אני יודע שאני צעיר....

Itamar18

New member
אני יודע שאני צעיר....

לכן אני שואל את השאלות הבאות: האם זה חריג לעשות מין אנאלי בלי קונדום ולעשות זאת לפני מקלחת ונקיונות יסודיים...?? זה היה בלתי אפשרי לעשות זאת עם בת זוגתי מפני שכאב לה כאשר החדרתי את הפין שלי לפי הטבעת שלה...יש לכם טיפים למין אנאלי מענג?

tryme 2 m

New member
לא חריג....כשאתה לוקח בחשבון...

שצריך להתנקות מיד אחרי. אתה חייב להיות סבלני ועדין...ובעיקר להעזר בג'ל על בסיס מים (להלן "חומר סיכה) אותו ניתן לרכוש בכל בית מרקחת (ביום כבר לא מסתכלים עליך בעין רעה כשאתה מבקש...אז אל תתבייש)... תהיה זהיר, סבלן, עדין ומתחשב...זה הכל.

חופ שיה

New member
חריג זו לא המילה הנכונה לבחור

בשאלתך, כי אין פה עניין של חריג או לא, יש פה עניין של מסוכן לבריאותך או לא, והתשובה: סקס אנאלי ללא קונדום וללא חוקן עלול לגרום לחודר לזיהומים מהקל עד הכבד ולכן יש צורך בנקיטת זהירות וזה אומר לשים קונדום בחדירה אנאלית או לעשות חוקן לנחדר/ת לפני סקס אנאלי- מה שמקטין את הסיכויים לקבלת זיהומים למינהם. איך לעשות סקס אנאלי תוכל למצוא באם תריץ חיפוש על : "המדריך לסקס אנאלי " בכל מנוע חיפוש שאתה מכיר או לעשות חיפוש על הניק שלי ועל המילה אנאלי אני בטוחה שתמצא הרבה טיפים בעניין.
אם היא לא מצליחה לעבור את מחסום הכאב ואם אתה מבורך בזין שהוא הרבה מעל הממוצע, יכול להיות תאלצו לוותר על סקס אנאלי- זה דורש המון סבלנות מבחינתך (החודר) והמון פתיחות ורצון מהנחדר. בהצלחה.

benzba

New member
■ לא שולל, אולם סקס סטרילי מידי...

פוגם משהו. אם נצטרך לדחוף חוקנים לכל הנחדרות, החשק יעלם ויתפוגג. נכון שלא נעים לקבל כל מיני "דוגמיות" על הזין. מצד שני כשאתה רואה זוג ישבנים ורדרדים מונחים לפניך, כוס אמק חוקן, אתה ישר דוחף. מישהי אמרה PO "מה שלא הורגותך מחשלותך"

חופ שיה

New member
כל אחד עושה את השיקולים שלו

ולוקח את הסיכונים שלו. בסה"כ הבאתי לידיעתו את הסיכונים הכרוכים בסקס אנאלי לא מוגן ואם בכל זאת חשקה נפשו בסקס אנאלי פראי מבלי להסתכן בזיהומים אז תמיד יש אפשרות לעשות חוקן- לידיעתך הנחדר הרבה יותר נינוח כאשר הרקטום שלו מרוקן - אבל זה בטח לא מעניין אותך - אתה ישר דוחף.

benzba

New member
■ חופ שיה, בטח מעניין אותי.

את תמשיכי לספור קוליפורמים, אני אמשיך לדחוף. וגר זאב עם כבש, נמר ילטף "חברבורותיו". ובא לציון גואל.

חופ שיה

New member
שים לב - אני דיברתי בכלליות

לרגע לא ציינתי את העדפותיי המיניות והקוליפורמיות- אז סע לשלום.

benzba

New member
■ ../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif../images/Emo73.gif ../images/Emo18.gif

november76

New member
../images/Emo31.gif

אף פעם לא עשיתי חוקן לפני אנאלי והייתי נינוחה מאוד. בעצם, לא עושה שום דבר מיוחד לפני.

