אני יודעת....

shiroosh999

New member
אני יודעת....

שזה כבר יצא לכם מכל החורים ושמעתם את זה בכל מקום שאתם הולכים אליו, ומסיימי הבצפר בטח לא מעוניינים לשמוע את זה שוב... אבל עדיין, אני חושבת שחשוב לפתוח את השרשור הזה, למען אלה שביום רביעי, בשעה 8 ורבע יתייצבו מול המחנכים שלהם, אלה שמול המחנכות השמנות שלהם, ויגידו שלום כיתה.... (פה אתם משלימים). בכל זאת, אנשים, יום רביעי אתם חוזרים לבית כלא, יש את אלו שהבצפר שלהם נראה כמו מוסד לעבריינים צעירים, ויש את אלה שהבצפר שלהם לא רק נראה ככה....
. בכל זאת, שנה טובה שתהיה לכם. מקווה שהשנה תעבור מהר, ולאלו שעושים בגרויות ומבחני הדסה. בהצלחה. שנת לימודים טובה!

רייצל87

New member
שנת לימודים טובה../images/Emo4.gif

לפחות אני יכולה לחשוב על זה שזה השנה האחרונה שלי...

רייצל87

New member
לא נורא

בסופו של דבר כולם מגיעים לשנה האחרונה.. וגם את תוכלי להגיד את זה

רייצל87

New member
כיתה ט' זאת הכיתה הכי...

סטלה שהייתה לי.. לא נכנסתי לאיזה 50 אחוז מהשיעורים בקיצור את תהני השנה.. ותזכרי זאת השנה האחרונה לפני הבגרויות אז באמת תנצלי את השנה.. ושיהיה בהצלחה

MS6

New member
דווקא אני לא אהבתי משהו את הכיתה..

ח' הייתה יותר טוב נראה לי (וואו זה היה מזמן...) אבל את י"ב אי אפשר לשכוח... אחחח איזה כיף היה.

מסכים עם רחלי ! ! ! ../images/Emo45.gif

כיתה ט' זאת אחת הכיתות היותר מגניבות שהיו לי. המון דחקות המון צחוקים. תהני ותנצלי !

Dark faith

New member
מסכנים!!!

ואגב לא מסכימה עם רחלי ואביחי. אצלי כיתה ט' הייתה הכי קשה, קרעתי את התחת להיכנס ל"כיתת המצטיינים"...

shiroosh999

New member
אויש...

יש לי זמל שאני לא צריכה לעשות את זה, מופתניקים...
אבל כל זאת, השנה אנחנו לומדים מיום ראשון עד יום רביעי, מסיימים ב-4. וביום חמישי מסיימים באחת וחצי. יום שישי לא לומדים. זה כלכ ך נוראי.

fucking shanti

New member
כן כתה ט'....

באמת חרא של כתה! גם י"א יכול להיות קצת לחץ, אם אתם מהנלחצים כמובן
אבל אחחחחח י"ב..... איך שאני מתגעגעת
בכל מקרה בהצלחה מחר לכולם שתהיה לכם אחלה שנה ותעשו צרות והרבה! ככה תזכרו בסוף את כל הכיף :)

MS6

New member
א-ב-ל

אנחנו היינו המחזור האחרון של פירסט הישן... אני זוכר באתי לביקור בפירסט השנה מה אני רואה? מכונות של שתייה, מחשבים שמראים את המערכת, צבעו את הבצפר!! בתקופה שלי (חח מצחיק להגיד את זה) כסא כחול כזה עם משענת היה נחשב לקידמה! אחח התנאים של הנוער של היום.

למעלה