אני חי בסרט רע

Janem

New member
אני חי בסרט רע

קרה לכם פעם שתקף אתכם מזל רע בעיתוי גרוע ובאופן אכזרי? ביומיים האחרונים כל התוכניות שלי יורדות לטמיון ודברים איומים קורים בלי סיבה. קודם כל אתמול פספסתי את מפגש הפורום כי הבוס של המפעל שאני עובד בו החליט להכנס בי על זה שאני מבריז ממשמרות ואמר לי שהוא יפטר אותי אם אני לא אשאר אקסטרא טיים. יצאתי מהעבודה ב-7. עייף. אחר כך ניסיתי להספיק למכור את ספרי הלימוד שלי מהשנה. חנות יד שנייה שאיתה דיברתי הבטיחו לי שהם יאפשרו לי למכור להם. הייתי עייף, אבל בשביל הכסף, העליתי עלי מטען של 30 קילו של ספרים של הארבע שנים האחרונות וצעדתי 4 קילומטר עד לחנות. מזיע, אך מאושר התוונתי למכור אותם. עזבו את זה שהמוכרת בחרה לי 15 ספרים מתוך 50, ניחה, אבל כשהיא אמרה לי : "אז אתה רוצה זיכוי" התאפקתי לא לקבור אותה, זיכוווי????!!!, את אמרת שתתני לי למכור, יענו כסף ראסמי, לא זיכוי, אני סיימתי תיכון, מה אני אקנה פה לעזאזאל??? בסדר. יש לי זיכוי של 400 שקל ברשת שלהם, רק כי לא היה לי כוח לסחוב 30 קילו חזרה, אבי סבל במפעל שלי, אבל יש גבול לרוע. כאן הצרות לא הסתיימו, וכשנכנסתי חזרה לחדר מדרגות של הבית שלי, התאפקתי שלא להקיא. מישו התפגר שם, רק לא ידעתי מי ומאיפה הסירחון מגיע. אני גר באזור ז' בעיר שלי, ועד שהעיריה והמשטרה הגיעו, הריח חדר לתוך הבית וחשבתי שאוטוטו אני אתפגר. ברוך השם הם ריססו את המקום, אז אפשר לנשום קצת. עכשיו אני ביום מחלה בבית, ונחשו מה, איך שבאתי לראות קצת די וי די עם אמא שלי שגם היא ביום מחלה, סרטים מתחילים להתקע, אין סאונד, ממש אין מילים לתאר ת'אכזבה. מה לעזאזאל קורה?, ואיך נפטרים ממזל רע. תעזרו אנשים טובים...

מסכן שלי...

אם היית מאמין ביין ויאנג הייתי אומרת לך שעל כל דבר טוב יש גם דבר טוב.. זה יעבור עם הזמן, כמו כל דבר. תנסה לעשות משהו שאי אפשר להרוס, כמו לישון או לדבר בטלפון...
תרגיש טוב...

היו לי פעם יומיים נוראיים...

בסופם ניכנסתי לסרט שאלוהים מנסה להרוג אותי בכל דרך אפשרית.. ופשוט הכרחתי את כל החברים שלי ללכת על קצות האצבעות בהעברם לידי... זה הגיע למצב שאנשים כבר שקלו להביא אותי לאברבנל... המזל הרע תקף אותי מהרגע שניכנסתי לקרטינג החדש שנפתח לא מזמן במעלות.. הסתבר מהר מאוד שדוושת הברקס לא משמשת אמצעי מניעת תאונה כשזה קשור בי.. וכך בלי כל כוונה דרסתי את המדריך הערבי של הקטינג במהירות 50 קמ''ש... יצאתי משם עם פציעות בכל גופי.... ולמחרת נסעתי ללשכת גיוס שם החליטו לשלוח אותי לבדיקת דם, והסתבר שהאחיות שם יודעות על זריקות בדיוק כמוני... חזרתי הביתה והתחלתי לחלום חלומות מאוד מוזרים על שדים ורוחות... דבר שפשוט זיעזע לי את השכל, ונוסף לכל קיבלתי חום... קיצר.. לא הצלחתי לזוז אפילו מ''מ... אבל זה עבר... אחרי יומיים... חכה.. מחר הכל יסתדר כבר.. ותזכור הכל כבדיחה :) איפה אתה עובד?

Elanora

New member
בהחלט מזל רע!!

