אני טס ללונדון !!!

• פותח הנושא E1982
  • פורסם בתאריך

E1982

New member
אני טס ללונדון !!!

אנחנו טסים כמה חבר'ה ללונדון, ואנחנו רוצים לדעת אם שווה להזמין כרטיסים מהארץ (או אפילו מהאינטרנט) או שעדיף שנחכה ללונדון. הייתי שם לפני שנתיים וקניתי כרטיס לעלובי החיים ב"לייסטר סקוור" בחצי מחיר. הבעיה היא שאני לא יודע אם הפעם יתמזל מזלנו... אולי (למרות שאני מעדיף שלא) החברים שלי רוצים ללכת ל- Lion King. אתם חושבים שיהיו כרטיסים? תודה רבה -ערן-

אניטה007

New member
כמה זמן תהיו שם? לדעתי ...

אם יש מחזות זמר שאתם רוצים לראות במיוחד,עדיף להזמין באינטרנט וכו', שיחכה לכם ב-Evening kasse עדיף ישירות דרך התיאטרון ולא דרך סוכנויות נסיעות בארץ שגובות על זה ימבה כסף מיותר. חבל שתחכו לרגע האחרון ובסוף תישארו עם מקומות בינוניים בלבד. ואם יש משהו שאתם לא להוטים במיוחד לראות אלא מוכנים להתפשר על מקומות,תלכו לדוכן הזה בלייסטר סקוור כשתהיו שם. לגבי Lion king, אין לי מידע ממש,אולי מישהו כאן מתמצא יותר.

לגבי מלך האריות...

כתבתי בעבר חוות דעת על מלך האריות זה נמצא במאמרים של הפורום תקרא ותהנה ערן

E1982

New member
לא נהיה שם הרבה ימים,

אנחנו לא חייבים את המקומות הכי טובים. אני זוכר שלפני שנתיים ב"לסטייר סקוור" קניתי כרטיסים לעלובי החיים במקום מעולה ב- 17 פאונד !

לינק לחוות דעת על מלך האריות

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=59&msgid=6976811

omerabin

New member
טוב, אז ככה

עשיתי כמעט דוקטורט בכרטיסים בלונדון בפעמיים שהייתי שם לאחרונה. מלך האריות הוא אחד מהמיוזיקלס היחידים שלא עובדים עם TKTS מהסיבה שפשוט תמיד מלא ואין להם סיבה למכור בחצי מחיר. לכן זהו המחזמר היחיד בלונדון שבהחלט כדאי להזמין אליו מראש מהסיבה הפשוטה שפשוט לא תשיגו ביותר זול, אז עדיף כבר לבחור מקומות טובים בדקו ב www.ticketmaster.co.uk לגבי המקומות הפנויים, ובהזמנה בחרו ב Pick up at the venue שמאפשר לקחת את הכרטיסים עד שעה לפני ההצגה מקופות האולם. אפשרות נוספת היא להזמין בטלפון דרך מוקד ההזמנות של הLyceum Theatre בו מוצגת ההצגה. לשאר ההצגות מומלץ לרכוש כרטיסים בTKTS בלסטר סקוויר ובדוכנים הקרובים. להיזהר מרכישה אצל עוברי אורח ברחוב שכמובן מוכרים כרטיסים מזוייפים. הכרטיסים בTKTS למחזות הזמר הגדולים והטובים נעים בין 19 ל25 פאונד לכרטיס בתוספת 2.5 פאונד לכרטיס עמלה.

mike2cheeky

New member
לא לקנות כרטיסים מהארץ

ביום ההצגה לך לקופות בלסטר סקוור ושם תקנה בחצי מחיר או קצת יותר להצגה המבוקשת. המצב בווסט אנד כיום לא מזהיר וניתן כמעט לכל הצגה להשיג כרטיסים טובים במחירים מעולים. אם תקנה מהארץ רק תפסיד כסף. (אני גר בלונדון כבר 3 שנים)

drorf

New member
הצגות בלונדון

לונדון עיר נפלאה בכלל ולחובבי התאטרון בפרט.. לגבי כרטיסים אם אתה לא מחפש הצגה ספציפית חדשה במיוחד אזי לכל ההצגות האחרות יש כרטיסים בחצי המחיר בלייסטר סקוור, אם כי בד"כ לשורות הראשונות או בצדדים (לא מתאים למי שמאוד חשוב לו היכן הוא יושב).המבחר מצומצם יותר בסוף השבוע (שישי ושבת בערב). לגבי מלך האריות מדובר במחזמר נפלא שעדיין מבוקש למדי ולא נמכר מעולם בחצי מחיר בליסטר סקוור. אם אתה מעונין לראות את ההצגה הזאת אזי תאלץ לשלם מחיר מלא וכדאי להזמין כרטיסים מראש (למרות שכיום בימים מסויימים ניתן להשיג גם כרטיסים בקופה ביום ההצגה). ישנם מספר אתרים באינטרנט בהם מפורסמים קודים או ססמאות המאפשרים קבלת הנחה משמעותית מאוד בחלק מההצגות על הכרטיסים הטובים ביותר בעת פניה לקופה, מאוד מומלץ, להלן מספר דוגמאות: http://www.theatremonkey.com http://www.theatrenet.com תהנה...

python 4

New member
אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה

כל כך ממלך האריות.. לא התלהבתי ממנו כל כך. אולי זה בגלל שזה המחזמר השני שראיתי, ויום לפניו ראיתי את קאטס שהיה באמת חוויה מדימה בפני עצמה.

Cabaret

New member
lion king- הפקה מרהיבה וחמדמדה

בתור ערב בילוי כייפי. תקנה בלייסטר סקוור. זה לא היה מזל מקרי מה שקרה לך לפני שנתיים- זה תמיד ככה. תמיד יש שם כרטיסים. אני אישית ראיתי לפני שנתיים את מלך האריות, קניתי בלייסטר סקוור כרטיסים, והיה לי מקום פשוט מצויין. אני ממליץ לך, אם אתה כבר שם, ללכת לראות את anything goes. אחד ממחזות הזמר האהובים עליי. מומלץ בחום.

omerabin

New member
רנן - ליון קינג בחצי מחיר?!

אם זה אכן נכון אתה כנראה נקלעת לאיזו הצגה מאוד מאוד מאוד ספציפית ויוצאת דופן. כבר שנים שדיסני מסרבים בעקשנות למכור כרטיסים במוזל מתוך הנחה שעדיף להשאיר כמה כסאות ריקים באולם ולמכור את כל השאר בפול פרייס מאשר לפתוח פתח למכירה של כל הכרטיסים כמעט בחצי מחיר בדוכנים... בינתיים העניין הזה עובד להם יופי: כל ההצגות מלאות לחלוטין בפול פרייס....

omerabin

New member
וכל השאר - אתם מומחים גם לגבי NYC?

אשמח לעצותיכם לגבי ברודוויי, שם אני יותר חדש

למעלה