אני יודעת

Mrs.Dvash

New member
אני יודעת

אני יודעת

שלהתקשר אני לא צריכה [גם אם אני מאוד רוצה] ו שלפורום תכנס מתישהו ולכן אני כותבת את המילים פה. לא, זו לא הודעת סליחה על דברים שעשיתי [ואני באמת חושבת שכל מה שאמרתי היה ועודנו נכון] והמילים נכתבות לא בשביל שתתקשר אליי, לא בשביל שאני אשמע אותך אלא בשביל שתדע. שתדע שאתה אמיתי, שתדע שאתה צודק בזה שלא הערכתי אותך מספיק [ותשים לב להבדל] זה לא שלא הקשבתי לך ולא הבנתי אותך ולא פעלתי לפי מה שחשבת לנכון - לא הערכתי אותך מספיק. לא אמרתי תודה מספיק על זה שאתה שם תמיד, לא התייחסתי תמיד ונכון לבן-אדם שהתייחס אליי תמיד ת-מ-י-ד. ברור לי שעוד נדבר, מתישהו כשהזמן יהייה נכון נתחיל את השיחה כאילו כלום לא קרה כמו תמיד... ואני משתדלת מאוד לא להתקשר [אני באמת מחזיקה את עצמי חזק :)] כי אחרי אתמול זה כבר לא שווה... אתה צריך את הזמן שלך ואני את שלי. אז המילים נכתבות פה, מחכות לך עד שתקרא אותן, ואני רק רוצה שתדע שאני מעריכה אותך - המון. עם כל הכאב וכל הבלבול וכל הצער וכל הכעס שאני גורמת ואתה גורם ועם כל זה שאתה אדיוט ואני פסיכית - אתה שם ואתה מקסים ואתה מדהים ואני מעריכה אותך ומחכה שיהייה הזמן הנכון. בינתיים מקווה שהימים שיחלפו יהיו טובים אלייך ורגועים. אוהבת מלאן אני.

אוסי

New member
דובשה ..

אני נמסה .. אני הייתי סולחת ,שוכחת.. וחוזרת !!!!!!!!! מקווה שיחשוב כמוני בכל מקרה ... אני חולה עליך...

Mrs.Dvash

New member
בננות יקרות שלי

תודה על תגובתכם אבל ההודעה לא נכתבה לצורך התקשרותו, רק לצורך הבהרה והבנה שלו שאני מעריכה אותו ואוהבת המון ובזמן שלו אני אהייה שם - מחכה לו. מורני - לחצות עולמות בשבילי.... תודה אוצר אבל זה קצת מוגזם, קצת הרבה :], את הכביש לא הייתי חוצה בשבילי... ואוסיל`ה - חולה עלייך גם [תרתי משמע] :], קוראת אותך גם ב``סיפורים`` פשוט לא מגיבה, עדיין לא...

למעלה