אני חסרת בטחון,..

אני חסרת בטחון,..

וזה משגע אותי...בא להרוג את עצמי לפעמים..יש לי כ``כ הרבה דברים להגיד אז למה כששואלים אותי,אני שותקת או עונה ב2 מילים...נמאס לי להיות בודדה כ``כ ..(הלואי שהיה לי כסף לפסיכולוג אולי הוא היה עוזר...)

היי מתוקיתבת../images/Emo24.gif

היי יקרה, למה ישר פסיכולוגית? אל תיכנסי לזה מיד רק אם את ממש נואשת, נסי להפתח בפניי הקרובים לך, גם אני הייתי כזאת חסרת ביטחון אבל ברגע שנפתחים בפעם הראשונה זה זורם. את לא בודדה, כולנו פה בשבילך, גם אני, הנה לך כבר חברה ראשונה. את חייבת לרכוש ביטחון ולדעת איך להוציא כל מה שיש לך, לא לתת לאחרים להנחות אותך איך לחיות או בכלל לגרום לך למבוכה ורע ללא צדק. לפעמים כשלא יוצא לומר מה שרוצים באותו רגי מנסים בשלב אחר, או בכתיבה. תראי את בהחלט גם יכולה לפנות לייעוץ או הדרכה, או כל חוג אחר שמסבירים שם איך להרגיע את הנפש ולדעת להשתחרר קצת. בכל אופן פה יש לך בית חם וכולם יוכלו לעזור, את לא לבד.

tutit1005

New member
מתוקיתבת ערב טוב

נראה לך שאת צריכה פסיכולוג??? ממש ממש לא !!!! איך הגעת למחשבה הזו..? רק לידיעתך את לא לבד..לי קורה המון פעמים שהמילים נתקעות לי דווקא כשצריך לזרום בדיבור.. אני חושבת שאת צריכה ללמוד לאט לאט שלהשיב בלי להתרגש..בלי לחץ....בלי להתבייש.. גם אם זה לא הולך בהתחלה אז יצליח בהמשך.. תאמיני שאת יכולה ואת..מסוגלת ואת לא שונה מאנשים אחרים ..ולכולנו יש רגעים ש..לא כ"כ הולך..אז אין יאוש יקירה..אל תרגישי מבוכה...פשוט תזרמי.. וחוץץץ אנו פה בשבילך..מתי שרק תרצי...המון הצלחה..תותית.

למעלה