ילד דימיוני
New member
אני חייב להגיד ש...
אם יהיה לכם את המומינים, חלק מסרטי ומסדרות ערוץ הולמרק ואת ג'ואן מהארקדיה ואת אהבה זה כואב בVOD יהיה מנצח. המומינים - לילדים (אפילו לנוער שרוצה להיזכר בנוסטלגיה) ג'ואן מארקדיה - נוער ומבוגרים סרטי וסדרות הולמרק - באמת!! איזה מבוגרים לא רואים הולמרק? אהבה זה כואב - איזה אישה לא רואה את זה אני לא מדבר אישית עליי אלא על שאר האוכלוסייה שפונה אלייה VOD.
תחשבו על זה זה יצליח לכם בגדול
ועצות בקשר לכסף לא כדאי לכם שזה יהיה בתשלום כי אם VOD יצליח לפנות לאוכלוסייה רבה זה ידליק אצל הרבה אנשים את הנורה והם יגלו עוד דברים בVOD שלא גילו אי פעם. אם הכל יהיה בתשלום אכלתם אותה כי יש קמצנים שאפילו שקל לא היו נותנים לראות רק חינם. אם רק חלק יעלה כסף רמת הצופים תרד.
אז זה מה שאמרתי!! היה שווה לקרוא מצפה לתגובות!!
ותזכרו שרק רציתי לעזור
ובקשר למשחק החיים
שיחקתם אותה!! כל הכבוד!! עוד משהו אחרון שכדאי לכם להוסיף זה .. אלביס רוזנטל והאישה המסתורית - הסדרה של ערוץ 2 הפונה מגיל 10 ועד 99! זה באמת ישחק אצלכם.
+
אם יהיה לכם את המומינים, חלק מסרטי ומסדרות ערוץ הולמרק ואת ג'ואן מהארקדיה ואת אהבה זה כואב בVOD יהיה מנצח. המומינים - לילדים (אפילו לנוער שרוצה להיזכר בנוסטלגיה) ג'ואן מארקדיה - נוער ומבוגרים סרטי וסדרות הולמרק - באמת!! איזה מבוגרים לא רואים הולמרק? אהבה זה כואב - איזה אישה לא רואה את זה אני לא מדבר אישית עליי אלא על שאר האוכלוסייה שפונה אלייה VOD.