אני יודעת!

• פותח הנושא sparx
  • פורסם בתאריך

sparx

New member
אני יודעת!

איזה מגניב! אני יודעת עם מי אני מדריכה ואת מי שנה הבאה! אני מדריכה עם החברה הכי טובה שלי ואני מדריכה את ד´ רק שיש לי בעיה קטנה... אני גרה בנתניה ואני מדריכה בת"א אתם חושבים שיהיה לי קשה להתמודד? זה שעה נסיעה (עם פקקים אבל לא מוגזמים) נראה לכם שאני יעמוד בזה? אני לא רוצה לנטוש את החוג שלי ככה פתאום באמצע השנה בגלל עומס יתר... ואני עולה -י´ כמובן אז יהיה לי קשה גם בבית ספר נכון? בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות.... להדריך..... או לעשות תפקידים אחרים ולא להדריך...?

דעתי...

לדעתי יהיה לך נורא קשה שנה הבאה, תחשבי על זה שאת עולה לתיכון, תחשבי שהכול נהיה קשה יותר, ובנוסף למטלות המוטלות עלייך בבה"ס תצטרכי לנסוע לת"א פעם עד פעמיים בשבוע, ותחשבי גם על עניין הנסיעות... כמה יעלה לך לנסוע לשם במשך חודש... תראי אם זה משתלם לך ותעשי את השיקול טוב בראש, אני למשל גם עולה לתיכון ואני חושב שעניין ההדרכה עדיין יהיה לי קשה בשנה הבאה, כי אני בתנועת נוער שאני צריך להשקיע מן הזמן שלי בפעמים בשבוע, בנוסף לכך אני אצטרך למצוא לעצמי זמן להכין פעולות וכדומה... אני בעצמי חושב שיהיה לי קשה עם כל זה שאיפה שאני אדריך זה ביישוב שלי ומרחק הליכה מהבית שלי... אני חושב שאת יכולה לנסות להדריך... (ככה גם אני יעשה... אבל אל תשכחי שהמצב אצלי שונה במקצת...) פשוט, תעשי את השיקולים בראש שלך ותחשבי אם זה משתלם לך, מבחינת זמן, ובמחינת נסיעות, בכול אופן, אני ממליץ לך לנסות... אז...
בשנה הבאה!!! - דודי

sparx

New member
הנסיעות

אין לי בעיה כי דיברנו עם האחראי הראשי (משהו כזה) והוא אמר שיסדרו לי כרטיסיות....... ואני לא רוצה להתחיל ואז לפרוש ולנטוש את החוג ואת חברה שלי שתצטרך להסתדר עם החוג לבדה! זה לא קל גם לה כי גם היא לא גרה בת"א אבל לפחות היא גרה יותר קרוב ממני...

לכי על זה...

לדעתי לכי על זה... אבל קצת מסוכן היום באוטובוסים...
(אני ידוע שאני נשמע כמו אימא שלך...
) - דודי

sparx

New member
האמת...

דווקא לא כי אמא שלי גם ככה נוסעת באותו אוטובוס כל יום לעבודה שלה חח אבל תודה! ונראה לי שאני באמת אלך על זה..... ההורים שלי עוד מהססים אבל הם אמרו שזה תלוי בי ואם זה ישפיע על הלימודים שלי אז הם יוציאו אותי..... חניכים! התכוננו כי אני הולכת להדריך אתכם!!!!!!!! :))) (ד"א אם יש כאן בפורום עוד מישהו מהמחנות העולים חוץ ממך סתיו אז שישלח לי הודעה פרטית)

... ../images/Emo13.gif

שיהיה המון המון המון
במידה ותצטרכי חומר לפעולות, זה המקום
ותדאגי כמה שיותר שלא יבוא על חשבון הלימודים
המון המון
- דודי

sparx

New member
שוב תודה../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

ושיהיה גם לך בהצלחה!!!!

karepi

New member
הדעה שלי בנושא היא...

שממש לא כדי לך.. תחשבי את הזמן נכון.. פעולה פעמיים בשבוע זה שעתיים כל פעם.. עכשיו יש לך גם את הנסיעות כל יום שעתיים (הלוך וחזור) לפני כל פעולה את צריכה להכין פעולה.. שזה בערך עוד שעה. אז לסיכום בשבוע 12 שעות רק בשביל החניכם (כולל נסיעות)!! עכשיו יש גם את הפעולות שאת עוברת. פעמיים בשבוע כל יום שעתיים ויש את ישיבת מדצים שזה שעתיים בשבוע. מינימום 16 שעות שבועיות בשביל תנועת נוער ... האם זה הגיוני????

sparx

New member
זה לא מדוייק

אצלנו יש פעמיים בשבוע פעולות ימים שלישי ושבת כמו כמעט בכל תנועה ניקח למשל את יום שלישי ב4 אני מדריכה את הקבוצה שלי ואז ב7 יש את הפעולה שלי ואין לנו יותר פגישות מזה.... זאת אומרת שישר אחריי הבית ספר אני נוסעת וחוזרת בערך ב9..... אותו דבר בערך ביום שבת.....

karepi

New member
חישבתי את זה נכון..

לא הוספתי את העתיים נסיעות בישיבות המדצים והפעולות שלך תיארתי לעצמי שזה יערך אחרי או לפני הפעולה עם החניכים!

למעלה