אני חייב לציין

D a n n y b o y

New member
אני חייב לציין

את האלבום a momentary lapse of reason אני לא חושב שנהניתי אי פעם מדיסק כמו בפעם הראשונה ששמעתי את הנ"ל. משום מה, הוא לא זכה לפרסום גדול... ולא הרבה אוהבים אותו.

Jam Head

New member
הא סביר.....

תראה אני לא מאמין שיש אלבום של פינק פלויד שהוא גרוע , כי הם באמת מוסקאים מאוד מוכשרים , אבל יחסית לחומר האחר שלהם הוא ממש לא טוב. בלי הליריקה והדגש של ווטרס לפי דעתי זאת לא אותה להקה ואחרי החתך האחרון הם כבר פשוט לא אותה להקה - מה לעשות.

הוא זכה לפרסום ענק!

האלבום החמישי הכי נמכר שלהם, אחרי ה רביעייה המופלאה בשנות ה 70. גם אני פעם חשבתי שהוא הכי טוב. אבל אז שמעתי אותו עוד פעם, ובפעם השלישית הוא היה די גרוע...

Jam Head

New member
אוקיי........

אני ממש ממש לא מבין , בארט היה אדם מוכשר , אבל איך אתה משווה דיסק אחד של הפלויד ליצירות מדהימות כמו אנימל , הצד האפל של הירח או אטום אמא לב ( תרגום עיברי). אם כל הכבוד לבארט פינק פלויד הגיעו לרמה גבוהה בהרבה מהפיפר של החצות שהוא דיסק חביב ומשעשע , אבל לא עבודת חשיבה ואומנות מוסיקלית כמו דיסקים אחרים של הפלויד. על יכולת הכתיבה שלו לעומת ווטרס אני בכלל לא יציין פה.

meandmeandme

New member
היי היי!

האם שמעתי טון צילצול בקולך? קודם כול- לא אמרו שפינק פלויד ניהיו יותר גרועים אחרי החלילן אלה שהם ניהיו שונים לגמרי, מה שלא לגמרי נכון כי לקח להם המון זמן לצאת מההשפעה הפסיכודלית של סיד ומה שבעצם כן נכון כי הלהקה עצמה (הנגנים) התשנתה. ועוד משהו- סיד בארט היה גאון מוסיקלי לכל דבר. לא נראה לי שהבינו את כמות העבודה שהושקעה ב"חלילן בשערי השחר". לא נראה לי שהבינו עד כמה הדיסק הזה חידש את המוסיקה ושינה אותה לגמרי. החלילן הוא מהדיסקים הראשון (אם לא הראשון) שעירבב הקלטות מחוץ לאלופן, אחד מהראשונים שבו השתמשו באפקטים קצת יותר מגובנים מאקו, דיסטורשן, וריורב. הדיסק הזה היה דיסק מהפכני לכל דבר וסיד בארט הוא אכן גאון. ועוד משהו- ההבדל בכתיבה, טוב, תאמת אני מעדיף את הכתיבה של רוג'ר זה ברור, היא הרבה יותר מתוחקמת ומושקעת מהליריקה הילדותית כיויכול של סיד. אבל אני לא מזלזל בו ככותב, אני בטוח שיש הרבה יותר משמעות מאחורי המילים שלו ממה שנראה לנו.

Shoooo

New member
אני

אני דווקא ממש אוהבת אותו, הבעיה היא שהוא קצת יותר מדי אייטיז ופחות מדי מה שרגילים לקבל מהם. בשביל זה הרבה אנשים לא אובים אותו.

Jam Head

New member
תראה כמו שנאמר על טעם ורייח

אין על מה להתווכח. אני לא יכול להגיד שלא נהנתי מהחלילן , הוא בהחלט דיסק מיוחד שמקנה לך אווירה ילדותית אבל מתחכמת , ליריקיה משעשעת , בכלל אחד האלבומים הכי עליזים ששמעתי. אבל אני אישית חושב שבארט מוערך יותר מידי , בגלל ההתמכרות שלו לסמים הוא הפך למן " קדוש מעונה " כזה. אתה לא יכול להגיד שזה לא נכון , בדרך כלל זה קורה , מה לעשות אני לא אומר שזה רע , אבל קצת הגזימו.

למעלה