אני חייבת עזרה...

kukula2006

New member
אני חייבת עזרה...

לפני כמה זמן חתמתי על חוזה לדירה לאחר פחות מ 24 שעות חזרתי בי והודעתי לבעל הדירה שלא מתאים לי. הוא אמר שהוא יבדוק מה אפשר לעשות. בינתיים גיליתי המון פרטים שבעל הדירה החסיר ממני כמו שהדירה נמצאת סמוך לחדר פחים (שלא ניתן לראות לבד), הוא לא הסכים שאני אדבר עם השותפה עד לחתימה, גיליתי שבמקביל אליי הוא ניהל משא ומתן עם עוד אנשים ולקח גם מהם כסף בעוד אני חתומה על החוזה.. סיפרתי לו את הדברים והוא לא הסכים לשמוע. קיבלתי מכתב מעורך הדין שלו שהוא לא מסכים לבטל את החוזה ושאני חייבת להיכנס לדירה או למצוא שוכר אחר. לאחר מכן גיליתי שהוא ממשיך לפרסם את הדירה באתר אינטרנט (הומלס) למרות המכתב. אני רוצה לציין כי לא נתתי לבעל הדירה את הכסף של השכירות פרט ל 500 ש"ח שנתתי לו בזמן החתימה בנוסף, לא קיבלתי מפתח לדירה ולא עותק מהחוזה. האם אני יכולה לבטל את החוזה? במידה והוא יתבע אותי, האם יש לי משהו שאני יכולה להיעזר בו כדי לצאת זכאית? אני אשמח לקבל עזרה!!!!!!!! תודה רבה!!! 0506534338

"לא מתאים לי"

צריך להיאמר לפני חתימה על הסכם ולא לאחריו. לא ראיתי במה שכתבת כאן עילה לביטול ההסכם.

kukula2006

New member
לפלורי ניסן

אוקיי... והאם מותר לו לנהל מו"מ עם מישהו אחר במקביל? (האדם השני נתן לו 50 יורו ) והאם לאחר שהחוזה חתום מותר לו להמשיך לפרסם את הדירה?

אם הוא חושש שבדעתך

להפר את ההסכם, לא רק שמותר לו אלא הוא גם חייב לחפש שוכר אחר וזאת במסגרת חובתו להקטנת הנזק.

fedex1

New member
מדובר בנוכל!

ומדובר בבחורה תמימה. אם יש לו עו"ד והוא "מסודר משפטית" סימן שהוא כבר בונה על הפקת רווחים מהדירה הזו שלא באמצעים כשרים. מותר לך להתחרט. יש לך פה קייס, משום שלא הגיוני שלא תשוחחי עם השותפה שאיתה את הולכת לחיות יום יום ותכירי אותה לפני מועד החתימה. מפתח לדירה מקבלים בעת חתימת החוזה. לא שניה אחרי. אין מפתח= אין חתימה. שטר חוב יש לך? ערבים? מאיפה הוא הולך לקחת כסף במידה ולא תשלמי? אם אין ולא נתת כלום, אז שיתבע אותך. תביני, אדם הגון לא היה הולך ותובע ילדה תמימה וצעירה בשביל שום דבר. משול הדבר לכל אותן חברות שרואים בכולבוטק, שמרגע שהלקוח נתן פרטי כרטיס אשראי הן נעלמות עם הכסף. הבחור לא נתן לך שום מפתח ושום אפשרות לגור בדירה, ומותר לבטל חוזה בתוך זמן סביר ממועד החתימה. אם הוא מתקשה למצוא דיירים- סימן שהנכס שלו מושכר במחיר מופקע מדי והוא יודע את זה ומנסה למצוא את הטרף הבא. המלצה שלי- ישר לפנות לאמנון לוי או לכולבוטק

ל- fedex 1

פורום זה נועד לתת יעוץ משפטי. אבקשך להימנע מהבעת דעה אישית אודות אופיים ו/או הגינותם של הצדדים וכן ממתן הפניות לטלויזיה וכיו"ב. מובן שאם יש בידך לתת תשובות המבוססות על הדין - אתה יותר ממוזמן לעשות כן.

fedex1

New member
פלורי ניסן

אשתדל! בעיקר בעניין ביסוס עפ"י דין

למעלה