אני יודעת

אני יודעת

שאני צריכה עזרה.. ודי דחוף האמת... אבל קשה לי מאוד לסמוך על מישהו "מבחוץ" שיגיד לי דברים שאני בטוחה שאני יכולה להגיד לעצמי.. או אולי שלא... איך בוחרים מאמן.. האם "זה יעבוד" על בנאדם שלא סומך על אף אחד.. בנאדם מאוד לא מילולי שלא יודע להסביר את עצמו וכרגע בטוח שאף אחד לא מבין למה אני מתכוונת..

האלי

New member
בחירה.

החיים הם כמו דף לבן וחלק שאת בוחרת באיזה צבעים לצבוע אותו. את יכולה לבחור האם את מודעת לגמרי ליכולת שלך לבחור? האם את עושה שימוש ביכולת הזו שלך? כל מה שמאמן יעשה בשבילך הוא לחשוף יותר ויותר את היכולת הזו שלך (אם תבחרי לתת לו לעזור לך). הבחירה וההחלטה בידייך. מה את בוחרת?

אני לא

מכירה אף אחד שעבר ייעוץ שכזה, וגם בטוחה שאני אזכה ללא מעט הרמות גבה מהבית אם אני אפנה לעזרה. מישהו יכול להמליץ? מה העליויות בד"כ?

כרגע את מדברת מתוך תאוריה

את מאמינה שלא תוכלי לסמוך על מאמן/ת ואת חושבת אולי זה לא יעבוד. אני מציע לך להתחיל להפגש אם מאמנים לפגישת הכרות, לשמוע מה יש להם להגיד לך, לספר להם מה את מחפשת. מה שחשוב בשיחות האלה הוא שאת נחשפת לאנשים אמיתיים שידברו איתך באופן ישיר, תוכלי לחוש אותם. תעשי אפילו 5, 10 20 פגישות כאלו כמה שתירצי, עם הזמן תרגישי נוח מספיק כדי לדעת האם יש משהו שאת סומכת עליו, משהו שיעורר בך מוטיבציה לשינוי, משהו שיעורר בך השראה, שיגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון, שתהיה כימיה בינכם. מתוך הכרותי מאמנים לא תצטרכי להגיע למאמן ה 20 מכיוון שאינני מכיר אותך יתכן שלא תמצאי משהו כזה כלל. בכל מקרה אני מאמין שאת תקבלי ערך מפגישות אלו 1. מכיוון שאת תחשפי באופן ישיר לשיחה עם מאמן 2. את תוכיחי או תפריחי את ההשערות שלך שכבר לא ישארו בגדר תאוריה כי אם מעשה. יום מבורך והרבה הצלחה

tala1207

New member
תפקידו של מאמן

נגד הזרם, המחשבות שלנו והאמונות שלנו מובילות אותנו לעשייה מסויימת וזו מובילה אותנו לתוצאות מסוימות. לעיתים קשה לנו לצאת ממעגל הקסמים הזה ואז אנחנו מרגישים תקועים... תפקידו של המאמן אינו להגיד לך שום דבר, את סומכת על עצמך וזה טוב וחשוב. מצטרפת לקודמי: אם את מריגשה שאת רוצה עזרה ואת בוחרת לחפש אותה אז הדרך היא פשוט להיפגש עם כמה מאמנים ולהרגיש מי נכון לך. מניסיון אפשר להרגיש את זה כבר בפגישה הראשונה.. מאחלת לך המון הצלחה!

isaacm

New member
הביצה והחביתה

התכוונתי התרנגולת והחביתה. נו, מילא - זה לא משנה. מה שנשאר זה הבחירה שלך. וחשוב שתדעי שזו באמת הבחירה שלך. כלומר, קחי את כל העצות שקיבלת, ממשי את אלה שנראות לך, ותזכרי שההחלטה היא שלך. אין מי שיכול להבטיח לך כל דבר שהוא. אבל יש את אלה שכבר הוכיחו את עצמם עם אחרים או אחרות. האם את מכירה מישהו או מישהי שעבר או עברה אימון? האם זה היה מוצלח? אם כן - תבדקי שם - זה יכול להקל עלייך. סתם כך, רק לידיעתך - אם קשה לך לסמוך על מישהו מבחוץ - חכי עד שתתחילי לעבוד. תביני אז שהקשיים אינם מבחוץ, והם אינם סיבה לחשש - הם המוטיבציה לעבוד. בהצלחה לך. איציק

אוריק3

New member
בנחת דרלינג..

בואי קודם תחליטי שאת רוצה להחליט.. ואז..חשבי מה את רוצה לשנות או להגביר או להפסיק אולי.. ואז תתחילי לחוש את הנושא..קראי כאן ובפורום מאמנים אישיים את כל השרשורים..משו כמו 50 דקות.. ואז תדעי מי נגד מי , מי נראה לך,למי את מתחברת סגנון למשל.. ואז רשמי כמה מאמנים ודברי איתם ישירות דרך המסרים ואולי תפגשי איתם ואז תבחרי פשוט נכון? המון הצלחה

גלעד63

New member
קצת קשה לי עם הגישה הזאת

מתקשה בכלל עם אנשים שנושאים את עיניהם בתחינה אלי - בוא תעזור לי. וזה כי כמאמן אני תופס את עצמי כשווה ערך והתהליך כולו מתנהל בגובה העיניים - לא מרגיש שיש לי "כוחות" לתת, יותר רואה את עצמי ככלי שמתאמן בחר כדי לקדם את השגת המטרות שלו. זה לא שאני לא יכול לעמוד ולצעוק - קדימה מותק, לכי על זה, את יכולה - פשוט לא נראה לי שזה מה שעושה מאמן. מצטער.

למעלה