אני חייב לשאול...

latissimus5

New member
אני חייב לשאול...

אני בקרוב עובר לרעננה ומאוד נרגש לקראת.. האם בזכות הקנטרנות המתקתקה המשתקפת מן הפורום (ראה ערך אתמול כמעט דרכתי על קקי) - רעננה היא עיר אכותית כ"כ או שישנה התדרדרות כלל מערכתית בעיר שאמורה להדאיג באמת?

בוא ונאמר זאת כך

העיר עדיין אחת הערים היותר מטופחות באיזור המרכז. פעם היה יותר טוב. וחוץ מזה, עם כינוי כמו שלך הייתי בטוח שתשאל על חדרי כושר או לפחות על פארקים עם מתקן מתח.

לצערי אנחנו כתושבים מרגישים שדברים השתנו

לרעה מאז שעוזי כהן נפטר וביילסקי הלך הלאה... וכן, גם מאז שחופרי ראש העיר.... אבל זה לא עד כדי כך גרוע, זה עדיין יותר בסדר מלא בסדר.....

ATAF151

New member
מדובר בעיר מספר 1 בארץ

ברור שאנחנו מוצאים דברים הדרושים שיפור, אבל לא להתבלבל, מדובר בעיר הכי טובה בארץ באופן חד משמעי. הסיבה הבסיסית לכך היא העובדה שבעיר יש מעט מאוד איזורים עם אוכלוסיה חלשה מבחינה סוציואקונומית, ולעומת זאת בערים השכנות שהן גם ערים די טובות, יש לא מעט שכונות לא קטנות של אוכלוסיה חלשה (כפר סבא, הרצליה והוד השרון). אוכלוסיה חלשה משמעותה אחוז נמוך של תשלומי ארנונה, ואחוז גבוה של צריכת שירותי רווחה. בנוסף, מעבר לתחושות הסוביקטיביות של כל אחד, יש נתונים רשמיים בכל התחומים, ולפי כל הנתונים הללו רעננה היא עיר מובילה (בבגרויות, באי הנשרה, באחוז משלמי ארנונה, בפרסים על עיר יפה, במצב הפיננסי, במצב הסוציו אקונומי של תושביה וכדומה). ובנוסף, למרות המצב הכלכלי הטוב יחסי של תושביה, לא מדובר על עשירים מופלגים עם האף למעלה שגרים באחוזות, אלא בסך הכל על מצב כלכלי מעט מעל הממוצע של רוב הערים בארץ.

חגיתלה

New member
תרשה לי להבהיר את עצמי

רעננה היא עיר מדהימה. עיר בעלת תושבים שאכפת להם ממקום שבתם ומושבם ומכאן ה"קנטרנות המתקתקה של כמעט דרכתי על קקי". טיבה ואיכותה של עיר נמדדים בפרמטרים רבים מאוד, חינוך, אוכלוסיה, חינוך בלתי פורמאלי, תרבות, תשתיות ועוד. ובכל אלו רעננה היא אכן אחת המובילות בארץ. העלאת תלונות ובעיות על פני השטח לא הופכת את העיר לטובה פחות, בעיניי להפך, היא מעידה על תושבים שאכפת להם ומעוניינים לשיפור חייהם ולא רק שמירה על הקיים. וכזו היא רעננה. עיר בעלת תושבים אכפתיים. צר לי אם "כמעט דרכתי על קקי" זו קנטנות בעיניך. בעיניי היא תלונה לגיטימית ובקשה לשיפור. אגב - התלונה לא נכתבה כאן ובזה נגמר הקיטור, נשלח מייל לגורמים רלונטיים בערייה ומבטיחה אני לך כי ברגע שאקבל תשובה אפרסם אותה כאן בריש גלי. ברוך הבא לעירנו היפה.

למעלה