אני חייבת שמישהו יעזור לי!

אני חייבת שמישהו יעזור לי!

אולי מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג את הספר "תאוות נדודים" מסדרת שישית המפגשים אבל בעברית? אני מחפשת בנרות ולא הצלחתי למצוא! כל סיוע יתקבל באושר רב!

Yertle

New member
תגנבי מספריה!

כן, כן, זה לא דבר מכובד במיוחד אבל בואו נחשוב שנייה על טובת הספר. האם ניתן לו להתייבש ולהרקב על איזשהו מדף בספרייה עם כל הלחות הזו?, בודד וגלמוד??? לא!!! ניקח אותו, ניתן לו אהבה וחיבה במדף הספרים הידידותי שלנו יחד עם אחיו לשישייה, נלטף אותו באהבה באיזה יום-שבת בבוקר בזמן שנקרא אותו, נלווה אותו לחברים, אתם מבינים את הרעיון. לכן, אני קורא לכל מי שאכפת לו מספרים. קומו מכסאותיכם, הסתערו אל הספריות וקחו כל ספר רומח הדרקון שנקלע לידיכם!!!!

אתה צודק אבל...

אין לך מושג עד כמה אני אוהבת את המגע וההרגשה של ספר חדש-חדש מהחנות! נקי, לא כמו בספריות, שאחרי שעברת עמוד פתאום גילית כתם גדול וחום שאין לך מושג מה פישרו ומאיםה ולמה לעזאזל הוא הגיע לשם... - אני חייבת את הספר הזה חדש ובמיוחד כשמדובר ברומח הדרקון. אני ממש חייבת להשיג את זה איך שהוא... ולדעת שהוא שלי לע-ו-ל-מ-י-ם-!-!-!

Yertle

New member
נראה לי שבצומת ספרים יש אותו

כן ראיתי אותו פעם בצומת ספרים יחד עם שאר השישייה אבל בהוצאת אופוס (איכככככככככככס!!!!).

לא נכון

לא ראית אותם בהוצאת אופוס, כי אופוס לא הוציאו אותם. מה רע באופוס?

La Gamba

New member
אין! הספרים האלה כבר לא מודפסים

בגלל שמיצוב פשטו את הרגל!!!!!!! (news flash!!!) ואופוס לא ממש נלהבים להוציא אותם מחדש.

כפי שהבנתי את מאזור תל אביב

ככה שזה רחוק אבל סתם בלי שום קשר גנבתי אותו לחודשיים מהספריה בביצפר שלי ואז החזרתי אותו כמו את כל המתורגמים של רומח הדרקון שיש בספריה (כאילו כל המתורגמים לעיברית) אבל אני גר 45 דקות נסיעה מבאר שבע שזה רחוק מתל אביב מעל שעתיים נסיעה

אני אכן מהמרכז

ואם תוכל לעזור לי להשיג את "תאוות נדודים" בעברית.... אתה מלך!!

Yertle

New member
עוד מקום לקנות ספרים!

ניתן להזמין ולהשאיל ספרים של רומח הדרקון ב"אולם ההרפתקאנים" מתנ"ס רוזין ברמת אביב ג´. טל´ אחראי - אורי 6416923-03

אז ככה

חדש, לא תשיגי אותו לעולם. ישן ניתן לקנות בחנויות שסוחרות בספרים ישנים(קניה ומכירה). כמו כן, אם תרצי, תוכלי לקפוץ לאור-עקיבא(כן, זה שם החור שבו אני גר), ואוכל להשאיל לך אותו מהספריה(לחודש).

למעלה