אני חייב לומר את זה....

אני חייב לומר את זה....

לא יצא לי להגיד את זה פה, כי אולי זה כבר מובן מאליו... אבל אין לכם מושג איך אני מעריך את אביב גפן! לא הומצאו המילים בשביל לתאר את ההערכה והסגידה שלי כלפיו... אני תמיד אומר שאני שומע מוזיקה, ואני שומע אביב גפן.... המוזיקה של היום (ובכלל... כל הזמן) כ"כ ממוסחרת, כ"כ ריקה, כ"כ חלולה, היא נכתבת רק בשביל להיות קליטה ובשביל שכל הפקאצות יקנו את האלבום הממוסחרים האלה... חוץ מיזה אין כלום, אין שום תוכן.. אין כלום... אצל אביב זה ממש לא ככה! אני יכול לשמוע אותו שיר במשך שנים ולהתרגש כל הזמן מהכתיבה הנדירה שלו, אני יכול להצטמרר כל פעם מחדש שאני שומע שירים שלו, אני מתמלא אנרגיה כמעט מכל שיר, השירים שלו כ"כ מבטאים את הדעות שלי... אני כ"כ מזדהה איתם! אני כ"כ אוהב את הדרך שאביב גפן מתייחס אל הקהל שלו, אני כ"כ אוהב את הדמות האמיתית שהוא משדר, את הכנות... את היושר... בקיצור, הוא נדיר. ואני ממש מודה לאלוהים שהוא ברא אותו! לילה טוב

מעיין51

New member
קודם כל

"המוזיקה של היום (ובכלל... כל הזמן) כ"כ ממוסחרת, כ"כ ריקה, כ"כ חלולה" אתה ממש ממש ממש ממש לא יכול להגיד את זה על כל המוזיקה בכל בעולם של כל הזמנים! יש אמנים [לא מהארץ אבל יש] שבעיני אביב לא ממש מגיע לכרסוליים שלהם אני מבינה שאתה באמת אוהב אותו, וגם אני.. אבל אולי ההערצה שלך קצת עיוורת... יש עוד אמנים מדהימים... כמו אביב וגם יותר...

TairAtias

New member
עדן

עצה שלי אל תקרא את התגובות כי יבאסו לך את החיים... גמאני הייתי באשלייה כזו פעם בכ"מ לפעמים אשליות יותר כיפיות מהמציאות אז תהנה=]

איפה את חיי?

היית קפוא ב5 שנים האחרונות או משו? אביב הוא בדיוק כל מה שאמרת: ממוסחר, כותב כדי למכור, מתייחס נורא לקהל שלו ולא אמיתי. אומנם זה רק בשנים אחרונות אבל עדיין.. אני עדיין חושבת שאביב יוצר מוכשר מאד וכותב מעולה אבל הוא פשוט התקלקל. בכל מקרה כל אחד ודעתו. *נעלמת בחזרה*

בשביל מה אתם נמצאים בפורום הזה?

זה פורום מעריצים של אביב גפן, לא? זה פשוט נראה פורום שונאי אביב גפן. רוב ההודעות פה זה הודעות על כמה שאביב גפן חרא ועל כמה ממוסחר, ואם כותבים משהו טוב עדר של גולשים מתנפלים על מי שכותב את זה ואומרים לו שאביב התקלקל. אביב התקלקל? אביב התמסחר? אביב כותב רק בשביל למכור? אז בשביל מה אתם כאן לעזעזאל?!

הם האנשים שישמרו עוד משהו מהכישרון שלו

ולא אתה ושכמותך, קהל שקונה הכל ושמשדר לאמן שגם אם הוא יהיה זונה מוסיקלית בריטני ספירסית עדין תגידו שהוא אלוהים... טוב שיש מעריצים כאלה, שמשדרים לאמן שהוא צריך לדפוק חשבון לכל אלו שמימנו אותו...

כאילו שהביקורת שלנו מגיעה אליו

הוא לא מסתכל בפורום הזה הוא אפילו לא יודע עד כמה הקהל שלו מאוכזב ממנו ועצוב שכך

Simple Sam

New member
חח אם היה כל הזמן כתוב דברים טובים

היה משעמם
בכל מקרה, לא חושבת שאני מעריצה אני כן שומעת את המוזיקה וכן נהנת אבל זה לא אומר שאני לא יכולה להגיד שהוא התמסחר[והאמת שהחיים שלו לא מעסיקים אותי וזה על הזין שלי] ואני בטוחה שיש פה עוד הרבה כמוני. אנחנו לא פה בשביל לנשק לאביב את הרגליים וללקק את הרצפה לפני שהוא עובר. אם אתה מחפש כאלו,אתה יכול לפנות לילדים[בעיקר בכיתה ז']שמחפשים מודל חיקוי בנרות ומחפשים על מה להתלות כדי לחוש מגניבים ועמוקים. אם טוב לך עם איך שאתה אז סבבה,אבל אל תצפה שכולם ייהיו כמוך. שבת שלום

../images/Emo85.gifהתקלקל?

אם תמשיכי להתייחס לבני אדם שמשתנים מתבגרים ועוברים תהליכים בחיים כמו אל חלב או קוטג' מצבך יהיה רע

מצטערת לאכזב אותך

אבל לזרוק את כל האידיאלים שלך ואת כל מה שהאמנת בו וגרמת לאחרים להאמין בו זה לא להתבגר.. בכל מקרה פה ניגמר הדיון לא ניראה לי שכדי להפוך את זה למריבה או משו כזה

../images/Emo85.gifזתומרת

אם עכשיו אני אאמין במשהו ועוד 20 שנה אאמין במשהו אחר אני אתקלקל? אין לי שום רצון לריב איתך

shmuelr

New member
לא.. כי זה את חשבת ולא התפארת בזה וכתבת על זה

שירים , ושרת נגד זה והטפת נגד זה. הוא כן.

../images/Emo85.gifשטויות..

אתה יכול להגיד המון המון דברים עליו אבל לא התקלקל לא הסכמתי עם המילה הזאת בלי שום קשר לאביב

plane crazy

New member
אני גם חייב להגיד לך

אבל בשיא הרצינות ולא בקטע של "הנה אני מנפץ לך את האשליה ותתפוצץ עכשיו". אני בערך 4 שנים אולי? 5..? לא יודע אני שומע את אביב גפן והערצתי אותו בצורה מטורפת כמה שחשבתי שהוא גאון.. מלך.. אלוהים! מה לא.. הוא היה הכל! נכון יש לו את השורה "תאמרו שאני דכאוני ומוזר אך יום אחד גם אתם תבינו"? אני הייתי מאלה שהבינו. וכמה שהייתי דכאוני.. שינה לי את החיים.. תדאג שמצב כזה לא יקרה לך כי אז יגיע הרגע שהכל עוד יתפוצץ לך בפנים ותבין עד איזה רמה הוא יגיע בשביל עוד כמה דולרים.

למעלה