אני חייב לציין

מטר9

New member
אני חייב לציין

שאני ממש לא מבין ה כולם מוצאים בשרה! לפי דעתי אין בה שום דבר מיוחד ובדם ואהבה יפעת, גלית והיא (וגם קצת אביבית) ממש אכזבו. מאיה, יניב, דנה ואופיר הפגינו לפי דעתי הכי הרבה כשרון

CaMi La BooMBa

New member
באמת לכלכת....

שרה משחקת מעולה באמת בדם ואהבה הביאו לה תפקיד מעאפן והיא לא עשתה כלום כמעט חוץ מלהמרח על מיקי עם פרצוף כזה אבל באודישן שלה היא הייתה מעולה!!!!

מטר9

New member
אני ראיתי את האודישן שלה

וגם נכנסתי ישר אחריה (הייתי ב-60 האחרונים) כל הקטע הזה שלה לא עבד עליי ואני לא חושב שהוא כל כך מקורי. בכל מקום יש את האלה ש"עובדים" על הבוחנים... אז כל הכבוד לה באמת יוצאת דופן (ממש לא). עכשיו מבחינתכם היא יכולה לעשות מה שבראש שלה וממש לפשל ועדיין תגידו שהיא הכי טובה כי היא עבדה על הבוחנים. אני מסתכל קדימה והקטע שלה בדם ואהבה ממש לא הלך לה טוב. זה לא משנה שהיה לה קטע לא משהו כי שחקן אמיתי צריך לנצל את המיטב של התפקיד שהוא מקבל (אני חושב שגם לדנה ויניב היה תפקיד לא משהו והם הוציאו את המירב שממנו).

ואו ממש פספסת בענק !

קודם כל שרה הייתה מבריקה בתפקיד המלווה בריבית , ( היא שיחקה מענין. ) דבר שני יפעת הייתה גם מעולה . דנה גם הייתה חמודה . אצל מאיה זה היה לא כל-כך אמין .

מטר9

New member
אני אמרתי שדנה שיחקה טוב...

והמשחק של יפעת בדם ואהבה היה ממש רע! היא שחקה מאוד מונוטוני ולא שיתפה פעולה עם אור (שהיה הבן זוג שלה). ולגבי שרה זה מסתכם בזה שפשוט השתעממתי לראות את הקטע שלה (של המלווי בריבית) וזהו!

לא מבינה אבל מכבדת

טוב לא צריך להתעצבן ... זה פשוט שאלה של טעם אישי . לא צריך לקחת את זה כל-כך קשה ... נסכים שאין ביננו הסכמה .אני מכבדת את הדעה שלך . לא מבינה אבל מכבדת .

gulil

New member
באמת יפעת וגלית אכזבו...

יפעת וגלית לא שיחקו משהו... וגם שרה לא... רק האודישן שלה היה טוב אבל הדמות שלה בדם ואהבה הייתה מעפנה

אדיר ר

New member
שרה ענקית

עזבו את זה שהיא עבדה עליהם היא משחקת ממש טוב לא צרי לשפוט לפי המראה, למה כל כוכב נראה כל כך טוב? אני אוהב גם הרבה מועמדים אחרים אבל היא הכי הרשימה אותי לדעתי צריך לפרגן למי שצריך, וגם מי שלא כל כך אוהבים לא צריך ללכלך, זה מגעיל

מטר9

New member
לא לכלכתי...

רק אמרתי שאני לא אוהב את איך שהיא משחקת ובתור שחקנית היא צריכה לדעת לקבל הערות כאלה. לא ירדתי לשום פסים אישיים... והערה להרבה מהאנשים שכותבים כאן: אתם טוענים שכולם הם צרי אופקים ואוהבים רק את מי שנראה טוב כשאתם אפילו יותר צרי אופקים מהם! אם אני לא אוהב את שרה אז זה רק בגלל שהיא לא נראית הכי טוב בעולם? יכול להיות, חס וחלילה, שאני פשוט לא אוהב את צורת המשחק של שרה? אז בבקשה נא להבין שלא כל מי שתומך במאיה / אביבית / אור / ארז תומך בהם רק בגלל שהם נראים טוב

שרה נראית מצויין

מה קרה לכם? שרה נראית ממש טוב! היא אולי לא בובה כמו מאיה ולא בלונדנית כמו דנה אבל היא יפה בפני עצמה!

CaMi La BooMBa

New member
דנה לא בלונדינית

התכוונת אביבית דנה ממש ממש ממש ממש מזכירה לי את לירון וייסמן (ליה) ממש קופי חוץ מהשער

Arel Frank

New member
מה??

איך אפשר להגיד דבר כזה.. שרה שחקנית בחסד עליון. אני מאחל לכל המתמודדים כזה כישרון.

eddie05

New member
למטר9 -לא אתה לא חייב לציין

אם אתה חושב שמאיה ויניב היו טובים אתה בטח לא מהשואוביזנס אז אולי תתעסק בדברים שאתה מבין

CaMi La BooMBa

New member
לא אתה....

אתה מה זה מהשואוביזנס חבל על הזמן אולי תציג את עצמך אדון במאי?

למעלה