אני חייב לשאול

epitaph

New member
מממ...

אז למה שלא יפתחו כבר פורום לול סוג של רוק?...אני חושב שהרבה מרוויחים מזה שפורום רוק משלב בתוכו את כל הסגנונות. וד"א כמו ששאם כבר ציין פורום "פאנק ואלטרנטיב" הוא בעצם גילגולו הנוכחי של פורום "אופספרינג".

למה לא באמת?

אם אתה רוצה תוכל לפתוח פורום לכל זרם מרכזי ברוק, פורום פרוג, פורום פאנק, פורום אלטרנטיבי, פורום קלאסי, פורום מטאל, פורום רוק כבד, אבל אז כמובן אין הצדקה לקיום פורום רוק. ולדעתי ליצור פורום אופספרינג זה עוד יותר גרוע, מה הצורך בפורום ללהקה ממש לא מרכזית בעולם המוסיקה?

פלונטר

New member
הבעיה היא

שלפורומים האלה לא בטוח שיהיו מספיק משתתפים. ובכל מקרה, לי, ואני בטוח שלעוד אנשים כאן, הרבה יותר נוח בסידור הזה, כי בכל תתי-הז´אנרים האלה יש דברים שאני אוהב, ואני לא רוצה להכנס לשבעה פורומים בשביל זה...

*Dark Of Night*

New member
פלונטר צודק!

חוץ מזה מה זה משנה? אז קוראים לפורום "פורום רוק"- זה משנה את הנושאים שעליהם אנחנו מדברים? זה הופך אותו לפחות מעניין? ממש לא... Live And Let Die Dark *קצת לא קשורה היום*

dod_basim

New member
אכן ואכן...

אכן הלהקה אופספירינג לא מצדיקה בכל אופן בפורום של תפוז פורום משלה, אבל גם למאטליקה (להקת המאטל הגדולה ביותר אי פעם (גם אם עכשיו את/ה לא אוהב אותם)) לא צריך להיות מוקם פה מטרת הפורום הזה הוא לקרב אנשים ולא לשים אותם בקבוצה, תארו היום איזה 100 פורום על כל סגנון של מאטל.

a_duck

New member
תראה...

אני לא מבקש שיפתחו פורום: דום מטאל, האבי מטאל, פאוור מטאל, בלאק מטאל, דאת´ מטאל, טראש מטאל... רק פורום מטאל...שיכלול את כל הסגנונות...כבד פתחו פורום פאנק...

a_duck

New member
יש לך בעיות ראיה?

אני אמרתי כבר למעלה שאני ועוד כמה אנשים הציעו אלף פעם פורום מטאל אבל תפוז לא רצו לפתוח כי הם "לא מרגישים צורך בפורום מטאל כרגע" ואמרו שפורום רוק זה גם רוק ומטאל...

a_duck

New member
ועוד בעיה...

לפי מה שהבנתי בשביל לפתוח פורום מטאל צריך המלצות מהמנהלים או משהו...ואני הבן אדם האחרון שיתנו לו המלצות...צריך מישהו שהוא מה"מקובלים" כאן...בעצם עוד כל מני אנשים שלאף אחד אין בעיה איתם ניסו לפתוח פורום מטאל וגם להם לא נתנו...

epitaph

New member
מממ..לא צריך להיות מקובל...

פשוט צריך להיות על הצד הטוב של המנהלים (בקיצר לא לעלות יותר מדי על העצבים) ובזמן האחרון אתה מתקדם...קצת. דבר שני לא בדיוק שואלים את המנהלים בקשר לחלק מהשינויים שתפוז עושים (עיין ערך פורום פאנק ואלטרניטיב).

למעלה