אני חייב לומר לך...

שבור

New member
אני חייב לומר לך...

כל הדרך הביתה חשבתי עלייך, באמת , ואל תגידי שאת לא מסוגלת לקבל מחמאות ישבתי מולך ופשוט השתגעתי, יש לך עיני איילה מקסימות והשיער , אך השיער , כ``כ התאפקתי שלא לחפון אותו בשתי ידיי או.קיי 4 קילו מיותרים , אבל את לא חושבת שזו בקשה מוגזמת מעצמך והרי את נראית נפלא , ואוו כ``כ התאמצתי לשמור על איפוק כ``כ מתוקה, כ``כ שברירית, עטופה בים של הגנות ומחסומים, עד כי שילבתי ידיי בחוזקה ושלא תדעי מה יש לי עוד לומר אני

שרי42

New member
שבור

לא יכולה להתאפק, רק רציתי לומר לך שמצאתי בשורות שכתבת הרבה רגישות ונעם ידעתי שאתה צבר אמיתי :)) מואה

שבור

New member
שרהל`ה

העניין הוא שהיא לא רואה בי ככזה קיבלה עשרות הזדמנויות הערב וברחה מכולן כ``כ הרבה שיחררתי והיא בוחרת , כן בוחרת להתעלם

שבור

New member
מה את צוחקת?

התכוונתי לכל מילה יא גועלית מתחילה להזכיר לי את השוני.. , אוףף לא רוצה לומר את שמה דיייי

סגולי

New member
אל תתנגד לרגש

אם כך אתה מרגיש אני לא מבינה למה אתה עוצר את עצמך לך עם הרגע תפוס אותו בשתי ידיים לפעמים הרגעים המיוחדים הללו לא חוזרים זה כמובן במידה ואתה פנוי כזכור לי פרסמת הודעה בפורום שיש מישהי בחייך אלא אם כן זה נגמר מה שמסתמן כך

שבור

New member
סגולי

לא אני לא פנוי קיימת מישהי היא פשוט לא רוצה שאתפוס את הרגע בשתי ידיי, צר לי אין אני אדם הפותח עצמו אני עצור ומאופק במידה והיא לא תתמודד עם זה אני אבין , אבל לא בטוח שאסכים

סגולי

New member
אם לא אז לא........

אם אתה לא פנוי אז למה אתה פותח לך הזדמנויות בפורום נשגב מבינתי להבין אתכם הגברים אומנם אתה אדם מופנם ועצור השאלה היא אם אתה מראה שהיא האחת והיחידה ולא הולך לחפון את ידייך בשערן של אחרות

שבור

New member
זה בדיוק העניין

שכתבתי עליה, אני לא פותח שום הזדמנויות סגולי את פשוט לא מכירה אותי התכוונתי לשיערה שלה לעולם לא אחפון ידיי בשיער אחרות לא תמיד באי הפורום יכולים לדעת במדויק על מה דיברתי זה היופי פה ועוד רגע , אני מחזיר אותך לעוגיות מה לך ולמחשבים?

סגולי

New member
4 ק``ג ???

עיניי שקד לי ולא עיניי איילה 4 ק``ג אני לא יודעת מאיפה זה בא? ושוב אני לא בטוחה שעל אותה אחת דיברת סתם חומר למחשבה

שבור

New member
מטאפורות

באמת לחשוף פרטים ? פה? והרי אני עצור אפילו את אמרת

סגולי

New member
לא רק עוגיות

אז זהו שאני מבינה בעוד כמה דברים, לא הרבה אבל מבינה

למעלה