אני חייבת...

Hilaloosh

New member
אני חייבת...

היי קוראים לי הילה... אני אחות של שי קדם...
(זאת בערך הסיבה היחידה שאני כותבת פה...) הוא מציק לי כבר בערך... שנה... שאני אכתוב פה... ואין לי ממש מה להגיד... רק עכשיו, הוא יושב לידי ומכריח אותי לכתוב! אז... אני כותבת... נעים מאוד!

s h e e p i t

New member
חחחחח... לשי יש אחות ?

תחדשו... או משו בסגנון סתם אמ... איזה שכבה את ? מדריכה ? משו ? ד"א אני רותם ויותר מזה עדיף שאני לא אגיד...

Hilaloosh

New member
מסתבר שכן...

ממ כן... יש לו גם שני אחים... אני בכתה ט.. חחח נעים מאוד רותם!

s h e e p i t

New member
מממ...

2 אחים ? מה אתם מתרבים שם ? כמו אמבות (או משו בסגנון) טוב... תנסי להנות כאן (עד כמה שאפשר)(ואי אפשר הרבה) ועדי רשמה לך מיקודם גזר אז עדי... אם כבר להעתיק אז עד הסוף הילה זה גזר-מן GezerMan יום טוב הלכתי ללכת...

Hilaloosh

New member
תודה...

אני אשתדל להינות... כדי לרצות את ה... --GezerMan-- חחחחחח אני נהנית מזה...

שלום הילה!!

נחשי מי אני?! P= נחמד מצידו של הגזר לעשות לך את זה.. זה בערך גם מה שקרה לי פעם ראשונה שכתבתי פה.. =) אל תדאגי! במהרה את תכירי פה את האנשים.. ותראי שזה כיף כיף כיף! P= וזה שאת אחותו תפסיק להיות הסיבה היחידה שאת כותבת פה! =) הוא רוצה שיהיה לו המשך בפורום.. בגלל זה הוא הכריח אותך! הוא רוצה להשתלט על הפורום! ואז להשתלט על העולם!! ידעתי שזה בסוף מה שיקרה! צריך לעצור אותו!! טוד כדאי שאפסיק.. =\ בכל מקרה ברוכה הבאה..
אגב.. אהבתי את איך שביטאת אחות של שי קדם..
חחח ה
זה שי וה
אומר כיאילו את אחותו הקטנה.. ככה אני פירשתי את זה.. P= בכל מקרה כמו שאמתרי - ברוכה הבאה! מקווה שתהני כאן! ותחזרי לכאן אפילו פעם ביום.. אגב.. עד כמה שזה נשמע אבסורד.. תיזהרי.. זה יכול למכר!! =) אני אתן לך להציג את עצמך לבד.. תהניי!!
=))

Hilaloosh

New member
היי עדי!

גזר?! חח סבבה.... אם הסיבה שהוא רוצה שאני אכתוב פה זה כדי שהוא ישתלט על העולם... אז אולי עדיך שאני לא אכתוב פה... כי אז אני בעצם שותפה לפשע לא?! חחח סתם... האמת שהתכוונתי ב-
ששי הוא שניהם... חח אבל לא משנה... זה גם צורה נחמדה לראות את זה... ו... תודה על ההזהרה אני כבר הייתי מכורה לפורומים בחיי... חח ו... תודה!

התכוונתי ש..

הוא רוצה שמשפחת קדם תשתלט עם הפורום.. אח שלו כותב פה לפעמים.. הוא אחד מהנהלים פה (אבל לא לאורך זמן!!) ועכשיו הוא מכריח אותך לכתוב פה.. מה פה קורה פה תגידו לי?!

