אני חייבת עזרה!

שושה שו

New member
אני חייבת עזרה!

קודם כל אני חולה על השמיניה וקוראים לי שיר! עכשיו אני לא בטוחה שזה מקום... אבל אני ממש חייבת עזרה... איפה אני יכולה להוריד פרקים של השמיניה זה ממש חשוב!!! אני מתחננת בבקשה

שושה שו

New member
אבל אני צריכה פרקים (וידאו) ובמחשב

תודה בכל זאת ... ידעתי את זה אבל אני צריכה וידאו של הפרקים ובמחשב.... ממש ממש ממש חשוב! בבקשה! אני מתחננת

onn11

New member
את יכולה...

לחבר את הממיר לוידאו ולהכנס ל-VOD ולהקליט דרכו את הפרק. רעיון טוב? תשיבי את! מקווה שעזרתי, און.

hilasapir

New member
נצל'ש

מדריך כיצד להשיג ספלורים: מדריך 1: 1.כנסו לאחד התסריטים שמופעים באתר ערוץ הילדים. 2.לפני האות F מופעים 4 מספרים 3.שימו בתוכנת הרצה כלשהי את הכתובת ובקשו ממנה להריץ את כול הצירופי המספרים מ0000 עד ל-9999 (אפשר להשתמש בתוכנת הערצה של מספרי האיסיקיו גם שם זה עובד) 4.וככה תקבלו כמה וכמה תסריטים חלקם היו של פרקים שכבר היו וחלקם של פרקים שעוד לא....נכון לעכשיו אפשר להשיג עד פרק 75 לפי דעתי... מדריך 2: -אותו הדבר כמו מדריך 1 רק במקום תוכנת הרצה תריצו בעצמכם חחח... מדריך 3: יש בכול מיני מקומות תקצירים מאוד קצרים של פרקים של השמנייה... מדריך 4: תסתכלו בתמונות ותנחשו חחח... מדריך 5: חפשו כמה וכמה פליטות פה תאגדו אותם יחדיו והינה יש לכם בערך את סיפור העלילה.... איין לי עוד רעיונות חחח.....בעצם אולי תנסו למצאו את האיפי של גיורא חמיצר חחח....

hilasapir

New member
אפשר להוריד ממקומות שונים...

אני אישית מכירה את זה מאתר אחד בפלאנט נענע....בכול מקרה אם יש לך חבר שמבין בשפת ה-C++ הוא יכול לכתוב לך תוכנה שתעשה לך את זה...אם זה כול כך נחוץ לך אז אני מכירה כמה אנשים שמבינים טוב במחשבים...

שכטרון

New member
צריך רק 2 מספרים../images/Emo59.gif

כי 2 המספרים הראשונים בכל תסריט זה מספר הפרק. 2 המספרים האחרונים משתנים תמיד...

nadav1232

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני נדב, בן 13 וחצי מהרצליה. בקשר לאלה שלך, אין אפשרות להוריד מהאינטרנט את הפרקים אלא יש רק ב - HOT VOD.

שושה שו

New member
אוי באסה...

רגע ובלא חוקי יש למישהוא חחחח אני ממש נואשת... ושלום לכולם ותודה על האירוח! וכן שיריוש שולטות חחחח !

שושה שו

New member
יש לי עוד שאלה אבל יותר קלה...חחח

אאאא למה השם של הפורום... יענו השמינייה כתוב עם 2 יודים אחרי הנ ובאתר של ערוץ הילדים כתוב השמיניה...? ועוד אחד... מה האתר הרשמי של השמיניה יש כל כך הרבה... חחח אני שואלת הרבה שאלות היום... לא נורא תתגברו חחח

shminia com

New member
האתר הרשמי הוא האתר של ערוץ הילדים

כל שאר האתרים הם לא רשמיים .

KiShKooSh

New member
נצל"ש-בקשר לאיה...

תגידו זו רק אני או שלמישהו שם בצוות היה רמז לוהט ביידים והוא לאר טרח לבדוק אותו? כפי שידוע לכולנו לכל מטוס, אפילו לקטן ביותר יש קופסא שחורה(שהיא בעצם כתומה, אבל נעזוב את זה
) ושם כך נועדו הקופסאות השחורות, לפענח מקרי התרסקות. אז למה אף אחד לא בודק את הקופסא השחורה? כי מצאו את המטוס עצמו

למעלה