אבל, לא מהסוג הזה, שצריך ללכת עם שרשראות שום על הצוואר, ולהכין קדרה עם שמן ציפורניים של חמוס, ושערה מראשה של מעריצה של מיה בוסקילה.. נצל את יום החופש שלך!!!!!!!!!!!! די.וי.די? לא צריך די.וי.די~~~~~~~~~ נצל את יום החופש, בלי שום המצאות טכנולוגיות!!!!!! שאב מים מבאר, ותכין לאפות על גחלים!! אולי בערב תלך לצוד איזה כלב, בכביש ז'בוטינסקי עם חץ וקשת.. ולרעיונות אחרים: * בקשר לספרים- אני אישית אשמח לתת לך 400 ש"ח תמורת הזיכוי אני צריכה 6 ספרים חדשים בביולוגיה!!!! ואם לא אני, תוכל למצוא מישהו אחר שתמורת זיכוי יתן לך Real כסף!! * דם יזע ודמעות- מי אמר את זה? בטח מישו חשוב וחכם, ואתה פעלת על פי דבריו- Respect * הבוס שלך- גאד, הוא בטח מגולמן ערבי עם שיער באוזניים ואישתו עקומה!! הוא מנהל מפעל..וזאת לא עבודה מאתגרת במיוחד!!! [ זה אומנם לא מעודד, אבל..] בקיצור ...נצל את היום!!!!!!!!!!

Janem

New member
לצוד כלב...

תודה על הרעיון, למה אני לא חשבתי על זה?

לי יש 2 ספרים..

אז אם את צריכה דברי איתי.. אני רוצה עבור כל ספר כבשה, 2 גמלים וק"ג חשיש קשמירי. אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אין מה לעשות. עסקי הסמים בקנטים, אז אין לי ברירה!!!

Elanora

New member
בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה ספרים??????????????? בכיף!!!!!!!!!! כל עוד אני לא אצטרך להסחב ברחבי תחנה מרכזית פ"ת עם עגלה כזאת שזקנים הולכים איתה " לעשות שוק" [באיזרית, למרות שהעגלה נראית רוסיה למדי] והמון ספרים... צור קשר באייסקיו!!!!!!!!!!

Janem

New member
אני מוכן לתת לך זיכוי

של 130 ש"ח בחנות בגבעתיים... 120 נתתי לאחותי הקטנה והשאר הספקתי לחלק לשכנים.

vk3

New member
פששש... מוכר ועוד איך ../images/Emo70.gif

קמת בטח מהצד הלא נכון... זה עובר מעצמו. נסה לזוז כצה שפחות בינתיים
...

לאיש עם הזמל הרע

שמע בן אדם באמת כול אחד יסכים שהיה לך אממ..יום חרא אבל תשמע לפי דעתי זה ממש לא עניין של יום רע או טוב או מזל רע פשוט לקחתה על עצמך יותר מידי דברים ליום אחד ולא תיכנתה את הזמן כמו שצריך במקום לנסות "לברוח מהחיים..." תנסה להסיק מסכנות לימים הבאים והיה סבבה הכי טוב היום כזה שתלך לישון לא לפני שתעשה משו בשביל הנשמה שעושה לך טוב...ותישן תקום בבוקר תתחיל יום חדש ווסיו בודית חרשו ופשוט במצבים כאלה כך דברים בפרופורציות שמה יש אנשים שאין להם מה לאכול...והמזל הטוב שלהם שהם הצליחו למצוא פרוסת לחם אז כיאלו אני יודע שזה נשמע מוגזם קצת..אבל לפעמיים בשביל להעביר רעיונות צריך להגזים מקווה שעזרתי יום נעים

Sheep From Hell

New member
וואי וואי וואי..................

חח אל תדאג, קח עיצה מילדה שחוק מרפי מסתבר הוא האח התיאום שלה או משהו... כשקורה משו רע תעשה לעצמך משו נחמד..חח בסוף לחיים ימאס מזה שאתה כל כך נהנה מהחיים עד שהמזל הרע יעזוב בעצמו!!! (ד"ר פישר, זה בדיוק!!)

Sheep From Hell

New member
ואיי אם כבר מזל רע חכי שתשמעו מה

קרה לי היום!!!! אני מחפשת עבודה בנרות... הלכתי לפול מסעדות ונתתי פרטים וזה.... הייתי בטוחה שאין מצב שחזרו אלי.... היום ב 11 וחצי בלילה מתקשרים ומבקשים מישהי בשם אפרת אז אני אומר טעות... ואז מתקשרים שוב, אז אני אומר טעות ומנתקת, מתקשרים שוב אני כולי בעצבים צועק "נו שטו טי סבולאצ' ניה פונימאייש?! טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!" ובקו השני אומרים לי רינה? "כן" "באת אלינו ונתת פרטים ואמרת שאת רוצה לעבוד?" כמעט נחנקתי שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה זה להתחיל עבודה חדשה בקללות!!! ועד שמצאתי!!!!!!!!!!! למזלי קראו לי מחר לראיון!! WOO HOO!!!!!!!!!!!!! :)

למעלה