אענה ברצינות

רוצה לקיים מין אנאלי
תגיעו למסקנה הזו ביחד, זה הכי חשוב. אתה יכול לשאול אותה ולדבר איתה על הנושא, תגרום לה להרגיש נינוחה עם זה ושזה לא יראה כאילו אתה כופה את עצמך עליה בנושא הזה. לאחר שכבר הגעתם למצב שבו שניכם רוצים ומוכנים לזה, תכין טוב טוב את המקום על ידי גירוי שלו בעזרת אצבע/ויברטור אנאלי/לשון (הלשון גם תיתן לך חומ סיכה מאוד טוב). תתחיל לאט ותקשיב טוב למה שהבת זוג אומרת לך. אם תנסה מהר מדי בפעמים הראשונות זה עלול להכאיב ולהשאיר "טעם" לא טוב ולא בטוח שיהיו פעמים נוספות. תתחיל מהחדרת אצבע, עבור לשתיים, אם לא כואב לה והיא לא מבקשת להפסיק, תנסה אצבע שלישית. תרטיב את הפי הטבעת שלה כל הזמן בעזרת רוק, ובקש ממנה להרטיב לך את האיבר גם כן. תתחיל להחדיר את האיבר שלך לאט, עד שכל כולו יהיה בפנים. תעשה את זה עם רגש. אל תחשוב רק על עצמך פה. אל תשכח שהיא בת אדם וזה קצת כואב בהתחלה. רוצה לענג אותה כמו שצריך, תתחשב. אין שום בעיה לעשות את זה לפני מקלחת - אלא אם היא הייתה בנוחיות לפני זה ומה לעשות, אני לא חושב שתרצה להחדיר את הלשון כשיש שם אתה יודע אי אילו דברים (אלא אם זה עושה לך את זה - ואז אולי זה יהיה חריג לאחד אבל נורמלי לשני). בכל אופן, כדאי להשתמש בקונדום כי בכל זאת, בזמן החדירה יש הסתברויות לפציעות מזעריות בפי הטבעת ובאיבר שלך, והמקום עלול להזדהם. החלטתם בלי קונדום
סבבה, אין עם זה שום בעיה, כל עוד תהיה עדין איתה. אל תחשוב עליה כעל חפץ ופעל עם רגש. בשום פנים ואופן אל תשתמש בשמן תינוקות - לאחר האקט הוא יתייבש ויגרם לעור להתייבש גם כן ואז זה עלול להיות לא נעים בשלב מאוחר יותר (טחורים וכאבים). כשאוהבים ניתן להגיע להנאות מיניות שצורות הכי מוזרות שאתה רק יכול לחשוב עליהן. תהנה ותשמרו על עצמיכם.

שמעתי

על בנות שנקרע להן שם משו בפנים, והן אבדו שליטה על הסוגר. זה יכול לקרות? איך מונעים?

לא מרשה לחבר שלי אפילו לחשוב על זה

והוא גם לא חושב.
חברה קרובה סיפרה שהיא ניסתה פעם וזה כאב ודימם, אני לומדת מטעויות.

ממה שקראתי פה בפורום,

זה כנראה מאוד תלוי באיך עושים את זה, ויש שלל עיצות בנידון. שלא תטעי, זה לא שאני ממליצה לך לנסות. אבל אני דוגלת בכך שבחיים חשוב לשמוע מגוון דיעות לפני שמחליטים.

הולמס 30

New member
כל הכבוד

למדת לשלוט במחשבותיהם של אחרים אולי את צריכה לקרוא לעצמך shiran 1984 <הולמס בהומאז' לוינסטון סמית בחדר 101>

ג'ורג' אורוול כתב ספר עם מסר

אין לי כוונה לשלוט במחשבות של אף אחד כולל החבר שלי. הוא גבר חמוד שמכבד את רצוני וזהו.

למעלה