אני יודעת שזה אסור... אבל בכל זאת... מישהו מכיר אתר רוק טוב?? ואם אסור.. אז ....
B black soul New member 16/3/01 #1 אני יודעת שזה אסור... אבל בכל זאת... מישהו מכיר אתר רוק טוב?? ואם אסור.. אז ....
D deeper New member 16/3/01 #2 ועוד איך יש פורופ רוק חדש שממריא לאט לאט אבל מעניין לדעתי קצת יותר מפורומנו כרגע זה אתר בית הרוק הכתובת מצויינת
ועוד איך יש פורופ רוק חדש שממריא לאט לאט אבל מעניין לדעתי קצת יותר מפורומנו כרגע זה אתר בית הרוק הכתובת מצויינת
S S.C New member 17/3/01 #3 לא הבנתי למה אסור... והייתי בפורום של בית הרוק , ויכול להיות שהוא באמת טוב , אבל ממש אין לי כח לחכות שיפתח דף חדש על כל הודעה שאני רוצה לקרוא... אתרים אחרים צריכים לקבל השראה מהפורומים פה שעוד לא ראיתי ממשק טוב כמו שלהם...
לא הבנתי למה אסור... והייתי בפורום של בית הרוק , ויכול להיות שהוא באמת טוב , אבל ממש אין לי כח לחכות שיפתח דף חדש על כל הודעה שאני רוצה לקרוא... אתרים אחרים צריכים לקבל השראה מהפורומים פה שעוד לא ראיתי ממשק טוב כמו שלהם...
D deeper New member 17/3/01 #4 דיפ פרפל ולד זפלין הנושא שמרים את פורום בית הרוק הוא הויכוח על שתי הלהקות עם אינפורמציה שמעולם לא הגיעה לארץ ולא חשוב אם אם זה מעצבן להמתין אבל זה שווה
דיפ פרפל ולד זפלין הנושא שמרים את פורום בית הרוק הוא הויכוח על שתי הלהקות עם אינפורמציה שמעולם לא הגיעה לארץ ולא חשוב אם אם זה מעצבן להמתין אבל זה שווה