כן...
אתחיל בוידוי, אני מקליד ויש דמעות בעני. תודה על סבלנות. הכרתי אותה לפני כ חודשיים בערך,זה היה כאשר העבירו אותי לסניף אחר ברשת חנויות בה אני עובד. היא עבדה בחנות ליד, התחלנו לדבר ולהתידד ודיברנו בטלפון, הצחקתי אותה המון והיה נחמד, כעבור חודש נסעתי לחופש ביוון וכשחזרתי הרגשתי שהיא שמחה לראות אותי,שוב נסענו לקניון והיה נחמד. אבל ממש 4 ימים אחרי שחזרתי שאלתי אותה אם היא רוצה שאני יקח אותה הביתה( לקחתי אותה כמעט כל יום לביתה) היא אמרה לי לא והרגשתי שהיא לא רוצה ,הסתובבתי והלכתי בכעס לבית,היא התקשרה מאוחר יותר ואמרה שהיא מצטערת שהיא פגעה בי והסבירה לי בעדינות שהיא לא מעונינת. כעסתי וביומים האחרונים שנשארו לי בסניף ההוא לא דיברנו,בסוף היום האחרון כמה שעות אחרי העבודה התקשרתי אליה ודיברנו, היא שוב התנצלה ולאחר זמן מה שוב צחקנו בטלפון והיה נחמד,לא דיברנו כמה ימים ואז קיבלתי ממנה sms והיא כתבה לי שהיא קנתה מצלמה והיא חייבת לצלם אותי אותי ושאלה מתי אני מגיע לבקר,שוחחנו שוב קצת ואז סיכמנו להפגש. אספתי אותה מהעבודה והיא הציעה שנלך לטייל ישבנו בבית קפה ושוב היה נחמד,שוב חזרנו לקשר טלפוני והיא אמרה שיש לה דודה שגרה קרוב לאיזור מגורי,הצעתי לה שאולי היא תעשה את השבת אצלה ובסוף סוכם שהיא תבוא בחג השבועות,היא באה אני הכנתי עוגה ושוב טיילנו בשכונה והיא באה אלי קצת והייה כייף. בערב החג הצעתי לה שנלך להופעת סטנד אפ והיא הסכימה אבל פה התחיל המפנה. עוד בחג אמרתי לה אם היא רוצה ללכת לבאולינג ,אמרה שכן ובערב היא אמרה שהיא עייפה ואמרתי לא נורא והחזרתי אותה לביתה. יום למחרת(שזה היום האחרון שדיברתי איתה)היתה לי הרגשה שהיא תבטל את מה שקבענו לגבי הסטנד אפ(שהיה בשבת שעברה)והיא אמרה לי בטלפון שאמא שלה הודיעה לה שיש מסיבת הפתעה למישהי שאני לא זוכר,אמרתי לה שהיתה לי הרגשה שהיא תבטל ולאחר מכן היא אמרה שהיא כן רוצה ללכת להופעה,אמרתי לה שאני לא רוצה שהיא תעשה משהו רק בגלל דברים שאמרתי וזה צריך לבוא מרצונה,דיברנו ואיך שהוא שוב הגענו לקשר בינינו שהיא אמרה לי"אני חושבת שאמרתי לך מה מערכת היחסים בינינו",סימנו את השיחה וזהו זה נגמר. אציין שהיא בחורה דתיה אך ליבלית,אני אומנם חילוני אבל שומר כשרות ומאמין. אני שבור,היא היתה המושלמת מבחינתי ולרגעים הרגשתי שהיא מעוניית בקשר יותר מסתם ידידים ולרגעים הרגשתי הפוך. שוב תודה על הסבלנות.