אני חייב השיג את הערכה של DND

LySrgic

New member
אני חייב השיג את הערכה של DND

מישהו מעוניין למכור ערכה הכוללת קוביות ספר לשומר המבוך ומשחק..?? צרו איתי קשר 051-807912

Vilia©

New member
מישהו מוכן....

להועיל בטובו לכתוב לי את המוציאים לאור של הספרים האלה של הD&D? אני אשמח מאוד אם כן..... טלי

טלי אני אולי יכול להשיג לך כמה

ספרים כאילו את האסופה הראשונה יש או שמעתי שיש לחבר של אח שלי שיש לו אח קטן מימני אבל שאני מכיר ויכול לבקש מימנו ולשלוח לך אם תרצי חינם אני יכול לשאול ולהשיג מספיק חומר ידידה שלי מהכיתה לא ממש טובה אבל כיף לדבר איתה מידי פעם אמרה שהיא התחילה להתעניין בזה ושיש לה חומר על הנושא ואני חושב שיש לה את הספרים הראשונים אם תרצי צרי איתי קשר בטלפון או באיי סי או בפורום שלי את יודעת כבר אם את מוכנה בכלל שאני ישלח לך משהו.........מה שאני לא בטוח אבל מה לא עושים לידידה שאתה אוהב?

EverMan

New member
אמממ

wotc - wizards of the coast ואת רומח הדרקון בפרט חברת בת שלהם (שהם קנו) TSR tactical simulation resurces

Vilia©

New member
מוזר ביותר...

היום חברה שלי הלכה לחנות סטימצקי (אני משערת שזו החנות שהיא הלכה) ושאלה אם אפשר יש את המדריך לשחקן של מבוכים ודרקונים ואמרו לה שאין וכאשר היא שאלה אם אפשר להזמין, אמרו לה שאי אפשר. עכשיו, מישהו מוכן להסביר ילי מדוע אי אפשר להזמין את הספרים של D&D? טלי

strahd

New member
כמה סיבות

סיבה ראשונה היא שמחזור הספרים הסתיים. סיבה שנייה היא שמיצוב, חברת ההוצאה של הספרים, סגרה את השערים והלכה הביתה ואין מי שיוציא את הספרים במהדורה חדשה. אופוס, אשר קנתה את הזכויות של מיצוב, לא מתעתדת בעתיד הקרוב להוציא משהו הקשור ל-D&D, אולי רק את הדור הבא שאנחנו מתרגמים. את המהדורה השלישית כרגע מתרגמים וזה הדבר היחידי מלבד אנשים שיש להם את החוברות מלפני עשר שנים ומוכנים למכור לך.

Drow elF

New member
the translation...

my friend´s uncle is the translater of the third edition and this friens is my DM so i will get to read those books in hebrew... even though i know akk the rules because i read them in english already

למעלה