אני חייבת עזרה...

אני חייבת עזרה...

שבוע הבא מעצבים לי את החדר אני רוצה את כללללל הקירות מפרווה ורודה וגם את הריצפה .....יש לי הרבה פסלים יפים ומסגרוות לתמונה וכל השטויות האלה איך כדאי לי לשים אותם ואיפה..!? אני קונה מיטה חדשה ורהיטים ורודים אני פשוט מתה חולה על צבע ורוד...כדאי לקנות כריות של לבבות למיטה החדשה?! קניתי וילון ורדורד עם לבבות אני מתה לחדר הכי מהממת בעולם...1!!

i l0ve u

New member
חדר מהממת?..סבבע חחח

נשמע ורוד מדי לע?.. אבל מה שבא לך זה החדר שלך.. לא הבנתי מה השאלה?...

chicolico

New member
אעעעעעע.... איזה בחילה...

את באמת רוצה חדר מרשמלו? תחשבי על זה שחדר זה משהו שלא משנים כל יום, ואת הולכת להיתקע המון זמן עם חדר שנראה כמו ענן פלאפי ורוד ודוחה.... עולה לי החנק רק מלחשוב על זה... נו אופנס, כן?

הכל ורודדדדדדדד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifגאאאד

....איך אפשר
טוב זו דעתי...אבל...גם אני לא הבנתי תשאלה..

סורי על ההודעה הקודמת...

לא ניסיתי להעליב....הייתי מעוצבנת ובמצב רוח חרא
וכשאני מעוצבנת על מישו אני מעוצבנת על כל העולם....סליחה...

חמודה, כמו שנאמר...

חדר לא מעצבים כל יום ועלול להמאס לך ממנו לאחר כמה חודשים (או שבועות,או ימים, או דקות :)) הרעיון של קירות מפרווה ורודה לא נשמע טוב, תוך שבוע הפרווה תתכסה אבק, ואיך תורידי את האבק מהפרווה שמודבקת לך לקיר? האופציה היחידה היא לשאוב אבל זה יהיה מאוד קשה... אם את מעוניינת בחדר ורוד עשי כך (יש לי חברה שעשתה את זה) כל הרהיטים הם בצבע עץ בהיר (בוּק) במרכז החדר יש שטיח ורוד פרוותי (פרווה קצרה, מאוד חשוב. כך נכנס פחות אבק. היא בכל זאת שואבת אותו כל יום(!)) יש לה תמונות עם אלמנטים ורודים בתוך מסגרת ורודה, המצעים שלה וכיסויי המיטה תמיד ורודים. יש לה וילון ורוד עדין והקירות צבועים גם הם בורוד עדין-עדין שכמעט ולא רואים. כי חדר ורוד זה נחמד, אבל זה לא נחמד שהוא יותר מדי צעקני. עשי את הכל בחוכמה והתאימי את גווני הורוד, צריך להשקיע מחשבה אך זה עדיף מהלתקע בחדר מעורר בחילה :) **כל הרעיונות והעצות הם בגדר המלצה ולא באים להעליב\לפגוע**

חשוב לציין שהשטיח הוא קטן!

ולא שטיח מקיר לקיר... כך שבאים חברים, או מנקה, או עושים משהו בחדר ניתן להזיזו.

אני מסכים עם כל מה שנאמר../images/Emo127.gif

תחשבי טוב לפני שאת עושה את כל החדר שלך בצבע ורוד.. ועוד ורוד צועק

SuGar and SpicE

New member
מסכימה איתכם...

