אני טס לארה"ב
ע עידו טסלר New member 21/2/02 #4 היי דויד ואווו באמת!! איזה כייף לך!!! אויי אתה תפסיד פרקים של "לחיי האהבה"(חחח... ), אל תדאג אנחנו נעדכן אותך!!! לאן אתה נוסע?? לכמה זמן? למה אתה נוסע? מי ישמור על המחשב שלך? ספררררררררר שלך באהבה, עידודו הלוחם המסוקרן שלך
היי דויד ואווו באמת!! איזה כייף לך!!! אויי אתה תפסיד פרקים של "לחיי האהבה"(חחח... ), אל תדאג אנחנו נעדכן אותך!!! לאן אתה נוסע?? לכמה זמן? למה אתה נוסע? מי ישמור על המחשב שלך? ספררררררררר שלך באהבה, עידודו הלוחם המסוקרן שלך
ד ~דויד~ New member 22/2/02 #9 כן, זאת היא חוויה מאוד מיוחדת אני אהיה בלוס אנג´לס, למספר חודשים כנראה... אבא שלי ישמור לי על הדירה. אני אכנס לפורום גם משם
כן, זאת היא חוויה מאוד מיוחדת אני אהיה בלוס אנג´לס, למספר חודשים כנראה... אבא שלי ישמור לי על הדירה. אני אכנס לפורום גם משם
ד ~דויד~ New member 22/2/02 #11 השתלמות דוקים בהנחית מאסטר העל "דוקי בן סטיקי" אני נוסע כדי ללמוד, להנות להתפתח ולאהוב. זאת היא מטרת הנסיעה כל טוב
השתלמות דוקים בהנחית מאסטר העל "דוקי בן סטיקי" אני נוסע כדי ללמוד, להנות להתפתח ולאהוב. זאת היא מטרת הנסיעה כל טוב