אני טסה:]]

אני טסה:]]

יש עוד זמן חחח אבל אני לא אהיה פה עד אממ 9 בערך ואז אני כבר אתכונן ולא יהיה לי זמן לכתוב
(אני חוזרת בשביל הלילה לבן). אוקיי אז אני טסה ל11 ימים לאיטליה ושוויץ
טיול עם 3 פארקים*.* אני אפספס את הפרקים;[ לפחות אני אראה היום את הפרק המיוחד... יש לכם מושג איך אני אראה את שאר הפרקים?:\ עוד תיהיה עונה בכלל כשאני אחזור?
. אוף אין לאף אחד שאני מכירה דרך להקליט לי.. קיצ' כשאני אחזור אני אנסה להתעדכןD: אם תרצו אני אעלה תמונות ואספר חוויות
להת' ב9

אביקם1

New member
אני יכול לשלוח לך קישור ל*צינזורים* של הפרקים

שיהיו כשלא תהיה אם את רוצה ואז כשתחזרי ת*צנזרי*

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo207.gifגם אני נפרד לזמן קצר

אני נוסע ליומיים (רביעי-חמישי) לסמינריון במשואה, אני אחזור בערך ביום חמישי בערב אז יוצא שאני מפסיד רק פרק אחד של הנפילים :). לצערי בלילה הלבן לא ייצא לי להיות הרבה, אולי רק בשלוש שעות הראשונות מקסימום
.

digikids

New member
../images/Emo207.gifגמני נפרד..

אמנם יש עוד זמן..אבל מיום שישי עד חמישי אני לא אהיה כאן. שישבת - בצפון ראשון-חמישי - במחנה קיץ של הצופים! (שהוא גם בצפון..) בכל מקרה שיגע הזמן להפרד אני אפרד, אבל עומדים לפניי עוד 3 ימים של כיף בפורום!

ילד רע 16

New member
תהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

טיבה נעימה ובטוחה!
לגבי הפרקים, תקליטי בוידאו או ביס מאקס או שתארגני מחברים או משפחה לפי שיש מאקס או וידאו זה די מאוחר מידי... :) בכל מקרה, תהני המון! ואם תהיה בעיה אני אשלח לך כבר קישור כדי להוריד את הפרקים שתפספסי. את תפסידי 7 פרקים לפחות.

תודה רבה../images/Emo24.gif;]

אממ אז זהו שאין לי אף אחד שאני מכירה שיש לו וידאו או יסמקס;[ אז אם תוכל כשאני אחזור לשלוח לי את הקישור?תודה
ואביקם תודה גם לך אם אני אצטרך אני אבקשD; אני עוד אספיק ליהיות כאן קצת.. ואני אנסה להשתתף במשחקים עד עכשיו לא השתתפתי כי המחשב נדפק ונהיה איטי אבל הוא חזר לעצמו
!

אני כאן עד 12 וחצי בערך.^^

יכול ליהיות שלפני כי צריך לרדת למטה עם המזוודות..

למעלה