אני חייב ללמוד איך לפרוץ לאתרים

kingtron

New member
אני חייב ללמוד איך לפרוץ לאתרים

אני צריך מישהו שיאמת אותי וילמד אותי קצת להיות האקר אין לי שמץ של מוסג איל להתחיל

tcl

New member
...

אין קשר בין האקרים ופריצה לאתרים (לפחות לא הקשר שאתה חושב שיש). אם אתה רוצה לפרוץ לאתרים אז מקומך הוא לא כאן. אם אתה רוצה להיות האקר (האקר! לא קראקר!) תתחיל לקרוא. יש לך הרבה קריאה לעשות. אבל אני לא מאמין שאתה רוצה להיות האקר. אתה פשוט רוצה להפיל אתרים של חברים שלך ולפרוץ למחשבים שלהם. אם אני צודק אז אני מציע לך לשכוח מזה, יש כבר מספיק כאלה בעולם. TCL

kingtron

New member
סליחה טעיתי

יש לי הרבה מה ללמוד אני אפילו לא יודע את ההבדל אז מה עלי לקרוא בשביל להיות האקר יש לי כוונה טובה לא רעה

The_Trasher

New member
תקרא קודם על unix

hackers utility handsbook 4000.txt תחפש יותר מזה אני לא יכול לעזור לך!

tcl

New member
אני לא מסכים איתך...

לדעתי הוא לא צריך להתחיל מ- unix קודם כל עדיף שהוא יקרא כמה מאמרים על האתיקה והתרבות של ההאקרים בגלל שהוא לא ממש יודע מה זה האקר ומה זה קראקר אחר כך לדעתי הוא צריך לקרוא על tcp/ip בגלל שהוא התעניין בפריצה לאתרים אז למה שהוא לא ילמד קודם על האינטרנט לפני שהוא יתעסק איתו? למרות שזה נושא דיי גדול מקווה שעזרתי TCL

S-G-T

New member
לדעתי ...

כדי שהוא יבין מה ומי - יש מלא קבצים אל אתיקה - אם זה לא מדבר אתך תפסיק ישר כי אם אין לך את הרוח אתה פשוט לא תהיה ... אם זה מדבר אליך - אל תתחיל מגדול כמו tcp/ip ו security וכו... תתכיל מהבנת הסביבה שלך - dos איך הוא עובד ..איזה קבצים אחראים להלאתו ...מהם קבצי batch ...וכו .... אז תיתקדם ל registry של הווינדוס ...וכו ...

למעלה