אני חייב לשתף...

אני חייב לשתף...

אני חושב על זה המון בתקופה האחרונה...ובאמת נראה לי שמיציתי את החיים שלי..בשביל מה להמשיך? אין לי חברים, ההורים שלי כבר מזמן שכחו למה הם הביאו אותי לעולם..אין לי שאיפות. נראה לי שסיימתי את התפקיד שלי בעולם הזה. זהו הכול מוכן חשבתי על זה ואני מתכוון לחתוך לעצמי את הוורידים,לחתוך עמוק. אף אחד לא יודע את זה רציתי להשאיר זיכרון אחרון ממני במקום נייטרלי. לא אהבתי אף אחד בעולם הזה, אתם האנשים האחרונים ששומעים ממני דברים בעולם הזה... אני מקווה שיש חיים אחרי המוות שתהיה לי הזדמנות שנייה להבין על מה אנשים מדברים כשהם אומרים שהחיים יפים... בעוד כמה שעות אני אהיה במקום אחר. שלום. עתיד.

גליזה

New member
זה לא מצחיק../images/Emo4.gif

עדכון בפרשה: עדכנתי את מי שהיה צריך לעדכן בעניין ההודעה הזו, ומסתבר שזו לא הייתה הודעה רצינית, אלא סוג מאוד לא מצחיק של בדיחה. דברים מסוג זה הם לא נושא לצחוק, ואין שום סיבה שבעולם להקפיץ אנשים מסדר היום שלהם כדי לטפל בבדיחות שכאלה. אני אשמח מאוד אם תפנים, בבקשה, שאין מקום לדברים כאלה. לא ברצינות ובטח שלא בצחוק. יום מקסים שיהיה לך
ובבקשה, תמצא חיים

גליזה

New member
../images/Emo99.gif%^%^%$%^&&^&#&

נ.ב בצחוק או לא, אני עשיתי מה שהייתי צריכה לעשות -.-

יש לא מעט כאלה מקרים אמיתיים../images/Emo80.gif

[שלחתי פעמיים או שלוש הודעה על אנשים רציניים כאלה לתפוז, ועוד לפחות 3 הודעות לאחרים.. באמת שלא חסר כאלה!!]

ohadkabri

New member
סליחה

זו לא היתה מתיחה, זה היה תרגיל לעבודה שאנחנו כותבים. הרעיון מהאחורי התרגיל הזה היה לבדוק האם המשטרה עוקבת אחרי הפורומים מבלי שנדע. מסתבר שלא.

Grey Faerie

New member
שיהיה

כדאי שתחשוב על זה שאין לך חיים. זה לא מצחיק. בכלל לא.

sPlinTerrrrRr

New member
הסבר

אני ושני חברים שלי כתבנו את ההודעה הזאת ממחשב בבית ספר,אתם צודקים זה באמת טיפשי וחסר אחריות ואנחנו באמת באמת מצטערים מעומק הלב. האמת היא שאמרו לנו שמישהי מבית ספר כתבה פעם הודעה מהסוג הזה בפורום ואיכשהו הגיעו אליה וזה לא היה נראה לנו הגיוני ורצינו לבדוק את זה בעצמינו..אז מסתבר שזה כן הגיוני כי הגיעו אלינו הסברנו הכל ולאף אחד אין כוונה להתאבד. עוד פעם אנחנו מבקשים סליחה ושיהיו חיים שמחים לכולם

גליזה

New member
../images/Emo4.gif אם היה לי כוח הייתי מגיבה על זה

ואין לי, אז פשוט...
אל תגידי דברים כאלה

גליזה

New member
לא בודקים דברים כאלה.

כי מתפקידי (אפילו מחובתי האזרחית, לא ככה?) לדווח לאחראים עלי במקרה ואני רואה הודעה כזאת. אפילו אם יש לי ספק ולו הקטן ביותר. קיבלתי את התנצלותכם, תלמדו להבא.

למעלה