אני חייב להמר

drormeir

New member
אני חייב להמר

החלטתי לשים 200 דולר בחשבון פורקס ולסחור על עסקה מינימלית של 5000 דולר (מינוף 25) הימרתי על לונג יורו-דולר. כרגע הוא 1.4278 אני מנחש שהוא יגע ב- 1.4350 במהלך הלילה או לפנות בוקר ושם ידשדש לו בטווח 1.4320 - 1.4350 לאחר הדשדוש אשים את הז'טונים על שורט כי אני מאמין שייפול חזרה לאיזור 1.4200 חייב להמר... חייב...

צב200

New member
למה אתה חיב להמר?

אתה יכול להעיף את ה200$ ישר לים או לתת לי

צב200

New member
נעבאך

אתה יודע שאתה מהמר,ולא יכול להשתחרר מזה אני מעיזה להציע לך משהו, הלא אתה יודע שהכסף ילך לטמיון (כמו שכבר קרה לך מידי פעם) אז אולי תשקיע את הכסף בתוכנית גמילה ואז כבר לא תצטרך להמר?לא תפסיד את ההנאה הזאת כי זה יהיו לך הנאות אחרות וזה כבר לא יחשב אצלך כהנאה! אל תחשוב שאני לועגת לך, בפורקס יש ניקוטיו והמון אנשים מצאו את עצמם מכורים ללא מוצא! גם אני בשלב מסוים מצאתי את עצמי רצה כל כמה דקות למחשב ללא שליטה והבנתי שאני מכורה. אז לקחתי טיפול והשתחררתי.תודה לקל.וממליצה בחום!

10אבי10

New member
למה הימרת על 100

שקל? היית מהמר על עסקה של 25000 כמוני! והיה לך כבר עכשיו 100 דולר. מקסימום אם לא..הכסף היה בים. או אצל צב!

drormeir

New member
לקחתי 70 פיפס

אין לי מושג מי מריץ את השוק בדיוק בשעה 17:00 אבל שיהיה לו לבריאות. אני חושב שיהיה דשדוש באיזור הזה ונחכה לשורט בהמשך... חייב להמר... אל תיקחו אותי ברצינות כי אני נמחק מידי פעם...

10אבי10

New member
חח אפאחד לא לוקח

היום כנראה לא נמחקת אבל...בקצב הזה..אין לך סיכוי.

drormeir

New member
לקחתי שורט כל הדרך מ - 1.4350 ל- 1.44 ???

drormeir

New member
אוקי כנראה תפסתי שורט טוב מ- 1.4350

לעניות דעתי... מי שלקח שורט ביום שישי בלילה וראה את הזינוק עכשיו לא צריך לפחד (אם הוא עדיין בעסקה) מכיוון שעכשיו הוא צריך לקבל את הפיפסים שלו. החיים לוקחים אותי להמר...

10אבי10

New member
לא בטוח בכלל..

לא הולך איתך! סגרתי ת1200 שח שלי להיום! בהצלחה בהמשך לכולם.

ofergpr

New member
נשמע שאתה מכור :)

האם קיבלת בונוס הפקדה כשנרמשת? אני נכנסתי דרך האתר פורקס, וקיבלתי 50$ בהפקדה הראשונה שלי.. מעבר להרגשה הטובה שזה נתן לי, יכולתי לפזר יותר את ההשקעה שלי על כמה צמדים... שווה לנסות!

drormeir

New member
לקבל מתנות זה יגרום לי להרגיש יותר מגוחך...

אני סוחר דרך חברה ידועה מאוד ואין לי עיניין לעשות לה פרסומת מכיוון שהיא לא משלמת לי על כך. מלבד זה, בתור התחלה, צריך להתבונן במרווחי אסק-ביד כדי לדעת אם יש לך עסק עם מקצוענים. לסיכום, הדיון בנושא מיותר מכיוון שעל כל חברה שתביא לי אני אוכל למצוא חברה עם חצי מהמירווחים שאתה מקבל.

למעלה