אני יודעת

אני יודעת

שהשאלה שלי היא קצת לא במקומה (please לא לסקול אותי באבנים
) אבל אני אנסה בכל זאת: כל אלה מכם שרואים את הפרקים של העונות היותר מתקדמות מאלו שמשודרות אצלנו- העונה ה-4 וה-5- מאיפה אני יכולה להשיג? and i guess u know what i mean. אם זה לגמרי לא מקובל לענות על זה- אני אבין. אני פשוט לא מומחית כ"כ בנושא, ורציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי קצת בנושא.
ושבת שלום!

טוב

הסימן הזה שכתבת לי לא ממש עוזר, you know עם כל הכבוד- אם אני לא אוכל לקבל פה תשובה נורמלית, ולא מתחכמת, אז תגידו straight in the face וזהו.

Nerade

New member
לא תשובה מתחכמת -

היום (או אתמול?) המנהלות פתחו הודעה שאסור לדבר על הורדות על גבי הפורום. האייקון היה סימן אזהרה - לא לדבר על זה על פני הפורום. זה לא שאנחנו לא רוצים לעזור לך, אלא זה שאנחנו מכבדים את חוקי הפורומים של תפוז.
פעם הבאה לגבי כל שאלה על הורדה, את יכולה לשלוח מסר לאחד מחברי הפורום ואני משוכנעת שהם ישמחו לעזור לך.

ועוד משהו

אני משום מה מניחה שלא כולם ידעו לבד ובעצמם איך לעשות את זה ולמה וכמה, וקיבלו עזרה מחברים כאן. כך שאם אין לאף 1 רצון לנסות ואפילו לרמוז איכשהו, אז סבבה, לא צריך. רק תגידו ואני אנסה לחפש כבר במקום אחר.
על לא כלום

סרינה99

New member
אני מציעה שאם מישהו מדבר על זה

שהוא ראה עונה מתקדמת פשוט תשלחי לו מסר ותשאלי איך
...כי אסור לכתוב על זה על גבי הפורום

כן כן

טוב, כבר ענו לי במסרים,אז עכשיו זה בסדר. הסתדרתי. thanx אניווי וחוץ מזה שאנשים אחרים שואלים את זה על גבי הפורום בדרכים אלו או אחרות...

למעלה