אני טס לניו יורק !

E1982

New member
אני טס לניו יורק !

היי, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. אבל אני אשמח אם הפעם תענו לי יותר בפירוט. אני טס לניו יורק וכמובן שאני אראה מחזות זמר. עכשיו אני צריך שתמליצו לי איזה מחזות זמר כדאי לי לראות. אני אוהב מחזות זמר בסגנון של אנדרו לוייד וובר ועלובי החיים. אני ממש אשמח אם תענו בהקדם האפשרי ובפירוט ! -ערן-

E1982

New member
למה אף אחד לא עונה לי ?

אנשים !!! תענו לי ! אני לא נמצא כל השבוע בבית... ושסוף סוף אני נמצא אף אחד לא עונה להודעות שלי ! -ערן-

אניטה007

New member
ערן כעיקרון הנה רשימה של כל מה

שמציג כרגע בברודווי... תגיד לי מה ראית ואתה לא מוכן לראות פעם שניה? או מה נשמע לך מעניין? כי אני אישית יכולה לראות את עלובי החיים,למשל, 800 פעם
מה גם שיש הבדל מהפקה להפקה ומארץ לארץ... אם הייתי נוסעת לניו יורק הייתי הולכת לראות את - Rent Little shop of horrors Les Miserables Phantom Chicago את AIDA ראיתי בחו"ל והשתעממתי עד מוות. בכל מקרה אתה מוזמן לקרוא שם על כל אחד ואולי אחרים כאן יוכלו להמליץ.

E1982

New member
תודה על העזרה...

Les Miserables כבר ראיתי, ובהחלט זו הצגה שאני מסכים לראות שוב ושוב.. אבל זה כבר לא מציג בניו-יורק. Chicago אני בטוח אלך לראות... Aida אני גם אראה. אני מתלבט אם ללכת ל- Rent, Cabaret, Gypsy וכו'... אני אוהב להכיר את השירים לפני שאני רואה את המחזמר, ואת השירים של Little shop of horrors אני ממש לא מכיר... אני אוהב מחזות זמר בסגנון אנדרו לוייד וובר. גם את המחזות זמר של דיסני ממש אהבתי (Lion King & Beauty and the Beast). דרך אגב, נכנסתי לאתר של אנדרו לוייד וובר וראיתי ש- Starlight Express מציג בניו יורק ב- 2003 ולמרות שראיתי את זה אני מסכים ואשמח לראות אתזה שוב... הייתי מת לראות את Miss Saigon ו- Cats... אבל גם הם לא מציגים יותר :( תודה רבה -ערן-

גבי39

New member
אין עלובי החיים בברודווי

אולי קשה להשלים עם זה
אבל עלובי החיים ירד שם לפני כחצי שנה. גבי

אניטה007

New member
אופס ואני דווקא חיפשתי אתר עדכני

עושה רושם שהאתר שאת הקישור אליו נתתי לערן,איננו עדכני
אני לא כל כך מתמצאת במה שהולך בברודדווי כרגע,אבל יש לי הרבה הקלטות משם. בכל מקרה,אם RENT עדיין מציג,לדעתי זה מחזמר חובה,אם כי הוא ממש לא בסגנון של אנדרו לויד וובר.

גבי39

New member
האם מצאתי עוד משוגעת לעלובי החיים?

אניטה אהבתי את המשפט שלך שאת יכולה לראות את עלובי החיים 800 פעם.... אצלי זה "רומן" שנמשך כבר 20 שנה , טירוף מוחלט , אני יכול לשמוע את השירים בפעם המליון ולהתרגש כל פעם מחדש . בכלל אשמח להכיר "משוגעי" עלובי החיים כמוני. גבי

אניטה007

New member
יש לנו רומן טרי ומתפתח

אני ועלובי החיים,כל חודש - 3 פעם
ואני מאוהבת לגמרי בשירים,בעלילה ובדרך שבה הציגו את זה על הבמה. למרות שראיתי רק הפקה בארץ אחת,הייתי רוצה לראות את זה גם בלונדון. לצערי אני בספק אם אגיע לשם בקרוב.

גבי39

New member
התפתחות ה"עלובים" אצלי

זה התחיל ב-86 שאז קיבלתי את הדיסק הראשון והרגשתי שמשהו שונה קורה, מעולם לא הרגשתי ככה כלפי מוסיקה כלשהיא. נמשך בהצגה בתל-אביב , שהיתה מדהימה , והאזנה לדיסק הכפול במשך חודשים. המשיך בקומצרט העשור שנצפה עשרות פעמים , בקניית כ-9 קאסטים שלו ( שאם לא היה חבל לי על הכסף הייתי קונה יותר). וממשיך בצפיה בו בלונדון לפני כחודש אחרי שנים רבות של ציפיה. השירים נפלאים , מרגשים כל פעם מחדש , הסיפור מקסים , הבמה מושלמת. ובקיצור - מושלם והגדול מכולם ( סליחה מכל אוהבי הפאנטום
) גבי

