אני חייב עזרה!

OZ MASTER

New member
אני חייב עזרה!

אני משחק את מנצ´סטר יוניטד ומכרתי את ואניסטלרוי. ואני מחפש חלוץ לפחות ברמה שלו. אבל חלוץ שאפשר לקנות לא שחקנים כמו ראול ואוון שרוצים 50 מליון דולר ואז גם לא באים.

KaZaM

New member
באיזה מחיר?

וצעיר או מה? ולמה מכרתה את וניסטלרוי???

OZ MASTER

New member
לא חשוב הגיל

אני מחפש חלוץ מצויין ולא ממש יקר. ומכרתי אותו גם כי זאת הפעם הראשונה שאני מוכר שחקן וגם כי הציעו לי עליו 48 מליון. תגיד היה שווה לי בכלל?

KaZaM

New member
לפי דעתי לא, אבל קבל המלצה

נסה לקנות את מונטרוס מבנפיקה הוא מאנגולה

SAtAnic Soul

New member
אוקיי , הנה:

קודם כל, מנצ´סטר די עשירה אז זה לא בעיה.... עכשיו, אני משחק כרגע עם פנאתנייקוס (כמחאה על המכות שקיבלנו מאוהדי אולימפיאקוס, לא יודע, הרגשתי צורך לנקום) ולפנאתנייקוס יש התקפה מצויינת, פשוט מצויינת!!! 3 חלוצים שאתה יכול להביא הם: Liberopolous Mihalis Konstantinou Olisadebe כשקונסטנטינו היה בשיא אצלי הוא כבש 36 גולים ב-36 משחקים ואז מכרתי אותו לשאלקה. תנסה גם את Zizi Roberts מאולימפיאקוס, וכמובן את Tsigalko מדינמו מינסק ו-Nikiforenko מסליגורסק (נראה לי שככה כותבים את זה...)

IOJDFG

New member
שלח את הסקואטרים שלך../images/Emo91.gif

לחפש שחקנים בכל מיני מדינות בעולם, ושם כבר תמצא שחקנים מעולים (לא כולם).

השחקן הכי טוב../images/Emo60.gif

JEREMY DEFOE הוא משחק בווסתאם וקניתי אותו אליי לאינטר הוא לא מפסיק לכבוש וכול שנה זוכה אצלי לשחקן העונה באיטליה זר העונה באיטליה השחקן הכי טוב של האהודים ובין שלושת הטובים בעולם ואירופה חלוף ששווה כול גרוש(19 מיליון ליש´´ט) אבל עכשיו הוא שווה 28 מליון ליש´´ט

KaZaM

New member
לשלוח סקאוט

אתה פשוט נכנס לסקאוט ואז יש לך איפשהו למעלה אפשרות לבחור להן לשלוח אותו(מדינה או יבשת) ההסבר לא ממש מפורט אבל תחפש קצת ותמצא כבר

למעלה