אני חייבת עזרה...

ס ט ק ה

New member
אני חייבת עזרה...

מאתמול בערב זה מטריף לי את הנשמה... מי זאת השחקנית שמשחקת את אורית (אולי עירית?...) שהייתה עם רענן בצופים ואיפה לעזאזל היא שיחקה?? היא כל כך מוכרת לי ואני לא מצליחה להיזכר...

The Peanut

New member
לא יודעת לענות לך

אבל היא מעצבנת אותי, ואפשר להגיד שגם מפחידה אותי, עם כל הפרצופים שלה.

black27

New member
זאת לא אסי לוי??

נראה לי שזאת השחקנית אסי לוי אבל אני לא בטוח...

black27

New member
ללא ספק אסי לוי הנה קישור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3022092,00.html

black27

New member
מה זה זה????

נו באמת אני מותפע אין זיהוי אוטומטי של לינקים???? הייתכן??? תפוז עם כל הטכנולוגיה המפותחת???? רגע אני חייב להיות בטוח ניתן לינק פשוט www.tapuz.co.il

black27

New member
טוב התאכזבתי

מה כל כך קשה להוסיף ביטוי רגולרי שמזהה קישור (לא חייב שיזהה את כל סוגי הקישורים מספיק את הרוב) ...

ס ט ק ה

New member
ואיפה אסי לוי הזאת שיחקה?

והיא באמת מעצבנת..יש לה פרצוף לא מוסבר שכזה.. גם לא הבנתי את כל הקטע של הצופים...כאילו...צאו מזה!! זה היה לפני 20 שנה! או שתשכחו מזה או שתתנשקו כבר ותעזבו אותי מקשקושי הצופים האלה... מה הקטע בין נאור והקטנטונת? לא ראיתי את 3 הפרקים הראשונים (כן,כן...התחלתי מאוחר...אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא) הם ביחד, לא ביחד, מתחבאים...מה קורה ביניהם? ושאלה אחרונה..מה הסיפור עם אח של נאור? סורק אמר משהו לנאור על כל אלה שמוכרים את הנשקים ואז אמר לו משהו כמו "שכחתי את העניין עם אח שלך"...

black27

New member
טוב אז ככה....

מילא למצוא מי זאת ....אבל למצוא איפה היא שיחקה??... מאיפה אני יודע נראה לי היא שיחקה לסבית באיזה סידרה פלורנטינית אבל אני ממש לא זוכר נסי לרשום "אסי לוי" ב www.google.co.il אני בטוח שתמצאי המון מידע (אחלה מנוע חיפוש זה גוגל אחלה!!!) בכל אופן....אני יכול לספר לך מה קרה בסדרה ...אבל את לא מעדיפה לראות בעצמך???? מישהי כבר שאלה כאן בפורום איפה אפשר למצוא את הסדרה באינטרנט.... ואני בטוח שכולם כאן יודעים איך מורידים שירים אז יאללה 1+1=2 אין לי רצון לריב עם אנשים אז אני לא אגלוש להסברים... אבל אם תרצי לדבר חופשי על הסדרה נסי יותר מאוחר ב icq יש אותו בפרטים שלי

טיפטיפי

New member
היא באמת מעצבנת.. שיחקה בזינזאנה

שיחקה שם איזו נרקומנית.. דווקא מתאים לה.. פרצוף כזה מעצבן..אבל היא שיחקה גם במלא סרטים

ס ט ק ה

New member
וולה! נכון...

זינזאנה גם כל כך מתאים לה... עכשיו אחותי (שעד עכשיו לא טרחה להגיד לי שהיא יודעת מאיפה היא מוכרת לי...) אמרה שהיא גם שיחקה בבורגנים...

The Peanut

New member
איכסה ../images/Emo5.gif

השתגעת? שהיא תתנשק עם רענן א.ק.א ליאור אשכנזי? מצטערת אבל היא לא יפה מספיק

נראה לי שהיא שיחקה גם כמה פרקים

בבורגנים ובנוסף היא שיחקה באיזו שהיא הצגה שהייתי בה (ליזיסטרטה 2000 מישהו מכיר?)

למעלה