אני חייבת

אני חייבת

להראות לכם מה כתבו עלי בספר מחזור אז ככה:הכיתה שלי היא כאילו כמו פרויקט Y ולכל אחד שהעיפו מהוילה ויש סיבת העפה: לרעות שלנו יש אני מאמין מופנם הכולל הרבה מאוד כוח ואמיר אחד מושלם.יש בה איחוד שכולם היו רוצים כי כשהיא מחייכת כולם מרוצים. סיטואציה:רעות נתפסה בונה חדר חדש שהוא בעצם לאמיר פיי גוטמן מקדש. סיבת העפה:המפיקים החליטו לעשות לה טובה ושחררו אותה למצוא את אהובה. נכון יפה

sapirr1

New member
מדהים רעות!!!!

אהבתי מאוד!!! הלוואי עליי כזה בספר מחזור!!! אני כבר שכחתי איך היה נראה הספר מחזור שלי מכיתה ו'! כי רק אז היה לי ספר מחזור ועד סוף התיכון יש עוד מלא זמן!!!!!! חחחח :)

יפה רעות אני כבר שכחתי מה זה ספר מח

מחזור אני יותר מבוגרת כבר אחרי צבא אני בת 22.בחטיבה ובתיכון כתבו עלי דברים באנלים בהחלט.

מסר לי את בטוחה מרילוהצגהמדהימה../images/Emo12.gif

שלחת לי היום את בטוחה? כי אני כבר מחוברת מספר שעות ולא קיבלתי שום הודעה ממך או ממישהו אחר תבדקי שוב ותנסי לשלוח שוב

miri a

New member
תראו מה רוצים לרשום עליי.....

אופציה 1: (מור קלו) ילדה מדהימה עם עיניים חומות שבהם אף אחד לא יכול לעמוד עם מור ואמיר במסיבות חוגגת שם בכל רגע נתון אותה תמצא שותה או רוקדת לשייפ מרבה ללכת ועל חצאיות מיני מטורפת אופציה 2: (אמיר דרורי) כשרוצים לספר על מירי דבר מה תמיד מגיעים לאותה מסקנה- ילדה מדהימה ואיכותית,יפיפיה אמיתית וכמובן חברה חלומית. על מעגל חבריה היא שומרת בקפידה ופרטויותה נמצאת בראש המדרגה. אותה תוכלו למצוא במסיבות ובבימות יחד עם אמיר ומור. שם היא רוקדת שותה ובשיער מנפנפת וכמובן שאת כולם היא מסלקת. על אימון בהולמס היא לא מוותרת ובחבריה האמיתיים משקיעה,תומכת ואוהבת.

yellow cheese

New member
אני אישית ../images/Emo174.gif

נגד כל העניין של כתיבה על מפורסמים בספר מחזור.
אבל אם את אוהבת את זה- בכיף.

למעלה