אני חייב להגיד ש...

אני חייב להגיד ש...

אם יהיה לכם את המומינים, חלק מסרטי ומסדרות ערוץ הולמרק ואת ג'ואן מהארקדיה ואת אהבה זה כואב בVOD יהיה מנצח. המומינים - לילדים (אפילו לנוער שרוצה להיזכר בנוסטלגיה) ג'ואן מארקדיה - נוער ומבוגרים סרטי וסדרות הולמרק - באמת!! איזה מבוגרים לא רואים הולמרק? אהבה זה כואב - איזה אישה לא רואה את זה אני לא מדבר אישית עליי אלא על שאר האוכלוסייה שפונה אלייה VOD.
תחשבו על זה זה יצליח לכם בגדול
ועצות בקשר לכסף לא כדאי לכם שזה יהיה בתשלום כי אם VOD יצליח לפנות לאוכלוסייה רבה זה ידליק אצל הרבה אנשים את הנורה והם יגלו עוד דברים בVOD שלא גילו אי פעם. אם הכל יהיה בתשלום אכלתם אותה כי יש קמצנים שאפילו שקל לא היו נותנים לראות רק חינם. אם רק חלק יעלה כסף רמת הצופים תרד.
אז זה מה שאמרתי!! היה שווה לקרוא מצפה לתגובות!!
ותזכרו שרק רציתי לעזור
ובקשר למשחק החיים
שיחקתם אותה!! כל הכבוד!! עוד משהו אחרון שכדאי לכם להוסיף זה .. אלביס רוזנטל והאישה המסתורית - הסדרה של ערוץ 2 הפונה מגיל 10 ועד 99! זה באמת ישחק אצלכם.
+

עוד תוכנית לילדים ../images/Emo174.gif../images/Emo68.gif

יש את התוכנית הצלצול הוא בשבילי מעולה לילדים!!

E4G

New member
ילד דימיוני.....

עבר רק 4 שעות מאז הביקור האחרון של המנהל. ישר אתה מתלונן?! הוא הודיע גם שבזמן הקרוב הוא לא יהיה פעיל מכוון שהוא מנסה לארגן לנו עוד תכנים לVOD.

HOT VOD

New member
תשובות חלקיות

קודם כל, השימוש שלך בבולד קצת מעצבן. זה כאילו אתה צועק שלושת רבעי מהדברים שלך. כדאי להדגיש רק משפטים שבאמת חשובים. המומינים - אין כרגע מו"מ. איפה זה משודר? הולמרק - לא יהיה. אהבה זה כואב - רצינו אבל יש בעיות חוזיות לגבי הסדרה. לגבי כסף - כידוע וכפי שכבר נדון פה בעבר, HOT היא חברה מסחרית לא קהילתית. ככל חברה שרוצה לשרוד עליה להרוויח כסף. עם כל הרצון הטוב, לא סביר להניח שהכל יהיה חינם, אבל כמו שכבר ציינתי, אנחנו כן משתדלים לתבל כל קטגוריה בתשלום עם כמה תכני חינם. אלביס רוזנטל - לא מתוכנן. באופן עקרוני סדרות שמשודרות עכשיו בערוץ 2 יעלו ל VOD במקרים בודדים בלבד עפ"י הסכמים ספציפיים. אלביס רוזנטל לא שם.

אז ככה

המומינים משודר בערוץ 23 (וגם לפינוקיו אין מו"מ) הולמרק - זאת בעיה שלכם אני אמרתי שיהיה לכם קהל יעד נוסף של מבוגרים אהבה זה כואב - טוב ושכחת לדבר על ג'ואן מארקדיה. אני לא דיברתי על עצמי אלא עליכם, ראיתי איך אתם מצליחים ורציתי שכל הגילאים יראו את הVOD... וסליחה שהשתמשתי בכתב בולד

למעלה