אני חייב את עזרתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

פראשקה

New member
אני חייב את עזרתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

תנו לי המון המון שאלות קשות מאוד מאוד מאוד על דרגון בול דרגון בול זי דרגון בול ג'י טי אני וחבר שלי עושים השוואה מי יותר טוב אז בבקשה!!!! וגם את התשובות שלהם בערך 20 או יותר

digiash

New member
מי זה סל?

מי הכי חזק בסדרה סון גוקו או מקיטה? למה סון גוקו לא השתמש בכדור הדרגון בול נגד מר פאריס למי יש חזה יותר גדול לבורמה או לצ'יצ'י? מי הוא הסופר סאי-אה האגדי? וכו' וכו' וכו'...

תשובות, לדעתי כן?

אני חושבת ש: 1 גוקו היה סופר סאיין לפני וג'יטה ואולי כנראה יש לו את היכולת ליהיות חזק יותר ולהגיעה לרמות גדולות יותר. 2 אין לי מושג! 3 לבולמה 4 לדעת "סופר סאיאה אגדי" זו המצאה של ערוץ הילדים כי כל סאייני חזק יכול להפוך לסופר סאיין. אני מקבלת חילוקיי דעת!

יא טיפש, זה לא חוכמה ללכת ללמוד

מאנשים חכמים ממך או מאתרים! זה אמור להיות ידע אישי! מה, אתה מפחד להפסיד?

קבל שאלה קשה

מהו הגובה של גוקו במילימטרים (כולל שיער)? כמה זמן לוקח לגבות של גוקו לצמוח חזרה אחריי שהוא הופך לסופר סאיין דרגה 3? מה לכל הרוחות גוהאן מצא בוידל? למה השם של וגיטו נובע בעיקר מהשם של וגיטה? למה כשקרירין גידל שיער הוא לא גילח אותו בשניה שהסתכל במראה? למה אנדרואיד 18 הלכה על קרילין כשיש מציאות גדולות יותר? למה כשמישהו פצוע קשה אחת העיניים שלו תמיד חצי עצומה? אם למאג'ין וג'יטה היה N במקום M על המצח, האם הוא היה נקרא ניסים וג'יטה? כמה שוקל אוזרו? כמה שוקל אוזרו בחלל? למה ברדוק נראה בדיוק כמו גוקו אבל גוהאן בתקופה בה הוא קטן לא? האם ויולה הוא תכשיר הצבע לשיער המועדף על 4 מתוך 5 סופר סאיאנים? האם בגלל שבעברית יחיד הוא סופר סאיאה רבים יהיו סופר סאיות? (לא קשור לדרגון בול) למה כשיוגי משנה צורה הוא כל הזמן כועס? (חזרה לשאלות שקשורות לדרגון בול)מה מידת החזיה ששל בולמה? (לא חרמנות, זה מוביל לשאלה הבאה) אז מה בעצם מידת החזיה של מאג'ין בו? למה החבר הכי טוב של יאמצ'ה הוא חתול, אבל כשאני מתחיל לדבר עם חתולים באים מהמחלקה הפסיכיאטרית? האם אולונג באמת הכרחי לסדרה? האם שעועית הקסם עושה גזים קסומים? איך זה שטראנקס עקרונית גובה כשהוא מחליף בגדים בספיישל? אם לקינג קולד' היה ילד שלישי, היו קוראים לו ארטיק? והאם לאותו ארטיק הייתה צורה מוחלטת-מיץ? איך זה שהקרן העלובה של פריזה שפוגעת למישהו בלב משאירה אותו בחיים לזמן מה, או בכלל לא הורגת? כמה ליטר ג'ל הולכות על תספורת אחת של סופר סאיאני? איך זה שוג'יטה הוא היחיד שנותן למתקפות שלו שמות נורמלים? למה היריה של טראנקס היא כ"כ מסובכת, הוא לא יכל לחשוב על תנועה פשוטה יותר?

thorondor

New member
ROFL!

דרך אגב: the matrix is a prison which you cannot see, taste or smell. it is a prison, neo, for your mind. סתם תגובה על החתימה שלך.

Light woman

New member
קרילין גידל שיער כי 18 הכריחה אותו.

חוץ מזה קרילין חמוד ^^. אני לא הייתי מתחתנת איתו כי יש לי את פיקילה שלי, אבל אולי, אם לא היה פיקי, אולי הייתי מתחתנת איתו. בסך הכל הוא בחור חמוד, עם אישיות מתוקה, נדיב, טוב לב, מת פעמיים שלוש וחזר לחיים (משמע שיש לו חברים שרוצים שהוא יחזור לחיים...) מדי פעם יוצא להציל את העולם והוא אפילו היה באיזשהו מנזר! נשמע לי יותר טוב מגוקו שיוצא כל שניה להציל את העולם וכמעט לא נשאר עם אשתו או הילדים שלו...

AciDBreeZe

New member
מעניין...../images/Emo58.gif

אני זוכר שהיא רצתה שהוא יגדל שיער. הסיבה שהוא גילח את הראש היא כיה או באמת היה לוחם ... אל תשאלו אותי למה , אולי בגלל החיכוך עם הרוח o_O . (מה שמוזר שהוא קירח מגיל צעיר מאוד..בדראגון בול בתור ילד הוא היה קירח)

למעלה