אני חייב עזרה!

sok777

New member
אני חייב עזרה!

שמעו, אני עם מנצ'סטר בעונה השלישית וליברפול הציעה לי 24.5 מיליון פאונד על רונאלדו [הפורטוגלי] ואני ממש לא מעוניין למכור אותו אז באתי לבטל את ההצעה והיה לי רק אפשרות ACCEPT OFFER ואני לא רוצה לאשר. עכשיו, בדרך כלל זה קורה שזה שחקן בן 16 ומטה או שחקן שנגמר לו החוזה אבל בדיוק חודש לפני זה הוא האריך את החוזה עד 2011 ועכשיו 2006... בנוסף לכך הם שמו לי אולטימטום לענות על ההצעה. מה לעשות? ואגב, אם אני בסוף אצטרך למכור אותו, תנו לי המלצות לקשרים התקפיים מרכזיים. [יש לי רק אותו ואת ד'לסאנדרו]. ואגב הדבר היחידי שעשיתי זה לעשות אצלו שהוא "Unavailable for transfet" בתודה רבה, סער.

JoHnYmYsTeR

New member
אממ לפי מה שאני יודע על העברות..

לקראת סוף ההעברה יש לך אפשרות לאשר/לדחות/לבטל.. ומוזר.. איך זה יכול לקרות? יכול להיות שהוא ביקש בחוזה סעיף של סכום שחרור ולא שמת לב?

sok777

New member
אתה מתכוון שזה משהו כמו

Realese on fee? כי נראה לי שנתתי לו כזה אבל לא בטוח.. אני מפחד בהם יגנבו לי אותו. בכל מקרה איזה קשרים התקפיים טובים יש מהדרג הראשון כמו לאמפרד ורוסיצקי ואלו? כאלו שהם לא כמו רונאלדיניו וקאקה שלא ישחררו אותם בחיים.

שומו

New member
אני כרגע עם ריאל.

הקשר ההתקפית שלי הוא חוסה מאריה גוטיירז הרננדז, והמחליף שלו הוא זינדין זידאן.

G 2

New member
כנראה ש

כשחתמת איתו על חוזה חדש הכנסת לו גם (כנראה בטעות) Minimum Fee Release Clause, של 24.5 מיליון. תיכנס לפרופיל שלו ותבדוק את זה ב Contract.

sok777

New member
נראה לי שכן

אבל לא ידעתי שזה אומר שאם מציעים מעל אז אני חייב לשחרר. ואם כן מה אני עושה במידה שהוא מאשר את החוזה שלהם? הוא צריך לקבל את החוזה שלהם, כן?

Death messiah

New member
תאשר את העברה... אבל..

בו זמנית תציע לו חוזה חדש.. אם החוזה שלך יהיה יותר טוב משל הקבוצה השניה אז הוא ישאר אצלך... רק אל תשכח הפעם לבטל את ה Minimum Fee Release Clause ... חחח או שתעשה אותו גבוה כמו 70 מליון... :)

sok777

New member
התקציב יהיה בסביבות ה-25 מיליון

פאונד. אפשר את ריקאלמה, רובן לאמפרד ודייגו. איימאר לא נראה לי. מי יש עוד חוץ מ- שניידר, ריקאלמה, לאמפרד ואלו? אני מתכוון כאלו ברמה של כריסטיאנו לפחות..

Death messiah

New member
25 מליון פאונד יספיקו בשביל

באסטיאן שווינשטייגר מבאיירן מינכן.. הקשר התותח

sok777

New member
יואו! תודה! כל כך עזרתם לי!

הצעתי לו אותו חוזה רק בלי הREALESE CLAUSE והוא הסכים ואז דחיתי אותם! יששששששששששששששששששששששש תודה רבהההההההההההההה ויש לי שאלה בקשר לזה, אם הוא חתם פעמיים על חוזה, והיה כתוב לי חוזה של 5 שנים והוא יקבל 18 מיליון פאונד. זה אומר שהוא הרוויח יותר שחתם פעמיים אם זה אותו חוזה או שהחוזה ממשיך כרגיל? אגב, לא עשיתי בונוס של חתימה, אז הוא התקציב ירד לי או שלא שילמתי כלום על החוזים? מצטער שלא ניסחתי טוב פשוט לא מצאתי דרך לנסח.

למעלה