אני טס להולנד ו...

orer60

New member
אני טס להולנד ו...

רציתי לדעת אם יש מקומות בילויים לגייז? לאו דווקא מועדונים וכו'... אשמח אם תעזרו לי תודה

ro99

New member
אין לי מושג...

אבל זה אולי יעזור לנו גם אם תרשום את זה בהודעה פה.
כנציגה הרשמית של הולנד בפורום, אני יכולה להפנות אותך למקורות שמעבר לגוגל, אבל תגדיר בבקשה מה זה לאו דוקא מועדונים.

orer60

New member
...

לא חייב שזה יהיה מועדון של גאים לא יודע אולי יש שם איזה אטרקציה אחרת או משהו בסגנון "החלונות האדומים".... ובכללי מה גייז יכולים לעשות שם בחופשה?

bulllli

New member
לדוגמא

אתה יכול לרשום מה שרשמתי בקישור. אתה מתעצל לשאול שאלה מפורטת כפי שאתה מתעצל לעשות חיפוש ומצפה שכמה אנשים נחמדים יציעו לך מה לעשות? לך לאתר למטייל/YNET וכו'. יש להם מידע שיספיק לך כנראה.

ro99

New member
עיצה ידידותית

תשכח מאתרים למטיילים ישראלים... המידע שם הוא בד"כ כל כך רחוק מהמציאות שאני לפעמים מתקשה להאמין שמדברים על אותו המקום שאני מכירה. זאת תופעה תמוהה שאינה בלעדית לאתרים על אמסטרדם: כלונדונית מלידה שגרה שם שנים ועד לא כל כך מזמן, אני מכירה אותה גם בנוגע ללונדון. הנה כמה אתרים הולנדים שתוכל לדפדף בהם במקום:

ro99

New member
בולי! ../images/Emo214.gif

זה ממש לא מכוון כקונטרה להודעה שלך ולא אישי בכלל, אז אין צורך להוסיף את זה לרשימת המחמאות שלי!

bulllli

New member
חמודה (אני יודע שזו מילה קשה עבורך)

לא חשבתי שזו קונטרה. אבל תודה! קבלי
על אזרחות טובה. לדעתי, לבחור צעיר (אוף אני נשמע כמו סבתא) שלא טורח לעשות שיעורי בית לפני טיסה לחו"ל ומבקש עצות של "משהו בסגנון החלונות האדומים", יספיק המידע בYNET או בעכבר עולם אמסטרדם. מרגיז אותי שאנשים מבקשים מידע אבל עושים טובה שהם שואלים בכלל. אני לא רואה כאן מצב של בן אדם עם בעית ניסוח (שזה טבעי ומותר) אלא של אדם עצלן. ובכלל, בן 18 ששייך לדור שנולד עם המחשב ביד, לא עוקף אותנו בסיבוב עם יכולות שימוש בגוגל?

odedee

New member
חמוד (מקווה שזה לא מילה קשה עבורך)

בן 18 עוקף אותנו בסיבוב בדברים הרבה יותר חשובים. Sigh.

bulllli

New member
כפרה(זו המילה שהולמת אותך)../images/Emo192.gif

רק על זה אתה חושב? אני דווקא לא מסכים. לא משנה הכמות - העיקר האיכות. נכון?

bulllli

New member
שוב אתה והדמיון החולני שלך

מי דיבר על גודל!?!?! דיברתי על נסיון

למעלה