אני חייב סמקדאון 2 לפליי סטיישן

Jericho

New member
אני חייב סמקדאון 2 לפליי סטיישן

אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המשחק סמק דאון שתיים נוו יוואר רול שישאיר הודעה תודה !!!!

מה הבעיה להשיג אותו

תלך לחנויות מקחי וידאו כמו בולקבסטר ענק הוידאו ועוד אחרים ותשיג את זה אם אתה מחפש חנות שאפשר להחליף דיסקים מקוריים של סוני פלייסטיישן ב-50 שקל אז יש לי אחת בבת ים אם אתה מעוניין לגבי החנות שבבת ים אז צור איתי קשר באיי סי קיו 132458401

אני עומד לסיים את עונה 10 במשחק

יצרתי גם מתאבקים שנראים ממש כמו במציאות מתאבקים כמו: טאג´ירי, רוב ואן דם, גולדאסט, ג´סטין קרדיבל, סקוט הול, ההוריקן ועוד אם גם אתה רוצה ליצור מתאבקים שממש דומים למי שאתה רוצה ליצור את כנס לאתר הבאים שיש בהם צ´יטים ונתונים איך לייצר מתאבק שאתה מועניין ליצור אותו אני משחק ברמה HARD ותאמין לי המשחק בכלל לא קשה אחרי שמתרגלים אליו

Bad Ass IL

New member
עונה 10?

משעמם לך? תסיים שש עונות בשביל לפתוח את הכל וזהו, תגמור עם המשחק הזה! משחק קל כל כך... אין לי כוח לשחק אותו כבר...

תגובה

לא משעמם לי פשוט אני רוצה לראות מה יקרה אחרי 10 עונות ולהפתעתי כבר התחיל לקרות לי דברים שלא קרו לי בעונות האחרות למשל היה את האירוע נו מרסי והמתאבק שלי ביקש מוינס לעשות משהו בקרב שצריך להיות לי אז נתנו לי שתי אפשרויות בחירה 1. להתקיף את המתאבק שנגדי 2. לשנות קרב באירוע לשנות קרב באירוע זה אף לא קרה לי קרו לי דברים שהשגתי חגורה ואז לאחר הקרב מתקיפים אותי ולוקחים ממני את החגורה ומוציאים אותי מרשימת המתמודדים על החגורה וזה קורה לאחר שאתה שומר הרבה מאוד זמן על חגורה

Bad Ass IL

New member
תגובה II

לא, זה קורה בסאמרסלאם... עוד משהו נחמד, תשחקו עם אדג´ או בריסשן אז מתישהו הם יבואו לזירה ויעשו Five Seconds Pose וזה מצחיק לאללה... ואם תבחרו מישהו מטו קול, אם יהיה קרב האנדיקף של 2 על 1 או 3 על 1, אז בדרך כלל האדם השלישי יצטרף איתם לריקוד אחרי הקרב! קרה לי כבר עם צ´יינה, רוק, ג´ריקו, ופאנאקי! וכבר היה לי את הזה של שינוי קרב. וגם לפעמים זה משנה את הקרב אחרי שאתה מבקש ממייקלס, וינס, שיין או פולי, אז תוקעים אותך בקרב נגד איזה ג´ובר במיין איוונט של PPV! אני העברתי את הידע שלי על המשחק, ובטח יש עוד מלא דברים שאני לא יודע, כי כמו שאמרתי, כבר משעמם לי מהמשחק....

למעלה