אני יודעת שאני לא ממש כותבת פה...

אני יודעת שאני לא ממש כותבת פה...

אבל יש לי סקר חמוד... תדמיינו::: מסדרים לך פגישה עם הראל (אמן). *מה את עושה כשאת שומעת את הבשורה? *מה את עושה שאת רואה אותו? *מה את מביאה לו? *איך את נפרדת ממנו? בידיעה שלא תיראי אותו שוב או לפחות עוד הרבה זמן.

skaatushonet

New member
עונה!!!!

-צורחת ומספרת לכל העולם!!! -מחבקת ולא עוזבת יותר בחיים -מתנה מתוקה כזאת מהלב....ואולי מכתב... -מחבקת ולא עוזבת....אולי אני אבכה...חחח

skaatushonet

New member
אההה

*לא לגנות את הרעיון!!!!* אני אקנה לו ספר תהילים קטן כזה ובפנים אני אכתוב "מישהו דואג לי שם למעלה" ואז הקדשה... אבל מי שמעתיק אני יהרוג אותו כי גם ככה כבר קניתי ואני שולחת לו את זה....

../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif

מסדרים לך פגישה עם הראל [פחפחפחפחפח
בחלומות הלילה] (אמן). *מה את עושה כשאת שומעת את הבשורה? פותחת עיניים ועושה מה? (בדיוק שעכשיו אבא שלי בא ומספר לי שאולי יסדרו לי שבוע הבא כניסה לתוך האולפנים בע"ה והייתי חצי ישנה והתעוררתי
)
*מה את עושה שאת רואה אותו? אהייה בשוק מוחלט, לא אצליח להוציא מילה מהפה, אבקש חתימה, חיבוק *מה את מביאה לו? לא בטוח שאני אביא לו משהו, אבל נראה *איך את נפרדת ממנו? בידיעה שלא תיראי אותו שוב או לפחות עוד הרבה זמן. חיבוק חזק חזק ונשיקה ואגיד לו כמה שאני אוהבת אותו

איזה בובה!!! ... עונה.

מסדרים לך פגישה עם הראל (אמן).
מה את עושה כשאת שומעת את הבשורה
מספרת לכול העולם ומיתרגשת נורא...
ה את עושה שאת רואה אותו
נשיקה ואומרת לו שאני חולה עליו וישל ו קול מקסים
מה את מביאה לו
נשיקה
סתם, אני אחשוב על זה ...
את נפרדת ממנו? בידיעה שלא תיראי אותו שוב או לפחות עוד הרבה זמן. לא ניפרדת
סתם, אומרת לו להגיד תודה לאימא כול יום ממני על זה שהיא ילדה ילד כ'כ מושלם
-קרן-

skaatushonet

New member
חחחח

כשדיברתי עם אהובה התכוונתי להגיד לה תודה על ילד מושלם אבל היא הייתה רעה והייתי כ"כ בשוק ששכחתי

../images/Emo6.gif בטח הילד מרוב השלמות../images/Emo178.gif

יצא גם בקלות מהבטן, לא עושה הרבה צירים ובעיות

ואני אמנם אוהבת את מויאל אבל אני

אבל אנילא מעריצה ואני חושבת שסקעת שר מהמם!!!! פשוט יותר התחברתי למויאל:) וסתם רציתי לפרסם למי שלא ראה... תתעלמו סתם אנשים מפגרים

../images/Emo3.gifאני לא מעריצה

אני לא בגדר מעריצה חחח אני בכלל נגד כל המלחמה הזו מה ? אין מקום בעולם לשני מוכשרים? צריך אחד? מה הקטע?חחח

יש מקום ליותר משניים../images/Emo8.gif../images/Emo178.gif

כי אני מכירה לפחות 4 כאלה... הראל.ס., שלומי, אסף, ניצן ויש עוד הרבה

למעלה