Hilaloosh

New member
אהה

חח הבנתי... אז... אם זה כולם ביחד משתלטים (כל המשפ'...) אני מוכנה להיות שותפה בפשע... פשע משפחתי.. חחח

../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה! לא יקום ולא יהיה כדבר הזה! צריך לעשות משהו! לפעול נגדם.. ולא זה לא יהיה פורום חטבמ.. זה יהיה פורום קדבמ.. מי שרוצה שמעוניין שיצוצר איתי קשר באייסי/מסנג'ר/מסרים/תפוזאון/אימייל/פורום/ועוד.. טודא אני

Hilaloosh

New member
../images/Emo123.gif

מה רע בקדבמ? חח את רק מקנא... כי את לא קדם!!

מה יש לי לקנא?!

ו.. אל תדאגי! את תישארי פה לבד.. אח שלך יהיה בגרעין עודד.. האח השני בגרעין נח"ל.. אז זה לא יעבוד לכם! אכלתם אותה! P= ו.. חבריה.. למה אתם לא עוזרים לי?! ככה אתם מרשים שהם ישתלטו לנו על הפורום?! שהמנהל ה"יקר" שלנו יביא את כללל המשפוחה שלו?! מה קרה? אין לך בני דודים שגם בתנועה? או שגם להם אתה מציק שיכתבו פה והם עדיין לא נכנעו ללחציך?! אה? אה? אה? אה? טוב טוב.. אני אפסיק.. שיהיה לכם יומטוב!! מחר מחנה פסח! יאאייי! =)

Hilaloosh

New member
את העלת את נושא

ההשתלטות אני רק הסכמתי לה... חחח זה לא אומר שאני רוצה להתשלט... זה אומר שאני מסכימה... אמ... ד.א. חשבתי על זה... זה השתלטות כמו של המשפ' שלך... לא?! אולי אתם מנסים להשתלט... ולכן את אומרת לכולם שאנחנו רוצים ואז בזמן שכולם יהיו עסוקים בלמנוע מאיתנו להשתלט, אתם תשתלטו... עליתי עליכם!! קרימינלים מתוחכים הא?! חחחחח (ד.א. יש לנו גם בני דודים בתנועה.... בכתה י..)

זה לא כמו המשפחה שלי

אנחנו רק *2* אחיות בתנועה הזו.. ומה עם הבני דודים?! אגב מאיפה הם? שי לא מתכוון להביא גם אותם לפורום נכון?! כי אז זאת באמת תהיה התלטות לשמה..!

Hilaloosh

New member
שי תעזור לי פה!

אז מה אנחנו רק 3... (4 אם ממש מדייקים אבל אחד רק בכתה ה) זה לא אומר שאנחנו רוצים להשתלט... או לפחות, שי לא שיתף אותי בהחלטה הזו...

kedeman

New member
3 בני דודים בתנועה

2 מהם מרמת הגולן - גמלא (תאומים בכיתה י) ועוד אחד מגלבוע - בית השיטה (גם כיתה י) וכן, אנחנו עובדים על להשתלט על כל התנועה, אף פעם לא הסתרנו את זה

s h e e p i t

New member
וואי לפעמים אני ממש שמחה ש...

המשפחה שלי לא בתנועה... מזל אתם באמת אמבות קדמבות

הוא לא רצה ש

תשבשי לו ת'תוכניות.. הוא פשוט הכניס אותך לזה ללא ידיעתך.. כדי שלא תתנגדי.. ואז כשתיהי מודעת לזה את כבר תיהי עמוק בזה ולא תוכלי לצאת מזה! (אני בספק אם שי אפילו מודע לזה..P=)

ידעתי!

ידעתי ידעתי ידעתי! =) עכשיו אתה רק מתחיל להוציא זאת לפועל אה? ועוד על הפורום.. רק חסר שתביא גם את השלושה האלה לכאן ואז בכלל זה יהיה פורום קדב"מ.. אגב.. מצאתי לזה גם פירוש.. קדם+בני המושבים.. חחחחח שזה לא יעלה על דעתך בחור! =) ראו הוזהרתם!

למעלה