ועוד פעם סליחה שאני מתפרצת ככה...:]
M mickeyMAUS New member 22/3/07 #5 חחחחחחחחחחחח שלוש תגובות שאומרות אותו דבר בדיוק... חג כשר ושמח גם לך!!
ב בחור מישיבה New member 22/3/07 #11 חחח לפחות דבר אחד למדת מהסידרה: שדכן (אגב לרוב זה שדכנית לא שדכן) אבל זה לא רלוונטי לי כעת.
מ מיכמיך3 New member 22/3/07 #16 אני לא מבינה למה אתם כ"כ בהלם הבחור רוצה להכיר מפה (כן... מפה) מישהי. מה רע? אולי זה נראה לכם רעיון לא הכי מתאים אבל יש כל מיני דרכים מקוריות להכיר.
אני לא מבינה למה אתם כ"כ בהלם הבחור רוצה להכיר מפה (כן... מפה) מישהי. מה רע? אולי זה נראה לכם רעיון לא הכי מתאים אבל יש כל מיני דרכים מקוריות להכיר.
א אהוד איתן New member 23/3/07 #17 מה לעשות, אותי זה מצחיק... בחור חרדי בא לחפש כאן מישהי... מצחיק. והוא עוד מסביר את עצמו - בתול...
א אהוד איתן New member 23/3/07 #20 נו. אז לכי להפגש עם הבחור ההוא שיצא מהישיבה. אולי יצא מהסיפור שלכם עוד איזה עונה למרחק נגיעה... אגב, מריסול, גם את יצאת מאיזה "ישיבה"? אתם החרדים...
נו. אז לכי להפגש עם הבחור ההוא שיצא מהישיבה. אולי יצא מהסיפור שלכם עוד איזה עונה למרחק נגיעה... אגב, מריסול, גם את יצאת מאיזה "ישיבה"? אתם החרדים...
א אהוד איתן New member 23/3/07 #26 הרגעת אותי! כבר חשבתי שנחתו לנו כאן חבורה שלמה של חרדים מהישיבות שלהם. רק שלא יביאו לנו לפה את משמרת הצניעות שלהם...
הרגעת אותי! כבר חשבתי שנחתו לנו כאן חבורה שלמה של חרדים מהישיבות שלהם. רק שלא יביאו לנו לפה את משמרת הצניעות שלהם...
א אהוד איתן New member 23/3/07 #27 אגב, בקשר לחרדים רק היום היום פה שלש אשכולות, שהתחילו עם כותרת כזו: "בתור חרדי", "אני חרדי", "בתור דתיה". הם נוחתים עלינו בכמויות, ובטוחים שיש לנו כח וזמן לקרוא את כל ההגיגים שלהם.
אגב, בקשר לחרדים רק היום היום פה שלש אשכולות, שהתחילו עם כותרת כזו: "בתור חרדי", "אני חרדי", "בתור דתיה". הם נוחתים עלינו בכמויות, ובטוחים שיש לנו כח וזמן לקרוא את כל ההגיגים שלהם.
א אהוד איתן New member 23/3/07 #42 תגידי, כשכתבת את המילה "אאאאאאוווווווממממממממללללללללההה" נרדמת על המקלדת, או שלא היית בטוחה האם כותבים פעמיים את האות למד... (בצחוק)
תגידי, כשכתבת את המילה "אאאאאאוווווווממממממממללללללללההה" נרדמת על המקלדת, או שלא היית בטוחה האם כותבים פעמיים את האות למד... (בצחוק)
א אהוד איתן New member 23/3/07 #46 בדיוק, לא בדיק! ועל זה אמרו החכמים הקדמונים, שכל המוסיף (אומלללההה) גורע (בדיק)...