אני יודעת שרק התחיל החורף

keren310

New member
אני יודעת שרק התחיל החורף

אבל אולי מישהי יודעת מתי כבר מתחילות מכירות סוף עונה בחנויות הבגדים. לא נערכתי כראוי עם בגדי הילדים לחורף הזה ועכשיו המחירים יקרים יחסית. אני מחכה כבר למחירי סוף עונה כדי לעשות השלמות לחורף הזה וגם הפעם להערך בהתאם לחורף הבא.

המכירות התחילו בקטן

אבל בדצמבר יעמיקו באופן משמעותי... אם את מחפשת בגדים, יש הרבה חנויות שגם בלי סיילים המחירים בהם אפשריים... באיזה איזור את גרה, אולי נוכל לעזור לך עם חנויות זולות באזורך

keren310

New member
שוק בצלאל הייתי אתמול

ומצאתי רק זוג מכנסיים אחד. שם זה עניין של מזל. לפעמים יש סחורה ממש טובה ולפעמים אין כלום. עמק עודפים - את מתכוונת לחנות הגדולה בבניין מרכזים? אם כן, באמת לא הייתי שם שנים.

חנויות במרכז

עמק עודפים זברה (בבנין של יד אליהו) האנגר גרין באור יהודה (טוענים ששווה את הנסיעה)

Koketka

New member
קניון סיריקין בפ"ת

עם חנות עודפים של קדס וגולף (חנות ענקית) רכשתי שם בזמנו מכנסיים חמות לבנות ב 10 ש"ח פריט ממש שווה נסיעה

זיברה

New member
שוב ממליצה בחום על בייביז בנגבה, ר"ג...

כרגע חליפות פוטר 3 ב 120, מידות 2-12, איכות טובה כמה שראיתי, ויש עוד כל מיני...

שיבולת76

New member
תחפסי בהנגאר, זיפר, סלקט

תלוי באיזה איזור את, תמיד יש חנויות זולות שהאיכות בהחלט סבירה (הרבה בגדים של הגדולה משמשים כבר את השלישית).

ExNewYorker

New member
שום מכירות כרגע

אתמול הייתי בעזריאלי (איייייייככככככככ... לא אוהבת אבל נוח) כי הייתי חייבת לקנות למתוקי בגד לבר מצווה של אחיין שלי (לא מצאתי שום דבר מתאים בארון שלו מלבד מכנסיים, אז לפחות מכנסיים חסכתי). הייתי בכל החנויות האפשריות. אין SALE אחד לרפואה! כלום. נדה. גורנישט. בדיוק דיברתי עם חברה על כך שבארה"ב, לא חשוב מה, כמעט בכל חנות יש משהו ב SALE כל השנה. כמובן שמחר יריית הפתיחה של הקניות ומתוך שיטוט באתרים כמו GAP, OLD NAVY וכו', נותר לי אלא לקנא

שמעתי היום ברדיו

שגם בישראל מאמצים את "בלאק פריידי", אבל לא שמעתי איפה... (פשוט הזדעזעתי מייבוא התופעה), בעצם, אם אני לא טועה בחנויות סקאל, ששם זה רעיון טוב למצוא בגדי ילדים חגיגיים... בפוקס יש הנחות לחברי מועדון, גם בהיינס, בהוניגמן יש משהו "בקטנה", אבל מדצמבר יהיו סיילים יותר משמותיים, כדאי לחכות.

hagarrr1

New member
בפוקס יקר יקר יקר

פריט שני ב- 50%, יוצא שהתאמה של מכנסיים וחולצה = 105 ש"ח.

נכון, פוקס השנה מאוד יקרים

אבל אם יש מועדון, אז יש מבצע "כפל נקודות", ומורידים לך לפחות 20 נק' (=20 ש"ח) בקופה... והאמת היא שלמרות המבצע, עדיין המחירים גבוהים לדעתי, וטרם קניתי פריט חורפי בפוקס השנה...

h 3

New member
המועדון שלהם נהדר.

כמעט תמיד יש הנחות די גדולות. ועד סוף החודש יש באמת את הכפל נקודות, כבר השתמשתי פעמיים החודש, וחסכתי כמה מאות שקלים... H

אבל המחירים ההתחלתיים כ"כ יקרים ומנופחים

שברור שהם בעצם רוצים להשיג מחיר מלא עם ההנחות, ושמדובר בהנחות פיקטיביות למעשה. כ"כ עיצבן אותי החוצפה שלהם לדרוש 90 ש"ח לפוטר ילדים, שלמרות שהייתי צריכה די הרבה דברים לקראת החורף החרמתי אותם כליל. (אז מה עם ההנחות יעלה לי 70 נניח במקום 90? זה עדיין יקר רצח). ולשואלת- במשביר קניתי פוטרים חביבים ב-30-35 ש"ח, יש להם הנחות של 40% על מותג שהם מייבאים שנקרא XYZ. ההנחה היא גם למי שלא חבר במועדון שלהם (365). חוץ מזה, בסולוג היה מבצע על חליפות פוטרים 2 ב-100. תבדקי אם עדיין לא נגמר, כי תכל'ס זה אומר 25 ש"ח לפריט וזה מחיר לא רע. (וכמובן בכל החנויות הזולות למיניהן, שם תמצאי מן הסתם במחירים נוחים יחסית- כל ה"סלקט", "זיפר" וכו').

hagarrr1

New member
אבל בפוקס אין כפל מבצעים

אז לא יוצא מזה כלום. מכנס / חולצה פוטר פשוט עולה 70 ש"ח. על זה יש פריט שני ב- 50%. יוצאת חליפה ב- 105 ש"ח. אם זה כפל נקודות, את צריכה לקנות מעל 150 ש"ח. ואת משלמת מחיר מלא. בקיצור יקר מאוד.

keren310

New member
רשמתי את המקומות שכתבתן

ואני אבדוק אותם במהלך השבוע. תודה לכולכן.

למעלה