אני חייבת
.......

אני חייבת ../images/Emo53.gif.......

טוב, אז ככה: אני חייבת להגיש עבודת סיכום על נושא שמעניין אותנו...(אני כמובן בחרתי בבקסטריט בויז) בעבודה חייב שהיו ראשי פרקים.... חשבתי לעשות מן קורות חיים של כול זמר וזמר וגם היסטוריה של הלהקה. שאלתי את המורה שלי והיא אמרה לי שזה לא מספיק בתור עבודת גמר והיא דורשת יותר... אז אם לא הבנתם מה אני מבקשת ממכם אז אני אסביר את עצמי: אני צריכה שתיתנו לי עוד רעיונות לראשי פרקים, או שתציעו לי רעיון לסגנון הגשה אחר.... משהו כזה... אני ממש חייבת עזרה כי זה ציון לתעודה במקום 2 מבחנים... אז מי שיעזור לי אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש הודה לו... אוהבת חן

nicky fricky

New member
מותק מותק...

אני עשיתי עבודה מאמיל´ה בזמני עליהם של 377 עמודים!!!! כאילו לא מספיק לך חומר?? תשימי לירקסים וקליפים והיסטוריה שלהם ומאיפה השם ואיך הם נפגשו ושמועות ומה הם עושים בזמנם הפנוי וכתבות וראיונות לא מספיק לך?? בושה בושה וחרפה!

337 עמודים.............?

!? אוקי זה שיש הרבה חומר זה לא אומר שצריך לדחוס את הכל לעבודה.... מישהו אשכרא קרא את זה? כמה קיבלת?? 337 עמודים?? כמה דיו היית צריכה לזה? את יודעת כמה עצים היית צריכה לזה???

כן....

אפילו אם אני יעשה עבודה על רכיבה אני לא יגיע לכזה מספר (ותאמינו לי יש הרבה מה לזבל בנושא כזה....) דבר שני עבודה צריכה להיות יחסית מסכמת לא אמורה להרחיב על כל פיפס קטן... יש מורים שלא ירצו לבדוק כזאת עבודה....

howiefan

New member
אז ככה:

מתחילים מאיך קמה הלהקה, ההיסטוריה. משם ממשיכים לפרק על כל אחד ואחד מהבוייס. אחר כך, פרק או שניים על המוסיקה, השירים ותוספת של הליריקס. הלאה, קליפים, תאריכי סיבוב הופעות, סיפור החתונות של קווין ובראיין, משם לפרק של תמונות, או שתעשי דף תמונות על כל אחד (כולל מהחתונות) או שתוסיפי דף תמונות נבחרות מראשית הקריירה ועד היום. הלאה דף שאת חייבת להוסיף - איזה פרסים הם זכו על מה ולמה, מתי ואיפה, ואולי גם ע"י מי, או באיזה טקס ושנה. את יכולה להוסיף בסוף (למשל) פרק גם על צ´לסי ופולי דורו (גם שתיהן זמרות), וכן על תקליט הקאנטרי שהוציא הארלוד ליטרל (אח של בראיין), וכמובן כמובן - אהרון, לסלי וביג´יי קרטר הסינגלים שהם הוציאו. אם את רוצה תוסיפי דף רכילויות, ועבירות פליליות / גמילות הרי צריך להגיד את האמת, שאיג´יי עבר גמילה מאלכוהול וניק נעצר אפילו שזה לא עניין כזה גדול. מה עוד? כמובן דף על חדשות הלהקה - קחי הכל מ - http://www.backstreet.net יש גם המון חומר ביאהוו, וכמובן באתר הרישמי שלהם אפילו שהוא לא משהו. שיהיה לך בהצלחה, ולא, לדעתי את לא צריכה 377 עמודים זה מוגזם מעל ומעבר. בטח המורה שלך מצפה למשהו בסגנון 8-12 עמודים, תהני ובהצלחה.

תודה רבה!!!!!

אני צריכה בעיקר להודות לhowiefan נתת לי הרבה רעיונות לעבודה.... ניקי- למה הגבת להודעה שלי בצורה מגעילה שכזאת? מה אמרתי?- או שסתם ירדת עלי? בקשר ל"בושה וחרפה" הזה.... חן

למעלה