אולי תחשבי לעשות חדר רגוע יותר, ולהכניס לתוכו כמה פריטים ורודים צעקניים?... נגיד כרית, פוף, שעון קיר, מנורה וכד' וכד' כדי שיהיה איזון..

angel of loveee

New member
נ"ש../images/Emo24.gif

החדר שלי נואה משעמם ורציתי לעשות ממנו חדר יותר מעניין... הקירות צבועים בורוד לבן ותכלת עם טפטים וזה ממש יפה... אני לא רוצה לשנותא את הקירות רק הבעיה היא...החדר משעמם וגם קטן...יש לי שולחןם עם סיפריה ושמתי שמה את כל הקרמים הג'לים הבשמים וסיפרי לימוד...מיטל וארון ויש לי שעור קיר עם פרווה תכלת ופופ אדום ווילון לבן שהאור חודר דרכו וזה נראה ממש יפה...ולוח מודעות עםם תמונותש לי ושם החברות אני יודעת שזה נשמע הרבה צבעים אבל זה לא...מה כדי לי לקנות כדי שהחדש יראה יותר מלא...כי הצבעים יפים והכול יםפה אבל החדר נראה ריק... יש לי תקציב מוגבל של 500 שקל אני לא רוצה להוציא מההורים הרבה כסף... תעזרו לי בבקשה... תודה מראש *+*נירית+*+

angel of loveee

New member
תיקונים

נואה = נוראה לשנותא = לשנות שולחןם = שולחן מיטל = מיטה שעור= שעון פופ= פוף יםפה=יפה מה קורה לי היום...

תמונות ואביזרים.

אם את מאזור המרכז את יכולה להכנס לעזריאלי. בקומה התחתונה יש 2 חנויות- סופרייז ואנטר. שתיהן מקסימות, אם המחירים לא לרוחך את יכולה לשאוב רעיונות ולנסות לבצע אותם או משהו בסגנון עם חומרים מחנויות מלאכת יד (היתה פעם אחת ענקית בערך מאחורי עזריאלי, לא יודעת אם עוד קיימת) וכמובן שיש חנויות לעיצוב ודברים לבית, נניח איקאה. את יכולה לקפוץ לבקר שם. לדעתי אם תשימי איזו תמונה גדולה על קיר שהוא יחסית ריק או איזה כד חרס עם פרחים מלאכותיים על הספריה, זה יכול להיות מאוד יפה ולהעשיר את מראה החדר.

angel of loveee

New member
../images/Emo15.gif

אני גרה בראשון ואני באמת ילך לשמה... אני דווקא חשבתי על משהוא יותר קיצ'י כזה...ורוד תכלת משהוא בסיגנון המורדים כזה.. אבל לא יותר מידי

תודה לכולכם..

שעזרתם לי אני באמת חושבת מה לעשות בחדר אולי אני יעשה אותו עדין ולא מחניק וצעקני....ולמי ששאל כן דיגמנתי פעם אבל לא לחברות אלא לתצוגות.....

מסכים עם חסה../images/Emo45.gif

באיקאה תוכלי למצוא דברים נחמדים במחירים הגיוניים
אני הייתי ממליץ לך להוסיף גם שטיח לחדר או כמו שחסה אמרה, תמונה גדולה (אולי תמונת אולטרה
) שימלאו את נפח החדר.. פריטים כאלו מוסיפים ומגדילים את נפח החדר. אגב, באיקאה את יכולה למצוא שטיחונים כאלו לחדר במחירים סבירים (בניגוד לשטיחים גדולים שעולים אפילו אלפי שקלים ואליהם כמובן לא התכוונתי
)

chicolico

New member
אוי, איקאה.... שנאת חיי!!!!

לא צעדתי כ"כ הרבה מאז הטיול השנתי של כיתה י'.... חנות שהיא מסלול מכשולים של 2000 קילומטר, במיוחד כשההורים שלך עוצרים בכל פינה כדי לראות את הוואזות ב-10 שקל ואת המחבתות ב-12 שקל... נשבעתי שאני לשם לא חוזר לעולם!

../images/Emo6.gif

זה מה שמייחד את החנות הזאת.. אפשר למצוא שם לכל חדר ולכל פינה בבית את מה שמחפשים.. הכל בחנות אחת
החנות קניון הזאת קצת גדולה אבל עדיין נחמד להסתובב שם.. חח

חמדונה

New member
למה?!

איקאה זאת אהבת חיי! אני גרה ברחובות, ככה שאנחנו מתכננים שבועות כל נסיעה... ואנחנו נוסעים ל5-6 שעות כל פעם... אני נורא נהנית!!!

למעלה