אני חייבת עזרה

big heart

New member
אני חייבת עזרה

אני צופה קבועה בפורום הזה כבר יותר משנה אני מנסה לברר שם של מישהו שלמד בבית ספרי עכשיו, כיום הוא צריך להיות בן 16-17 לומד בתיכון בן גוריון בכיתה י"א הוא למד בעבר בבן צבי בכיתה ט'7.. גובהו ממוצע ומעלה, השיער והעיניים די בהיריות אם למישהו יש במקרה תמונת מחזור מסיום החטיבה כאמור זה היה לפני שנתיים אני ישמח אם הוא יצור איתי קשר

big heart

New member
בנוסף...

למקרה ואני לא טועה הוא היה או עדיין חבר טוב של רועי בירנבוים

Ana1 9

New member
זה קצת קשה כי יש הרבה שעונים על

התיאור של המראה. פשוט מאוד בספרי מחזור של חט' בן צבי בטח תגיעי אליו. בטוח אפשר להשיג ממישהו ספר מחזור שכזה.

big heart

New member
זה העניין

מבין האנשים שאני מכירה שיש להם את הספר אינם מעוניינים לתת לראות.. זאת הרגשה כאילו הגורללא רוצה שני ידע עליו זה דבר הנמשך כבר יותר מדי זמן ואני מצפה כל כך לדעת מי זה... אני מנסה לחפש דברים המאפיינים אותו אך לא מוצאת יש פה מישהו שאולי יש לו היכולת להשיג ספר מחזור מלפני שנתיים ולסרוק לי את התמונה הכיתתית של ט7?

Ana1 9

New member
אפשר לדעת,רק אם לא איכפת לך כמובן

למה כל כך חשוב לך לחפש אותו? ולמה שאנשים לא יירצו להביא לך ספר מחזור? חוץ מזה, אפשר להיכנס לחטיבה, בייחוד אם את נראת צעירה אז לא יעשו לך בעיות ממש, בכל חטיבה\תיכון יש ספרייה עם הרבה ספרי מחזור, מבקשים את ספר המחזור שרוצים ונגמר עיניין.

big heart

New member
חחח...

אני עדיין לומדת בחטיבה... אני בכיתה ט' ונורא חשוב לי לחפש אותו כי התאהבתי בו קשות כל פעם שאני רואה אותו הלב שלי פועם במהירות כל פעם נוצר ביננו קשר עין זה חוויה בלתי רגילה לחוות את זה נראית לך שבספריה של בית הספר יש ספרי מחזור? בבית ספר הדפוק הזה אין כזה דבר

Ana1 9

New member
אם יש בינכם כזה קשר על חושי

בסוף תעלי על השידור שלו אל תדאגי.. תעשי פעם אחת טיול לבן גוריון, תיכון לא נוראי לטיול, מוכרים שם אחלה אייס קפה-וניל, תשבי שם יפה ותחכי במחששה, אני בתוכה שבסוף הוא ייצור איתך קשר.

big heart

New member
תודה חח...

יואו חבל שאף אחד מכם לא יכול לעזור לי לא נורא תודה שהשקעת קצת מזמנכם לעזור לי

shahar s

New member
את בבן צבי.. ? ../images/Emo150.gif

אני מכירה את אחות של בירנבוים. ואני רואה את רועי לפעמים.

Lil M

New member
היתי היום בבנצבי ניסיתי לשכנע ילדים

לבוא לעמל ב:) באתי עם רבקה היועצת:)

הביצפר הכי חרא זה אחד העם

מכל הבתי ספר שיש בעיר אני אספר למה... אני תלמידה בכיתה מדעית..יש לנו מורים שחושבים שאנחנו מספיק חכמים ללמוד הכל לבד, לחשוב בזה שלתלמידים אין הקלות ...בכיתה כזאת (ויש לנו הרבה מהכיתה עם הקלות ..ולי יש תוספת זמן אני מודה בזה ותגידו מה שאתם רוצים ואל תחשבו שאני סתומה) המורה באנגלית אצלנו אמרה פעם אחת למדריך שבא ל הסביר בעניין הפסיכומטרי (אתמול) שזו כיתה מדעית ואין להם הקלות.... רציתי להרוג אותה באותו הרגע כי זה פגע בי ובעוד כאלה עם הקלות.כי הוא דיבר גם על כאלה שזכאים להקלות..... רוב התלמידים בשכבה ערסים ופקאצות.. (וזו לא תלונה לגבי מעמדי החברתי כי למרות שיש סתומים שמציקים לי יש לי 3 חברות קרובות ויש לי כמה חברות מכיתת מחוננים) שנה שעברה דפקו לנו מורה בלשון שמסתכל על הג'ינס ולא על ההצלחה ומביא פרוטקציות .... תאמינו לי שאחד העם חרא של ביצפר...

Lil M

New member
../images/Emo6.gif

משום מה זה שעשע אותי:] ומי שלא מבין שלא ינסה:):)

Ron Da Chron

New member
מה זה?! הכי חרא?!?!

די די לכלכך על התיכון הכי טוב שיש. כל המורים שם מדהימים ואני מאוד מעריך אותם, אין לך פשוט מושג מה הם עושים בשביל התלמידים. כל פעם שיש לי הזדמנות אני מבקר אותם ועד עכשיו וגם כשהייתי בתיכון לא ראיתי ערסים או פאקצות לפחות לא יותר מדי אלא בודדים. ואגב נעמן, תאמיני לי שהוא לא מסתכל על הג'ינס ולא מביא פרוטקציות. הוא היה גם המחנך שלי וגם המורה שלי ללשון ככה שאני מכיר אותו מצוין. ואין מעמד חברתי זה לא גנון.

למעלה