אני חייב להסביר

הבוס

New member
אני חייב להסביר

כשנכנסתי לתפוז, נכנסתי לפורום סקס (מה לעשות, זכר אנוכי) החרמנים שהקלידו שם סבלו הבתולות סגדו אז קמתי ועזבתי לפורום "נשואים נשואות" - קן הצרעות הכי דביק ברשת בנתיים הספקתי "לנשק" את אישתי לשלום מה שגרם לי לאבד את "נתוני הקבלה" לכוורת. המלצה חמה של בחורה מקסימה כיוונה אותי לכאן-אני מודה לה... "ככה זה עם מחסור, כל עוד חסר לך משהו אתה כמהה אליו בלי הרף אם רק היה לי הדבר האחד הזה אתה אומר לעצמך היו כל הבעיות שלי נפתרות (או שמע נפטרות?) אבל ברגע שהשגת אותו ברגע שתוקעים לך ביד את מושא תשוקותיך הוא מתחיל לאבד את קסמו צרכים אחרים טופסים את מקומו תשוקות אחרות צפות ועולות ולאט לאט אתה מגלה שחזרת למקום שהתחלת ממנו..." (מר ורטיגו)

נחמלה

New member
כשאתה הסברת

אני כבר פתרתי בעיות. כשאתה ישן אני עוברת על החומר. האלוהים שלך, זה שהלך לאיבוד (לפי הכרטיס) לקח איתו את הסוד הידוע לכל, מושא תשוקותייו של אדם, הוא קודם כל מה שאינו בהישג ידו. משהפך למושג אינו מושא עוד. צר לי לבשר לך איש.... אתה לגמרי נורמאלי. (אבל אל תגלה לאיש כי אין בזה כל קסם) ועוד דבר קטן אחד וגם עליו נאמר ש"מותר האדם..." התבונה שעלייה נאמר "להיות קירח מכאן ומכאן" נחמה - מבינה עניין, יכולה לארגן לך פילולת ארגעה בלי מרשם.

א י ל ה

New member
פיתום

ראיתי שההבדל בין מושא למושג הוא בית.
? אולי כשהבית שלם בתוכנו, המושא מושג? א י ל ה מבית ספר לבית שימוש

נחמלה

New member
יופי נחמה

אה... נחמה זו אני. אז יופי איילה, עברת את ה"בוחן פתע" ואת יכולה לצאת הביתה לשבת. נחמה שמתה כבר להרים ת´רגליים.

נחמלה

New member
אני כן

ואת? ותגידי את, מה יותר עדיף, איילה עם קרציות, או קרציה עם איילות ?

א י ל ה

New member
הכי עדיף

זה אילה. נקודה. יותר מזה לא צריך. ועדיף עם יוד אחת. א י ל ה פולה (בן גוריון)

מותר

יותר מנקודה אחת? הרי אין להן שטח, אז מותר להתכרע? ליידי גויאבה עם ארבעה יודים לפחות בלי סוס (מקסימום אילה.(.)) עם בגדים (המינימום בכדי להסתיר את המום) והסוד הוא בניחוח.

למעלה