אני חייב עזרה דחוף..........

ninetels

New member
אני חייב עזרה דחוף..........

במשחק גולד הגעתי למכון האחרון(מכון הדרקונים) וניצחתי את בעל המכון אבל הוא אומר לי שהוא שכח את התג במערה של הדרקונים, הלכתי לשם אבל אין שם כלום, יש שם רק בית שאי אפשר להיכנס אליו, אז מה עושים עכשיו?

moon flower

New member
תשחה קדימה עד שתגיע לאי

תמשיך עד הסוף של האי ושם תמצא אייטם, קח אותו וקלייר תבוא אלייך ותביא לך את תג התעלות שלה

ninetels

New member
תודה........אבל........

עכשיו עברתי את זה ופרופסור יוגוסוקי הזה איך שקוראים לו אמר לי לבוא אליו והוא נתן לי מסתר בול, מה אני עושה עכשיו?

ninetels

New member
מוזר.........

אני משחק בגרסה של גולד ואין לי במפה את העיר ניו-בארק אז אולי תגידי לי איזו עיר זו(הראשונה, השניה........)

K00lVulpX

New member
תשובה

העיר ניו באראק - העיר שנושבות בה הרוחות של התחלות חדשות אם זה לא עוזר לך, זו העיר שהתחלת בה, איפה שהמעבדה של פרופסור אלם. אתה הולך שמאלה, מגיע לאגם, שוחה בו ואז איך שאתה מגיע לאדמה בא אליך דייג ומקשקש לך משהו על זה שאתה כרגע צעדת את הצעד הראשון שלך על הצד המזרחי (איפה שהליגה של ירוק, כחול, אדום וצהוב) ואם תסתכל במפה שלך תגלה שיש לך את המפה של הליגה הישנה, ואז אתה נכנס למערה שיש שם מפל, אז אתה עושה לצוף (float) כדי לעבור אותו ואז אתה ממשיך לצד השני, נופל במפל ואז אתה יוצא בצד השני של המערה ונלחם בבת שיש לה בלבזור, אייויזור ווינוזור וליד בקתה כזאתי ואז זאת הדרך לעלית 4. מקווה שעזרתי...

digiash

New member
לצוף?!! x.X על מה אתה מדבר?!

אין דבר כזה FLOAT! צריך להשתמש בHM7 ווטרפל (מפל)

K00lVulpX

New member
float = HM07 או איך שלא קוראים לו..

מה לעשות, לא שיחקתי איזה שנה, אני אמור לזכור הכל?

Houndour

New member
הגרסא שאתה משחק בה כנראה

לא תורגמה לאנגלית במלואה (או אוליי בכלל לא) ולכן שמות המקומות בה אינם השמות האמריקאים

ninetels

New member
תודה..........

תודה לכולם אתם עזרתם לי מאוד, ודרך אגב מי שאמר שהפורום הזה יבש הוא לא יודע מה זה פורום יבש, פה כולם עונים לכולם ולא משאירים מישהו בחוץ!!!!!!!!!!!!!!

למעלה