אני חייב לדעת

כנראה שהוא צודק ../images/Emo13.gif

אין מה לעשות איתם...מושלמים שכאלו
אני באמת לא שורטת סתם מיאו

הכי מפחיד זה

שהוא נישאר לישכב עלי בזמן אשני מלקק את פצעי ונועץ בי מבט מאיים עם העיניים הכחולת סגולות שלי ואוי לי אם אשיר מבט אליו אז אני מפנה ראש עד יעבור זעם=חזרה לגירגור

../images/Emo13.gif

אתה רואה, מרוב שהם מושלמים, גם אם הם עושים משהו רע אנחנו עדיין מעריצים אותם
אגב,
אתה מחפש גורים לאימוץ במקרה?

צר לי לומר אך לא

יש לו בעלות מוחלטת עלי וכשכבר אספתי גור ואפילו צב פצוע הוא הייה מאוד עצבני עשה לי ברוגז סרב לאכול ורץ על הקירות וכמובן תקף את "הפולשים" הוא מאוד דומיננתי

משתמש17

New member
חהחה....

לרגע הצלחת להצחיק אותי... אז בואי אני אגיד לך משהו: 1. וואלה לא מעניין אותי מה את חושבת. 2. באמת שאני לא באתי עם הרצון לעשות איתה משהו זרמתי וזה לאן שזה הגיע ות'אמת אנ'לא מצטער על זה.. באמת נהנתי... 3. אנ'לא אשקר ואגיד שנהנתי לרדת לה... אבל אם זה מה שצריך לעשות אז אין בעיה עם זה... 4. לא אכפת לי כי אני יודע שזה סה"כ היה סקס מזדמן וזהו... בלי שום רגש-גם מצידה 5. ולא בא לי לעשות טובה למין הנשי :)

שמע

1.אם כתבת כאן בפורום, בטוח שמעניין אותך מה כולם חושבים. זה שמקבלים תגובות לא אוהדות- מה לעשות. החיים קשים. וחוץ מזה, יחס גורר יחס. 2.אם לא הייתי מעניינת אותך, לא היית כותב לי חמש (סליחה, בעברית תקנית זה - חמישה) דברים

תקשיב ילד

חוק הוא לכול גבר בין אם הוא מנוסה או מתחיל אתה יודע שאתה לפני מגע מיני תאוננן עכשיו פנה אל הבחורה ותתנצל בהצלחה

../images/Emo31.gifמאיפה בא כל הזלזול הזה?!

"מחוסר ברירה ירדתי לה", "לא אכפת לי ממש למה היא הייתה מבואסת אחרי זה.." זה מה שלימדו אותך?! גועל נפש.

Anywere is

New member
עכשיו נתקן את השגיאות כי זה צורם.

*שני חברים שלי ואני(אין צורך להגיד חבר שלי,אני וחבר של-אם יש שני דברים שהם אותו דבר-עושים כינוס איברים דומים וזה מה שנשאר). * יצאנו לשבת- לא יצענו. * והגענו למצב שהתחלקנו- למרות שלדעתי אפשר לכתוב ``התפצלנו לזוגות`` הרי אנחנו יודעים שיש שלושה בנים ושלוש בנות אז אם נחלק לשתיים יצא לנו שלושה זוגות. *ניסיתי לחקות- לחקות כמו תוכי ולא לחכות..זהו..יש עוד?

משתמש17

New member
טוב כולם כנסו...

בגלל שראיתי שנפלתם עליי כולם אז אני אסביר את עצמי מחדש... "מחוסר בררה ירדתי לה" - עם הייתי עושה משהו אחר חוץ מזה הייתי גומר באותה השניה "האמת שלא אכפת לי ממש למה היא הייתה מבואסת" - אין ביננו שום רגש וידוע לי שמבחינתה וגם מבחינתי זה היה רק הרצון לקיים יחסי מין וזהו... ויש מצב שגם שהיא לא מבואס אלא סתם התעייפה... בקיצור... שתחררו... peace and love... אהה והבחורצ'יק שהתחיל לנתח את המשפטים... כנראה שאין לך מה לעשות בחיים חוץ מלנתח משפטים של אחרים... מחכה בקוצר רוח לנושא, נשוא, מושא, תאורים וכל השאר....

king211

New member
שמע...

קיצר יצאת מה זה טמבל לך תמשיך לראות סרטי פורנו ותתאמן כולה זיון ראשון שלך תגיד תודה שלא גמרת אחרי דקה

משתמש17

New member
אחי,

אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף תסתום ואל תזיין בשכל למה גם ככה אין לי כוח לחפירות עכשיו...

king211

New member
ככה זה...

אנשים חסרי השכלה שאין להם מה להגיד ישר מקללים ומתרעמים תתבגר בן אדם

Anywere is

New member
ראשית אל תאשים אותי בזה שאתה דיסלקט

ושהשגיאות שלך צורמות בעין; אני כן אתקן אותך, כדי שבעתיד לא תצא מטומטם מול מבוגרים ממך. אדם שיכולת כתיבתו והבעתו מסתכמת בשגיאות כתיב ותחביר גרוע לילד בגילך רק מסמל את מעשייך לבחורה ההיא..אתה בן 17! תתבגר! שנית, אני בת.

למעלה