.
שים לב שהוט מספקת עד 500MB בתשתית הישנה (קואקס)ומחייבת לרכוש ממנה ראוטר.

פרטנר מאפשרת שימוש בראוטר פרטי שמוזיל עלויות, וקצת התעקשות תיתן גם את ממיר הסיב בחינם.

אני סגרתי בשני מקומות שונים בירושלים עם םרטנר והוט דיל של 500MB ב-80 ש"ח, אפשר קצת פחות אם מורידים את המהירות ל-300MB.

מה שכן, שוק הטלויזיה המתעורר עשוי להביא לשת"פים של טלויזיה+אינטרנט ב-100-130 ש"ח, זמן מעניין.

boriska1

Well-known member
תודה רבה. פרטנר מובילה אצלי בשלב זה. בערך 100 שקל כולל ראוטר. טלוויזיה אחליט מאוחר יותר.
רק שאלה אחת, בבקשה: איך שרות הלקוחות של פרטנר במקרה של תקלות?

em28

Well-known member
תודה רבה. פרטנר מובילה אצלי בשלב זה. בערך 100 שקל כולל ראוטר. טלוויזיה אחליט מאוחר יותר.
רק שאלה אחת, בבקשה: איך שרות הלקוחות של פרטנר במקרה של תקלות?
אם אתה הולך על פרטנר תעשה פעולות מקדימות:
- קנה נתב (לא ראוטר) שישמש כגשר בין הסיב לרשת הביתית, עניין של 150-200 ש"ח, יוכל לשמש גם אם תעבור לחברה אחרת.
- תתעקש איתם שלא יביאו לך ראוטר, 25 ש"ח בחודש
- תדרוש מתאם סיב בחינם, 5 ש"ח בחודש
- תתעקש לא לדבר עם מוקד המכירות שלהם אלא עם סוכן שטח.
- אפשר לקבל אצלם בין חודש ל-4 חודשי חינם, אם אתה הראשון בבניין, אם אתה מוכן לצרף את הסוכן לוואטסאפ של הבניין, אם אתה מביא עוד לקוחות.
- אפשר להגיע אצלם למחיר של 70-80-90 ש"ח ל-300-500-1000MB

השירות לקוחות שלהם דפוק כמו של שאר חברות התקשורת, אבל יותר טוב מהוט (לא חוכמה), בזק (יודעים לתת שירות אבל לא רוצים), פלאפון (לא יודעים מה זה שירות) ויס רוצים אבל לא יודעים).

boriska1

Well-known member
תודה רבה. הוט הכי זול, פוסל בגלל האין שרות. לקחתי 1000 ב90 ש"ח + 25 ש"ח הראוטר. שיהיה לי זמן אחזיר אותו (זאת אומרת אף פעם,יש דברים שאעשה מחר כבר 30 שנה). גם טלוויזיה אחליט בהמשך.

מספרים לי שבבניין הזה יש להם סיב ישיר לדירה, סתם מסקרנות, יש משהו בזה? או שמסבנים אותי?

אגב, 600 מגה לא היה מוזיל לי את המחיר.

תודה רבה על העזרה, מאוד הועיל לי

+

נערך לאחרונה ב:
למעלה