גבי39

New member
כאן תוכל לראות מה מציג בברודווי

http://www.playbill.com/events/listing/1.html נדמה לי ששמחזות הזמר הקלסיים שאתה מציין רק פאנטום עדיין מציג , כן.....נגמרה תקופת שנות הש-80 הקלאסית של ברודדווי. ניין של מורי יסטון היא מוסיקה מאוד יפה אבל לא יודע איך ההפקה , אני באופן אישי מאוד אוהב את המוסיקה של רחוב 42 , אבל לא הייתי משייך אותו כמובן לזאנר הקלאסי. מקווה שעזרתי במשהו. גבי

אניטה007

New member
סליחה שאני נדחפת שוב לת'רד

שמעתי שמתכוונים להעלות שם את Dance of the vampires ? בפעם האחרונה שקראתי על זה,זה היה בתכנון...או שפספסתי וזה כבר היה... חוץ מזה, היה להם פעם את Jekyll and Hyde וזה מחזמר מדהים בעיני. חבל שכבר אין אותו

Nir5L

New member
בקשר לדר' ג'ייקל ומיסטר הייד

את הקלטת / די וי די של המחזמר ניתן להשיג בכל חנויות הוידאו בארה"ב אם את כל כך אהבת את המחזמר :*)

אניטה007

New member
הממ תודה רבה על הטיפ

אני תכף אבדוק את זה בחנויות אונליין... אני הולכת לראות אותו בפעם שלישית ביום שישי
בפעם הראשונה הוא היה קצת bloody לטעמי אבל המוסיקה יפה ולדעתי התפקיד של ג'קיל והייד הוא מהמאתגרים ביותר שיכולים להיות עבור שחקן במחזות זמר. לפחות כך טוענים מביני עניין.

Hippie Jeannie

New member
אפרופו ג'קיל והייד...

אני מופיעה עם זה בסוף השנה ומחפשת את התרגום. אני יודעת שיובל שלנו (Tommy Walker) תרגם את זה, אבל אין לו את התרגום בשום מקום... אז אם למישהו מכם יש גישה לספריה של בית צבי או שם מכיר במקרה איזשהו תרגום, אז אנא - שתפו אותי. (אני כבר תרגמתי בעצמי, אבל בכל זאת אשמח לתרגום יותר מקצועי. תודה.)

גבי39

New member
בקשר לג'קיל והייד

את הדי וי די הם בחרו לעשות ללא לינדה אדר האחת והיחידה שהיא ה"שרה ברייטמן" של ג'קיל והייד . שם בחרו לתת את הכוכבות דוקא לדויד הייסלהוף מ"ממשמר המפרץ" . קיימים שני דיסקים , אחד מהם הוא שירים מתוך , עם לינדה אדר וקולם ווילקינסון ( אניטה - הולז'אן שלנו
), וההקלטה המלאה גם כן עם לינדה אדר והפעם עם אנטוני וורלו. גבי

גבי39

New member
ואם כבר מדברים על פרנק ווילהורן

ולמי שאהב את ג'קיל והייד , ומחפש עוד מחזות זמר בז'אנר ה"קלאסי" SCARLET PIMPERNEL הוא אולי טיפה פחות ידוע אבל נפלא ( הרבה יותר יפה מג'קיל והייד לדעתי). נסו אותו. גבי

אניטה007

New member
דווקא עבורי הוא מאוד ידוע ../images/Emo13.gif

כי הבחורה שמשחקת את Fantine בהפקה שאני רואה משחקת בתפקיד הראשי ב-SCARLET PIMPERNEL. גבי נראה לי שאנחנו על אותו הגל בנוגע למחזות זמר
תודה על ההמלצה,דווקא אותו לא ראיתי על הבמה (עדיין) ואפילו אין לי הקלטה אבל שמעתי קטעים ואהבתי. אנסה להשיג אותו. אני מנסה,בזמן האחרון להרחיב את האוסף שלי. אגב,מי הדמות האהובה עליך בעלובי החיים?

גבי39

New member
סקרלט פימפרנל

למרות שיצא יותר מאוחר דיסק שמכיל עוד קטעים אני חושב, לי יש שני דיסקים של זה , אחד הוא הקונספט עם לינדה אדר ( אישתו של פרנק ווילדהורן) , ואת האוריגינל ברודדווי קאסט שהוא דיסק מדהים ואותו הייתי קונה. בעניין הדמות האהובה עלי בעלובי החיים , כמעט בלתי אפשרי לענות על השאלה הזאת אבל אני חושב שדוקא ז'אבר , שכן סטארס הוא אולי השיר האהוב עלי במחזמר . גבי

למעלה