אני חייב לשאול

JOE KALIBER

New member
אני חייב לשאול

כל כך הרבה ממכם טוענים שמטאל זה לא רוק ושאתם לא אוהבים רוק בכלל אז אני פשוט חייב לשאול, ראיתם את השם של הפורום? ואני לא מנסה לפגוע או לגרש אלא פשוט להבין למה אתם פה אם אתם לא אוהבים רוק?

Charlotte

New member
מעניין....

עוד לא נתקלתי כאן בכאלו אנשים... אולי כאלו שלא אוהבים מטאל (כמוני), אבל אנשים שלא אוהבים רוק בכלל עוד לא ראיתי כאן.

a_duck

New member
איזה כבוד...

אני אהיה הראשון כאן שתגלי שהוא לא אוהב רוק...אז אני ממש שונא רוק ולהקות יללניות מכו נירוונה רדיוהד וכו´...ואני מתכוון כל סוגי רוק...בעיקר אינדי...זה ממש מעצבן אותי...ואני מאוד אוהב מטאל ואני שומע בעיקר סוגי מטאל יותר כבדים כמו דאת´ ברוטל גריינדקור...

אינדי זה באמת מסריח.....

על הנושא של האינדי אני מאוד מסכים איתך גם אני שונא בטירוף את המוסיקה הזאת מה הקטע עם השירים השקטים ומילא קצת שקטים וקצת כבדים אבל לא יש ללהקות אינדי רק שקטים וחלק מהפעמים עם מקצבי פופ ועם מילים טיפשיות למדי דוגמאות: טרוויס,סופרגראם,פולפ,בלור וכו´..

פלונטר

New member
אף להקב שהזכרת היא לא אינדי

כולן להקות בריט-פופ, ורובן אפילו די חביבות.

למיטב ידיעתי

האינדי הוא זרם שבא כתגובה למעבר של הרוק האלטרנטיבי למיינסטרים, והוא בעקרון להקות שלא רצו לעבור למיינסטרים, אז שמותיהן של להקות אינדי לא אמורים להיות שגורים בכל פה. ולמיטב ידיעתי ושמיעתי סוניק יות´ עושים נויז, ולא סתם, אפילו נויז גרוע :)

פלונטר

New member
למיטב ידיעתי

יש גם להקות אינדי מוכרות, כאלה שהתחילו באנדרגראונד והצליחו לצאת החוצה במידה מסוימת, וסוניק יות´ היא אחת מהן.

חולוני

New member
למה אתה מלכך על אינדי כשאין לך מושג

מה זה בכלל..הלהקות שהזכרת ( טראוויס,סופרגראס,בלר,פאלפ ) הן לא אינדי, הן בכלל בריטפופ.. ובריטפופ זה דווקא לפעמים די חביב..( בעיקר להקות כמו בלר ופאלפ..) אינדי זה בכלל להקות כמו הפיקסיז, סוניק יות´, וין, מודסט מאוס ועוד.. אז בבקשה אל תלכלך על דברים שאין לך מושג עליהם.

Charlotte

New member
אינדי מסריח??

כן, למה לא, תרד על כל הז´אנר... טוב, אני מודה, אני שונאת מטאל ואני חושבת שהוא מסריח.

a_duck

New member
תראה...

אני ועוד כמה אנשים הציעו כבר אלף פעם לפתוח פורום METAL אבל המנהלים כאן ותפוז אמרו שזה משמש גם כפורום מטאל ופאנק וכל מה שקשור ל"רוק"...

epitaph

New member
מצחיק....

כי עכשיו ראיתי שפתחו פורום פאנק ואלטרנטיבי (מה הקשר בין השניים?) רוצים לקחת לנו את העבודה?

Sham 69

New member
בקשר לאלטרנטיבי

יש סגנונות בפאנק שנחשבים אלטרנטיבים

epitaph

New member
ועדיין זה לא הדבר העיקרי...

מה שהתכוונתי להגיד זה שכבר פתחו פורום שנוגע בשני סגנונות של רוק...

dod_basim

New member
אי אפשר לפתוח פורום על...

כל סוג של רוק! למרות שהמאטל חשוב מאד ואהוב מאד לא יהיה הגיוני לפתוח פורום לכל סגנון. כל המאטליסטים המתלהבים שאומרים שהם שומעים דף´ ,בלאק וכאלה ושהם שונאים את הרוק אז הם ממש מטומטים כי בזכות להקות הרוק הקלאסיות לא היה מאטל. ואל תקראו ללהקות כמו רדיו הד וטרויס וכל אלה רוק כי הם אלטרנטיב. אני חושב שזה מצויין שתפוז פתחו פורום רוק, כי פה אפשר לחבר את כל סגננות הרוק ביחד כמו שהן צריכות להיות. METAL UP YOUR ASS

אההה

מצד אחד המטאל צריך להקרא רוק, אבל מצד שני להקות רוק אלטנטיבי לא? וחוץ מזה גם בלי פרנק סינטרה לא היה לד זפלין, ובלי מוצארט לא היה שום דבר מהמוסיקה שאנחנו שומעים היום, זה אומר שהם מועלים פה לדיון? ואני חושב שאם תפוז מצאו להם לנכון לפתוח פורום פאנק, הם יכולים להרשות לעצמם לפתוח גם פורום מטאל.

למעלה