אני חייב לדעת

משתמש17

New member
אני חייב לדעת

אני יודע שזה ארוך אבל תקראו את זה בבקשה עד הסוף. אני בן 17 וחבר שלי הכיר מישהי מעיר אחרת באייסיקיו לא מזמן בקיצור אתמול בערב חבר שלי אני ועוד חבר נסענו לשם והיינו 3 בנים והיום היו 3 בנות... הלכנו לאיזה פאב שתינו קצת אלכוהול בקיצור אחרי זה יצענו לשבת קצת לשבת בחוץ והענו למצב שהתלחלקנו ל3 זוגות והלכנו לעשות את שלנו... הגעתי עם אחת מהן לאיזה מגרש כדורגל שלא יהיה שם אפאחד והתחלנו לעשות... בכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שלי אז ניסיתי לחכות את מה שראיתי בסרטי פורנו... הפשטתי אותה לאט ואחרי זה הורדתי ת'מכנס היא ירדה לי ואז הרגשתי שאני הולך לגמור... ואז עצרתי אותה ואז מחוסר בררה ירדתי לה... אחרי זה שהרגשתי שזה עובר לי החדרתי אותו ותוך 2-3 דקות גמרתי כשהיא קלטה את זה היא עשתה כאילו היא גמרה גם אבל אחרי זה היא הייתה כזאת מאוכזת. האמת שלא אכפת לי ממש למה היא הייתה מבואסת אחרי זה מה שכן אכפת לי זה לדעת למה זה קרה ומה לעשות שזה לא יקרה שוב?

Anywere is

New member
יש פאק בסיפור שלך(תרתיי משמע).

עשית משהו לא חוקי, נכנסת לפאב, כניסה לפאב היא מגיל 18 ומעלה על פי ת.ז ומכרו לך שתייה....זה פאב כמו האייריש פאב בסינימה סיטי? (אחות של חברתי עובדת שם)...לשאלתך, אני מאמינה שזה משתנה מאישה לאישה...אני מקווה ,מאמינה שאת הסקס הבא שלך תעשה כשאתה מכיר את בת זוגתך ואז תכיר את גופה ומה שיעשה לה טוב, כך שהיא לא תתאכזב.

משתמש17

New member
טוב אז ככה....

קודם כל לכולם היה שם לשלושתן היה 18 ולחבר אחד שלי היה 18 ולשני 19 ולי נשאר שבוע וחצי עד 18 אז הכניסו אותי ות'אלכוהול לא אני הזמנתי... חוץ מזה נראה לי שהיא הייתה מאוכזבת מזה שגמרתי "מהר מידי" או משהו כזה...

Hot Bang

New member
ככה זה בסקס מזדמן אחי..הרי אם הייתם

במיטה ובמקום מסודר...אז אחרי 10 דקות היה מתחיל המספר השני והשלישי... ובינהם תהיה בטוח שהיא תגמור לפחות פעם אחת יותר כמובן ופה כבר תאמין לי היה לוקח לך זמן עד שתגמור... ככה זה חוץ מזה שלהבא פשוט תשחק לה ותרד לה איזה 15 דקות 20 דקות ואז רק תתחיל להנות אתה ככה יצא שתגמרו סמוך אחד לשני הבנת אח יקר??

Anywere is

New member
משום מה..

וואלה כשקראתי את הודעתך/תגובתך בא לי חשק לתת לך חיבוק דוב מוחץ..תהרגו אותי..לא יודעת למה...בטח שאמרת משהו נכון.

Anywere is

New member
משום מה..

וואלה כשקראתי את הודעתך/תגובתך בא לי חשק לתת לך חיבוק דוב מוחץ..תהרגו אותי..לא יודעת למה...בטח שאמרת משהו נכון.

Anywere is

New member
עצה?

קראתי את זה בסקס לנוער-קרידיט למנהל- כדי שלא תגמור כל כך מהר..תתאמן בבית..כלומר תעשה את מה שתעשה עם ידך, בכל פעם שתרגיש שתרצה לגמור תעצור. לא יודעת אם זה נכון, פנה לסקס לנוער.

משתמש17

New member
חייב לברר כמה פרטים...

עם אני יעצור ברגע שאני ארצה לגמור... כי זה בדיוק יגרום לי לגמור לאט יותר?

Anywere is

New member
*אעצור. לא ירדתי לסוף דעתך,

אנא נסח שנית את שאלתך על מנת הן שאבין והן כדי לתת לך תשובה.

אה, לא כולם שמים על זה.

רק אלה שמתמלאים ממש מוקדם בערב אז לא אכפת להם להפסיד לקוחות מעיפים. תכלס, אני נכנסת לפאבים בלי בעיה כבר מגיל 16 ("החוגר בבית").. חוצמזה, שלבנות יש ציצים. צריך להשתמש בהם בחכמה

אתה חתכת יצור..

אתה נשמע יותר בן 7 מאשר 17 עם כל שגיאות הכתיב שלך והניסוח ובכלל דרך המחשבה. מחוסר ברירה ירדת לה??? חצוף אחד, מה אתה בכלל כותב את זה??? לא אכפת לך למה היא הייתה מבואסת? פאקינג יצור, היא הייתה מבואסת שהייתה עם אחד כמוך. תתבייש. מה לעשות כדי שזה לא יקרה? תעשה טובה למין הנשי ואל תעשה סקס עד שתשנה את האופי החרא שלך.

Hot Bang

New member
חחח מה נפלת עליו מסכן...פעם ראשונה

עם בחורה.... הוא התרגשש קצת לא קרה כלוםם... תאמיני לי שהיה לו אכפת ממנה פשוט הייתה לו קצת גאווה והוא עשה כאילו לא אכפת לו חחח בקטנהההההה אין כמו לפנק את האישהה זה הקודם לכללל לא ככה ?? .........

מאהבה מיצי הכול מאהבה

למדתי מהר מאוד שאם (שכשה?)החתול שלי מקיז לי דם זה כניראה באשמתי הקטע שהוא לא נירגע עד שהוא לא רואה דם . מרוקאי המניאק הקטן!

למעלה